.
Затворена тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 144
    Ужас, приятелят ми никога не би направил така .. Добре че сте се разделили, тоя тъп ли е, кво е тва, да не се съобразява, милата ...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    My empire of Dirt.
    Чакайте, чакайте, чакайте.

Осъзнавате ли какво правите? Съжалявате някакво момиче, дето се навило да духа на приятеля си, и той, съвсем ясно, свършил в нея. Какво, гнус ли я е? Като я е гнус, да не му е духала.

Не може да духаш и после да се правиш на непорочна дева, дето едва ли не била изнасилена. Нито можеш да ми спечелиш съжалението, нито да ме накараш да повярвам, че хващането за главата е било някакъв хардкор насилствен акт. И аз съм го правил. После се гушнахме и смяхме глупаво, не си раздавахме шамари и юмруци.

Почвам да се съмнявам, че въобще момчето има някаква вина. И на мен да ми реагират така, сякаш съм ги изнасилил, и азе бих се ядосал. Егати и хормоналните истерии дето имате.

Re: Свърши в устата ми, а аз не исках

Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Цитирай Първоначално написано от Mim4etooo
    Значи, здравейте на всички. Много ми е тъпо, че пиша тази тема. Няма да питам за нещо кой знае какво , но все пак ми е тъпо. И така нека да премина към въпроса. Преди малко с приятелят ми бивш вече бяхме излезнали и още през деня си бяхме говорили, че искаме да правим секс, защото не бяхме правили от много време ( бях в цикъл) и така излезнахме всичко супер. Тъкмо вече се отпуснахме и той ме пополи да му направя френска. Не исках ама заради него , защото знам , че му харесва и ме убеди. Почнах , но с уговорката, че няма да свършва никаде по мен или в устата ми ( понеже мн отдавна иска да го направи и се бяхме разбрали , че когато съм готова и го искам ще му дам да го направи, просто сега не искам още- той ми е първия и само на него съм правила френска и не исках да го прави. ) и така уж нямаше и аз като усетих че ще свършва реших да се дръпна и той ми хвана главата. И да свърши ми в устата. Колко тъпо звучи, даже смешно според някои. Та въпроса ми е как бихте се почувствали ако приятелят ви направи такова нещо при тези обстоятелства. Знам , че не е кой знае кво, но когато не го искаш и не очакваш, не знам много ми стана обидно. С човек, който съм година и половина почти и накрая бахти. Накрая той скъса с мен, защото му казах, че вече не му вярвам за нищо и няма да мога да му имам вяра. На някои може да им се стори тъпа темата, но поне ми олекна. Мерси на всички.
    Знам, че не обясних добре, но се извинявам.

т.7
    krem4et0
    Кофти се е получило,но трябва да си наясно,че щом духаш,а пък и ако няма да има секс,в 90% от случаите момчета ни свършват в устите.Според мен ти си взела правилно решение като си му била шута,защото наистина понякога момчета прекаляват.Само те били възбудени и за тва не може ли да се контролират!Ами да пораснат малко и тогава да правят секс!!
    Лъжат ва какъв контрол? То да не е да правиш челна стойка. Всеки като усети, че му идва може да се дръпне, ама НЕ ЩЕ...
    Good luck, Bad luck, Luck...

tapanar e t0q twoq priqtel ..

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Ама ти наистина ли му повярва,че няма да ти свърши в устата. Мда много кофти се получи,ама и ти не трябваше да му се навиваш. Нали знаеш,че той е мъж,няма как да го промениш... Иначе,щом така е постъпил,трябваше да направиш нещо,не мисля,че няколко шамара могат да компенсират постъпката му.На твоето място бих превърнала живота му в ад,никой няма право да постъпва така с едно момиче.Нз как си му позволила да направи такова нещо,нямаш ли поне малко уважение към себе си,бива ли да допускаш такова нещо....

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    Хич не ви разбирам всичките които казвате „ама наистина ли му повярва“ - след като е дълго време с този човек и му се е доверила достатъчно, за да прави секс с него - каква е причината да не му вярва за нещо, в което той я уверява?! Подобна постъпка не е присъща на никой мъж на място, а само на леке - макар и да не съм сред най-големите привърженици на оралната любов, ако момиче иска да ми прави - не винаги се дърпам, но при условие че изрично пожелае да не свършвам в устата ѝ - не бих си и помислил да го правя. Сексът, дори без да има някакви много дълбоки чувства, трябва да е удоволствие и за двамата, ебаси - за мен това си е почти изнасилване.

Единственото, за което упреквам авторката е, че тя не му е казала „край“ в същия момент, в който той ѝ е причинил самата гадост, а го е чакала да я отреже. Не спирам да се изумявам, що за мизерници има и как свестни момичета им търпят простотиите.
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

Мега фен Аватара на D1esel
    Голяма работа, че ти е свършил в устата Направил си е кефа.. ти какво очакваш от някъкъв тийнейджър? Да се ожени за тебе и деца ли да ти роди!? Просто сте се забавлявали и той е направил нещо което е искал, и нещо което масово хората правят.

Цитирай Първоначално написано от D1esel
    Голяма работа, че ти е свършил в устата Направил си е кефа.. ти какво очакваш от някъкъв тийнейджър? Да се ожени за тебе и деца ли да ти роди!? Просто сте се забавлявали и той е направил нещо което е искал, и нещо което масово хората правят.
    Да бе нищо работа,направо света вода ненапита. Ти,кат си мъж кво разбираш,кеф ама колко ,тва си е почти изнасилване. Ако беше момиче,щях да те видя ко щеше да правиш,аман от разбирачи...

