- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свърши в устата ми, а аз не исках
Мале брутални сте....Първоначално написано от D1esel
Първоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
![]()
Не мисля, че ще му отровиш живота, щото с един шут ще те вкара в гроба...
Ммм що се отнася до темата... наистина не е прав и според мен добре, че сте скъсали, че току виж станало по-зле и...
С един шут ще те вкара в гроба... Хахха на тва много се смях , сериозноПървоначално написано от Ax3
. Май не си наясно,че само ние жените може да ви отровим живота.
Аре ела тогаваПървоначално написано от whitediamond
![]()
![]()
![]()
"само ние жените може да ви отровим живота"
ела ми го отрови.. много ми е интересно как?? Ще те упъвам като ластик ако става дума.
Първоначално написано от antiWHAT
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Ми аре да си направим срещичка,пък ще видим кой кого ще опъне....Първоначално написано от Ax3
Първоначално написано от whitediamond
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Признавам те за комицитенещо и резбицата ли си объркала... заби май... не ми се обясняяяй stfu
Аве глупак момичето иска да се чукате ти не схващаш ли намека веПървоначално написано от Ax3
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Мисля,че когато написа, че ще му отрови живота не ставаше дума за бой.Факт е от много отдавна,че жената е много хитра и може такива номера да ти изиграе,че да неможеш после да се отплетеш.... не на празно дори я сравняват с лисицатаПървоначално написано от Ax3
![]()
Ебати нещасника!! аз дори небих карал приятелката ми да ми прави френска ако знаех че неиска!!
страшна си!!Първоначално написано от stupid0boy
![]()
![]()
![]()
Той е... боклук! Не струва, няма уважението към теб, което всяка жена заслужава.
По-добре, че сте се разделили!
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Ужассс....тоя е егати идиота
Аз бих го захапала...
![]()
![]()
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
Евала,мацко това имах предвид. Ама като е мъж кво ли разбира... Някой ден ще дойде някоя жена на място и тогава бързо ще слезе на земята милият.Първоначално написано от zay4e
![]()
щом го е направил .. значи толкова те обичал и уважавал .. !
право напред .. не поглеждай назад![]()
Тая тема е стара . Да не си мислите, че авторката още помни за темата? Тя най - вероятно вече го е забравила!![]()
Темата се изчерпа