- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свърши в устата ми, а аз не исках
Ужас, приятелят ми никога не би направил така ..Добре че сте се разделили, тоя тъп ли е, кво е тва, да не се съобразява, милата ...
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Чакайте, чакайте, чакайте.
Осъзнавате ли какво правите? Съжалявате някакво момиче, дето се навило да духа на приятеля си, и той, съвсем ясно, свършил в нея. Какво, гнус ли я е? Като я е гнус, да не му е духала.
Не може да духаш и после да се правиш на непорочна дева, дето едва ли не била изнасилена. Нито можеш да ми спечелиш съжалението, нито да ме накараш да повярвам, че хващането за главата е било някакъв хардкор насилствен акт. И аз съм го правил. После се гушнахме и смяхме глупаво, не си раздавахме шамари и юмруци.
Почвам да се съмнявам, че въобще момчето има някаква вина. И на мен да ми реагират така, сякаш съм ги изнасилил, и азе бих се ядосал. Егати и хормоналните истерии дето имате.
Лъжат ваПървоначално написано от Alexandra1993
какъв контрол? То да не е да правиш челна стойка. Всеки като усети, че му идва може да се дръпне, ама НЕ ЩЕ...
Good luck, Bad luck, Luck...
tapanar e t0q twoq priqtel ..![]()
![]()
Ама ти наистина ли му повярва,че няма да ти свърши в устата. Мда много кофти се получи,ама и ти не трябваше да му се навиваш. Нали знаеш,че той е мъж,няма как да го промениш... Иначе,щом така е постъпил,трябваше да направиш нещо,не мисля,че няколко шамара могат да компенсират постъпката му.На твоето място бих превърнала живота му в ад,никой няма право да постъпва така с едно момиче.Нз как си му позволила да направи такова нещо,нямаш ли поне малко уважение към себе си,бива ли да допускаш такова нещо....
Хич не ви разбирам всичките които казвате „ама наистина ли му повярва“ - след като е дълго време с този човек и му се е доверила достатъчно, за да прави секс с него - каква е причината да не му вярва за нещо, в което той я уверява?! Подобна постъпка не е присъща на никой мъж на място, а само на леке - макар и да не съм сред най-големите привърженици на оралната любов, ако момиче иска да ми прави - не винаги се дърпам, но при условие че изрично пожелае да не свършвам в устата ѝ - не бих си и помислил да го правя. Сексът, дори без да има някакви много дълбоки чувства, трябва да е удоволствие и за двамата, ебаси - за мен това си е почти изнасилване.
Единственото, за което упреквам авторката е, че тя не му е казала „край“ в същия момент, в който той ѝ е причинил самата гадост, а го е чакала да я отреже. Не спирам да се изумявам, що за мизерници има и как свестни момичета им търпят простотиите.
Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.
В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.
Голяма работа, че ти е свършил в устатаНаправил си е кефа.. ти какво очакваш от някъкъв тийнейджър? Да се ожени за тебе и деца ли да ти роди!? Просто сте се забавлявали и той е направил нещо което е искал, и нещо което масово хората правят.
Да бе нищо работа,направо света вода ненапита. Ти,кат си мъж кво разбираш,кеф ама колко ,тва си е почти изнасилване. Ако беше момиче,щях да те видя ко щеше да правиш,аман от разбирачи...Първоначално написано от D1esel
![]()
да бе изнасилване задето и свършил в устатаПървоначално написано от whitediamond
![]()
![]()
![]()
Технически - не, практически - момичето може точно така да се чувства след това. Знаеш ли как може да повлияе подобна идиотщина на психиката?!
Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.
В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.
Естествено,нищо няма да и стане,ако глътне. Но след такава случка наистина може много да и повлияе на психиката. Ако момичето е по-чуствително,може да го приеме много навътре. Зависи...Първоначално написано от yeSHua
Браво!!! А относно това.... смятам че въобще не е трябвало да му правиш френска любов...щом не ти е приятно трябвало да му откажеш още в началото. Друг е въпроса че това момче въобще е нямало капка уважение към тебе. Много добре се е получило, че сте скъсали...Първоначално написано от DjPiRgOs
и какво като ти е свършил в устата,да не е отрова,като си му го лапнала какво очакваше-да не свършва ли? Не виждам нищо лошо да ми свършват в устата щот съм го поела сама пожелание.
Аха. Очаквала е ТОЙ да и роди деца със сигурност.Първоначално написано от D1esel
Такам...открихме истинската самоличност на Salvador...Първоначално написано от gir
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Уф, гадно е, че е свършил в устата ти, след като е казал, че няма, ама според мен поне не е чак такава драма (хехе, даже рима се получи). Да, кофти е, но не е нещо, което двама зрели хора не могат да преживяват. Виж, когато ти си реагирала остро (разбираемо е, била си разстроена) и той те е зарязал - еми ето това е адски тъпо. Остави го момчето, все ще си намери някоя, която да гълта.
Мацо, защо си хващаш момче, което даже не те уважава?! .....
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
абе ясно е, че сега се прави. Със сигурност й е харесало, а сега се прави на морална дори пред себе сиПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
К*венското е в кръвта на всяка жена - ФАКТ!
![]()
Оф, D1esel, голям си гадняр значи. Не е вярно, че к**венството е в кръвта на всяка жена и освен това е отвратително да те малтретират сексуално (какъвто де факто си е случаят до известна степен). Като не й е харесало, значи не й е харесало. Има много момичета, които не могат и не искат да гълтат, а и в крайна сметка никой не ги задължава!
Блестяща логика. По-скоро мъжете сте големите курвари,щот в повечето случай мъжа изневерява на жената,щот тва му е заложено в природата-да опъва всяка срещната.После не ми обяснявай,че ние сме големите курви,щот кат няма кво да кажеш по въпроса веднага излизаш с обяснението-ма тя е "к***а" ....Първоначално написано от D1esel
.. айде нищо не е станало витамин спе .. ще го преживееш .. а относно момчето или е искал да си направи някаква гавра с тебе .. или просто е адски тъп и не си усмисля действията..
Exorcism !