.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Странно

Hybrid View

Странно

Искам да ви попитам един въпрос. Значи цикълът ми закъснява с месец и половина почти. Само да ви кажа, девствена съм. Има ли някой идея от какво може да е така ? И има ли възможност например да "изпусна" един месец без цикъл ? Моля без тъпи отговори. Мерси

можеш бе, спокойно

особено ако не си имала стабилен хранителен режим, ако е бил по-напрегнат и изнервен месец.

или просто ако не ти се е стабилизирал цикъла все още, това ти зависи от годинките
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Хранителния режим въобще ми го няма Мерси за отговора. Досега не ми се е случвало нещо такова. На 15 съм.

Спокойно, и аз изпуснах веднъж един месец. После ми дойде нормално. Четох някъде из форума, че пролетта на повечето жени им закъснява,заради промяната на климата. Доколко е вярно- не знам. Но има много причини, поради които може да ти закъснее. Така че не се панирай много

еми аз бих заложил точно на това, да ти кажа

все пак може и някоя девойка да метне мнение за по-сигурно :д

и яж нормално, де, стига с тези хранителни смущения навсякъде
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    ВаРнАаАа
    Случва се.. Не се притеснявай.

П.п. Грешен раздел

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    или просто ако не ти се е стабилизирал цикъла все още, това ти зависи от годинките
    +1

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Телесната маса как е?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Значи, незнам как е при теб, но повечето момичета на тази възраст все си втълпяват, че са дебели и спазват някакви странни 'диети' , които представляват общо взето постоянно гладуване.Ако случая при теб е такъв, просто гледай да си набавяш всички нужни хранителни вещества, защото в противен случай се получават много хормонални смущения. А ако проблемът при теб не е такъв, значи просто не ти се е нормализирал цикъла. На колко беше като ти дойде за 1ви път ? Защото и аз в началото съм пропускала месеци или ми е идвало прекалено често, през 2 седмици примерно, по принцип е нормално явление.Ако все пак много се притесняваш, кажи на майка си да те заведе на гинеколог

Цитирай Първоначално написано от sophia_bush
    Значи, незнам как е при теб, но повечето момичета на тази възраст все си втълпяват, че са дебели и спазват някакви странни 'диети' , които представляват общо взето постоянно гладуване.Ако случая при теб е такъв, просто гледай да си набавяш всички нужни хранителни вещества, защото в противен случай се получават много хормонални смущения. А ако проблемът при теб не е такъв, значи просто не ти се е нормализирал цикъла. На колко беше като ти дойде за 1ви път ? Защото и аз в началото съм пропускала месеци или ми е идвало прекалено често, през 2 седмици примерно, по принцип е нормално явление.Ако все пак много се притесняваш, кажи на майка си да те заведе на гинеколог
    Дойде ми преди мисля,че 2 години. Тежа 57кг. на 15г.

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Спокойно , това се случва често при смяна на климата , от напрежение и проблеми, от направилно хранене и много други странични неща.
    Искам само да те посаветвам да наблюдаваш ситуацията ... ако пак ти закаснее, не ти доиде или ти пропусне , ако забележиш повишаване или намаляване на теглото си по-добре отиди на лекар. Аз имам друг проблем, но при мен често не ми идваше и се оказа, че е здравословен проблема ... но спокойно това беше в продължение на 1-2 години ... от само 1 път пропускане не е проблемно !
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Възможно е да ти пропусне .. но ако не ти дойде и след това се консултирай с гинеколог .. Може да не е нещо сериозно, но все пак иди, за да разбереш каква е причината! ..

Не се притеснявай и на мен ми пропусна .. Консултирах се с гинеколог и каза, че няма страшно .. Но ако продължаваа така значи има нещо гнило в тази цялата работа ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

няма от какво да се притесняваш след като си девствена! няма бебе!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    Горна Оряховица
    Ако стане повече време, отиди на лекар. Аз миналата година имах период от 3 месеца, в който не ми беше идвало. Лекарят каза, че може да е от стрес, отслабване, промяна на климата и т. н.

И на мене се е случвало .. спокойно няма нужда да се притесняваш.
    Бургас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си