От 1 година горе долу живея в чужбина.. Ще си кажете какво пък щом не е в Българиа пак добре - е не е така. Свикнал съм на друг манталитет, държание, изрази етц и немога да си намеря приятели. Естествено, че в у-ще имам псевдо приятели, защото съм по здрав такъв и те движат с мен ама нищо не им разбирам е човече. Не съм излизал навън с приятели откакто съм тука... забивам вече...Градчето е малко - няма много места на които да отидем при евентуално намиране на компания. Свикнал съм мола кино етц тука освен боулинг друго няма, така че и да си намеря приятели кел файда. Мисля това лято да се връщам към България, но се колебая приятелите и не толкова луксозен живот или лукс, но с всичкото това което описах понагоре ( да си стоя само в нас и да садвам още 3-4 години ).Осъзнавам, че тук ще е много по - добре ако взема образование, но не ми пука честно казано Айде стига толкоз, че ми се доспа 4:32 сутринта е

Съжалявам ако има грешки позабравям българския вече ;д не съм много сигурен дали темата е за тука, но както и да е ! Имах нужда да споделя с някой.