Чувствам се адски тъжна и самотна.Нямам си приятел от даже не помня от кога.Не знам дали въобще съм имала приятел.На 20 съм,а съм нямала НОРМАЛНА връзка.Все нещо не се получава или се обърква.Незнам защо така се получава,може би аз не съм толкова сериозна или пък много бързо ми омръзва да съм с даден човек.Например не мога да си представя да съм с които и да е било и да му давам отчет за всяко нещо-с кого съм,къде отивам,кога ще се прибера,защо не съм му звъняла,защо не се сещам за него...Това адски ме задушава,просто ме убива.Не мога да си представя да съм с даден човек 1 година и пак да имаме кво да си кажем,без да си омръзнем.Не мога да не се притесня като видя някое момче,незнам какво да кажа,все едно те са на милиони километри от мен и ги вълнуват неща,които не засягат мен.Как да се държа,кво да приказвам?А с мойте приятелки не е така,незнам защо така се получава А съм адски самотна искам момче,с което да се харесваме,разбираме,уважав аме,да се забавляваме и да се чувстваме добре в компанията на другия
Незнам къде е проблема