.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Лъжа

Hybrid View

Лъжа

Какво бихте направили вие, ако забелязвате тихичко как всички на които имате някакво доверие ви лъжат? Бихте ли били способни отново да им вярвате и бихте ли ги оставили да си живеят лъжливия живот? - В този случай оставате сами. Ще се радвам всички, да оставят мнението си, независимо дали подкрепяте лъжата или не.

Супер фен Аватара на zoreto
    Ами аз след като разбрах в случая,че така ставаше избягвах контакт с тея дет не си знаят мярката на устата и наистина съм горда ,че бях сама и ,че това ми помогна.В смисъл,че можеш доста да постигнеш ,когато си сам и знаеш,че няма на кого да разчиташ освен на себе си и си даваш малко повече зор, от което печелиш само ти. Оставяй ги тея дет много дрънкат по добре сам/а отколкото с клюкари

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Много пъти са ме лъгали,предавали и наранявали.По-трудно се доверявам.И определено мисля 4е ми е по-добре сама отколкото с хора които ме лъжат в о4ите.Ненавиждам лъжата.

Мега фен Аватара на ameli
    нищо не казвам .. защото знам, че аз имам приятели, а приятелите също си имат приятели ..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    И мен много са ме лъгали. Но се радвам, че съм си отваряла очите. Един път излъжели те някой, ще има втори, и трети. Затова вече не се доверявам твърде много на хората. Когато ме излъжат, това е края, зависи и за какво разбира се. Но един приятел, да се прави, че ме подкрепя, и в същото време да ме лъже - аут.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

ми едно ще кажа "Няма приятели има само познати"

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Ами аз след като разбрах в случая,че така ставаше избягвах контакт с тея дет не си знаят мярката на устата и наистина съм горда ,че бях сама и ,че това ми помогна.В смисъл,че можеш доста да постигнеш ,когато си сам и знаеш,че няма на кого да разчиташ освен на себе си и си даваш малко повече зор, от което печелиш само ти. Оставяй ги тея дет много дрънкат по добре сам/а отколкото с клюкари
    точно

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    В никакъв случай не мога да подкрепя ЛЪЖАТА!!!!!!
    Хората, на които най-много държах (извън семейството ми) ме лъжеха под носа ми..и нямаха смелостта да си признаят.
    Повече от година с едното момиче не разговарях.
    По никакъв начин не може да се върне доверието ми..дори и да разговарям с тези хора.
    Аз винаги си спомням какво преживях тогава. Не съм ги мразила, защото омразата не довежда до никъде, освен до озлобяване..
    Лъжата от най-скъпите ти хора боли най-много и чувството е ужасно.
    От една страна се радвам, че се случи така, защото сега знам какви хора са. И че не трябва да вярваш на никой от приятелите си 100% !!
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    По-скоро ще им намекна,че предчувствам,че ме лъжат.Но няма да позволя да ме правят на глупачка,ако ме лъжат постоянно-край.И аз мразя лъжата. Разбира се,зависи каква лъжа е..макар,че понякога и аз лъжа.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Лъгали са ме доста пъти..Не,не съм казвала нищо..Но определено избягвах контактите с тях..+..вече им нямам никакво доверие..те да си живеят лъжливия живот,аз предпочитам истинския
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    ще ги смачкам,за това и не ме лъжат..еееех няма бе

Омръзна ми 9О% от приятелите ми да ме лъжат и предават ..
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ще ги събера и ще им кажа в очите, че знам за лъжите им... след това ще си тръгна.
    Ако искат да обяснят, да поговорим, или каквото и да било друго - те поемат инициативата.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Да, лъгали са ме .. Какво правя ли ? Ами просто искам винаги да сме на чисто и им го казвам в очите, че знам и така .. След това известно време избягвам да контактувам с тях .. Както казаха - ако те излъжат 1ви път, ще има и 2ри, 3ти, 4ти и т.н. Мисля, че доверието може да се върне много трудно.Един човек трябва да си го спечели, а не само да дрънка разни глупости .. Винаги съм била на мнение, че е по-добре да знаеш истината, дори и да е доста болезнена, от колкото да живееш в един измислен свят

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Естествено, че са ме лъгали. Всички лъжат, аз също. Не виждам лошо в това да си запазиш собствените тайни. Е, то зависи от типа лъжа, но не мога да предявявам претенции към някой, все пак никаква не съм, че да изисквам всичко да ми се казва. Аз лично гледам да кажа какво мисля, за да не излезе после, че говоря зад гърбовете на хората, но невинаги се възприема добре.

Град
    In the middle of Nowhere
    Не допускам хора до себе си и нямам такива проблеми ..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от petinkataaa
    бой ги оправя лъжците.....аз съм момче което "навлиза в пубертета"и обичам да се сбивам.така че който ме е излъгал е ял доста шамари моят проблем е че ми говорят зад гърба и ме вбесяват този тип хора<-->като си при тях се подмазват а като се обърнеш мноого приказват
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Цитирай Първоначално написано от nniicckkoo
    Цитирай Първоначално написано от petinkataaa
    бой ги оправя лъжците.....аз съм момче което "навлиза в пубертета"и обичам да се сбивам.така че който ме е излъгал е ял доста шамари моят проблем е че ми говорят зад гърба и ме вбесяват този тип хора<-->като си при тях се подмазват а като се обърнеш мноого приказват
    Смешко.. бой за тебе Не спряхте да се правите на велики бе ей.. вижте ме ся тука .. :d Ако си на 12-13 ти е простено де

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad

s

Ако ме лъжат или говорят зад гърба ми, направо ги заебавам и повече няма да искам да им видя личицата

Повече от фен Аватара на sian4eto
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    +1
    `only God can judge me!

Бих им теглила по една майна!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Лъгала съм и са ме лъгали,така че имам поглед и от двете страни...наистина е важно по каква причина са ме излъгали,защото от собствен опит знам че понякога лъжата е по- безболезненото решение на нещата...не казвам че е по-правилното!!Иначе ако говорим за някакви жалки лицемерски истории,стига да разбера, този човек не съществува за мен.

I love my high heels <3

Re: s

Цитирай Първоначално написано от CryToDie
    Ако ме лъжат или говорят зад гърба ми, направо ги заебавам и повече няма да искам да им видя личицата
    +1 .. Мразя да ме лъжат.Мразя лъжатааа
    Неприлично Щастлива .. : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си