Първоначално написано от Ax3 Първоначално написано от whitediamond Първоначално написано от Ax3 Първоначално написано от whitediamond Първоначално написано от Ax3 Първоначално написано от YouDontKnowMe Бих му била шута моментално след това. Щях да му разкажа играта , да му отровя живота , каквото и да ми ковства. Не мисля, че ще му отровиш живота, щото с един шут ще те вкара в гроба... Ммм що се отнася до темата... наистина не е прав и според мен добре, че сте скъсали, че току виж станало по-зле и... С един шут ще те вкара в гроба... Хахха на тва много се смях , сериозно . Май не си наясно,че само ние жените може да ви отровим живота. Аре ела тогава "само ние жените може да ви отровим живота" ела ми го отрови.. много ми е интересно как?? Ще те упъвам като ластик ако става дума. Ми аре да си направим срещичка,пък ще видим кой кого ще опъне.... Признавам те за комиците нещо и резбицата ли си объркала... заби май... не ми се обясняяяй stfu Аве глупак момичето иска да се чукате ти не схващаш ли намека ве
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-
Правила