Цитирай Първоначално написано от whitediamond
    Да бе нищо работа,направо света вода ненапита. Ти,кат си мъж кво разбираш,кеф ама колко ,тва си е почти изнасилване. Ако беше момиче,щях да те видя ко щеше да правиш,аман от разбирачи...
    да бе изнасилване задето и свършил в устата

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    Технически - не, практически - момичето може точно така да се чувства след това. Знаеш ли как може да повлияе подобна идиотщина на психиката?!
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

Цитирай Първоначално написано от yeSHua
    Технически - не, практически - момичето може точно така да се чувства след това. Знаеш ли как може да повлияе подобна идиотщина на психиката?!
    Естествено,нищо няма да и стане,ако глътне. Но след такава случка наистина може много да и повлияе на психиката. Ако момичето е по-чуствително,може да го приеме много навътре. Зависи...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от DjPiRgOs
    Никога не бих постъпил така с момиче,колкото и да ми си иска .
    Браво!!! А относно това.... смятам че въобще не е трябвало да му правиш френска любов...щом не ти е приятно трябвало да му откажеш още в началото. Друг е въпроса че това момче въобще е нямало капка уважение към тебе. Много добре се е получило, че сте скъсали...

и какво като ти е свършил в устата,да не е отрова,като си му го лапнала какво очакваше-да не свършва ли? Не виждам нищо лошо да ми свършват в устата щот съм го поела сама пожелание.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Аха. Очаквала е ТОЙ да и роди деца със сигурност.

Фен Аватара на Haker4ity
    Град
    anywhЕrЕ, ямаЙка, Еvrope
    Цитирай Първоначално написано от yeSHua
    Хич не ви разбирам всичките които казвате „ама наистина ли му повярва“ - след като е дълго време с този човек и му се е доверила достатъчно, за да прави секс с него - каква е причината да не му вярва за нещо, в което той я уверява?! Подобна постъпка не е присъща на никой мъж на място, а само на леке - макар и да не съм сред най-големите привърженици на оралната любов, ако момиче иска да ми прави - не винаги се дърпам, но при условие че изрично пожелае да не свършвам в устата ѝ - не бих си и помислил да го правя. Сексът, дори без да има някакви много дълбоки чувства, трябва да е удоволствие и за двамата, ебаси - за мен това си е почти изнасилване.

Единственото, за което упреквам авторката е, че тя не му е казала „край“ в същия момент, в който той ѝ е причинил самата гадост, а го е чакала да я отреже. Не спирам да се изумявам, що за мизерници има и как свестни момичета им търпят простотиите.

\/
    Студентска тройка - двама се еб*т, третият се прави, че спи.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от gir
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от Salvador
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Май всички забравихме да зазадем най-важния въпрос, а именно - Глътна ли го ?
    Прояви повече увъжение към момичето малчо!
    прояви малко повече грамотност за годините си-увАжение
    Според мен е фалшив акаунт. Истинските педофили не са толкова тъпи.
    Не знам на кой път ще ти влезне в главата, че педофилите са тези, които си падат по деца. Тоя си търси тийнейджърки, ученички, не-деца. Това не е педофилия, а е ЕФЕБОФИЛИЯ. Не е нещо подсъдно, нито нещо ненормално. Уточнете си понятията.
    Такам...открихме истинската самоличност на Salvador...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Уф, гадно е, че е свършил в устата ти, след като е казал, че няма, ама според мен поне не е чак такава драма (хехе, даже рима се получи). Да, кофти е, но не е нещо, което двама зрели хора не могат да преживяват. Виж, когато ти си реагирала остро (разбираемо е, била си разстроена) и той те е зарязал - еми ето това е адски тъпо. Остави го момчето, все ще си намери някоя, която да гълта.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Мацо, защо си хващаш момче, което даже не те уважава?! .....
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    абе ясно е, че сега се прави. Със сигурност й е харесало, а сега се прави на морална дори пред себе си К*венското е в кръвта на всяка жена - ФАКТ!

Оф, D1esel, голям си гадняр значи . Не е вярно, че к**венството е в кръвта на всяка жена и освен това е отвратително да те малтретират сексуално (какъвто де факто си е случаят до известна степен). Като не й е харесало, значи не й е харесало. Има много момичета, които не могат и не искат да гълтат, а и в крайна сметка никой не ги задължава!

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    абе ясно е, че сега се прави. Със сигурност й е харесало, а сега се прави на морална дори пред себе си К*венското е в кръвта на всяка жена - ФАКТ!
    Блестяща логика. По-скоро мъжете сте големите курвари,щот в повечето случай мъжа изневерява на жената,щот тва му е заложено в природата-да опъва всяка срещната.После не ми обяснявай,че ние сме големите курви,щот кат няма кво да кажеш по въпроса веднага излизаш с обяснението-ма тя е "к***а" ....

Град
    На една звиздичка
    Темата е от преди месец.

Град
    София
    .. айде нищо не е станало витамин спе .. ще го преживееш .. а относно момчето или е искал да си направи някаква гавра с тебе .. или просто е адски тъп и не си усмисля действията ..
    Exorcism !

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Исках да кажа нещо ама го забравих..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си