- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без чувства
Има ли ли сте и бих те ли имали приятел/ка само за секс без чувства и обвързване...само за удоволствието...?
"Колкото повече, толкова повече..!"
Няма такова нещо секс без чувства дори и секса за една вечер е секс с чувства) ако нямате чувства дори няма да може да се надървите или навлажните
![]()
да, едно момче, с което беше най-хубавия секс, който съм правила
нито бях влюбена в него, нито нещо от сорта
просто сексуално привличане и един наистина приятен спомен![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
бих искал да имам fuckfriend (от женски пол)![]()
Не съм имала приятел само за секс и се съмнявам и , че ще имам. Според мен секса е много по-хубав ако обичаш човека и ако знаеш, че и той те обича.![]()
Аз съм започвал така връзка, но после нещата винаги са минавали на друго ниво.
Колкото за единия път ДА,но после губя връзка,защото целта ми е била да го изчукам нищо повече и няма смисъл да задълбочавам.
Не съм имала.
Не съм твърдо против, но и не заставам зад ''секса'' без чувства.
По мое мнение, щом няма чувства, тогава всичко е супер машинално и това е. Нищо дълбоко, нищо чувствено. Защо да се разваля прекрасната думичка..![]()
![]()
Разбира се...веднъж се живее,а това е най страхотното удоволствие в живота.Така е някой път дори и по хубаво - бързо,рисковано,динамично :P
Ммм не мисля,че има секс без чувства...така де...трябва да има привличане поне иначе нищо не става...Да,имала съм такава връзка с момче,продължила 5 месеца и на двамата ни беше добре!![]()
+1Първоначално написано от beretta92sd
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
абе живей за момента ръгай там пък каквото стане![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
До сега съм била с 5ма към които нямам чувства .. е един го изключваме към него се появиха по късно но това вече не е за този раздел ;д![]()
![]()
Имала съм. Няма да повторя.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Абсолютно съм ЗА.
Само гледайте да не го опознавате много-много като човек, че осъзнаването, че това не е просто говорещ и ходещ член, може да ви докара чувства към въпросния субект.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да.. лошо няма.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Зависи, ако съм обвързан НЕ! ...но ако не съм, няма лошо да си пойграя с някоя кака нали![]()
Аз мисля че такова нещо като секс без чувства няма! Най-малкото този човек ни привлича физически, и не е първия който сме срещнали, а ни е направил с нещо малко впечатление ! И все пак не е лошо да имаш някой, с който се виждате няколко пъти за по 1 вечер, без обвързвване.
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Да,но той се оказа боклук и съжелявам,че изобщо му бях отделила време.
Не съм имала такава връзка,но я одобрявам,в крайна сметка доставяш удоволствие на себе си,има някаква тръпка,но също така и много по-големи рискове...Както всяко нещо,това си има плюсове и минуси.