.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град

Вдъхновението........

Здравейте!От доста време се замислям над един въпрос свързан с вдъхновението на човек.
    Всеки един човек ли има вдъхновение,което стой дълбоко в душата му и чака момента на себеизява, или само талантливите хора имат вдъхновение?Какво въобще е вдъхновението?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Аз мисля,че всеки е талантлив и има богато въображение,и се отличава с нещо от другия.Човек трябва да преоткрие себе си,и когато дойде подходящият момент, да покаже със какво е по-добър и различен от другия.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от blackcat7
    Аз мисля,че всеки е талантлив и има богато въображение,и се отличава с нещо от другия.Човек трябва да преоткрие себе си,и когато дойде подходящият момент, да покаже със какво е по-добър и различен от другия.
    +1
    Така е, но това е трудно.Някои не го разбират до последните си дни. Аз също не съм го открила още.

Вдъхновението при мен е моментно състояние- понякога го има, друг път го няма. Когато съм вдъхновена, се опитвам да създам нещо ново- например да нарисувам нещо стойностно или пък да пиша. За това не пропилявайте таланта си! Някой ден може да си изкарвате и парите с това- не се знае...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от unwritten13
    Вдъхновението при мен е моментно състояние- понякога го има, друг път го няма. Когато съм вдъхновена, се опитвам да създам нещо ново- например да нарисувам нещо стойностно или пък да пиша. За това не пропилявайте нито таланта си! Някой ден може да си изкарвате и парите с това- не се знае...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Вдъхновение - въодушевление, настроение, ентусиазъм; творчески, душевен подем.

Трябва ти само въображение :P Мен даже мисълта за отмъщение може да ме вдъхнови.

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    сложно ми е да отговоря на това..не е за мен

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от petinkataaa
    сложно ми е да отговоря на това..не е за мен
    Дам и на мен но ще се радвам да видя отговорите на останалите

според мен няма един и същ човек... всеки си е различен сам по себе си всеки със стила си както и характер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си