.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Аборт и последици

iskam da znam gore dolu kolko struva edin abort i boli li kakvi sa posledicite az sam nepulnoletna!trqbva li da si s roditel za da napravish abortgore dolu kolko vreme trae procedurata molq pomognete mi
    sl@durcheto_11

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    250-300 лева струва един законен аборт. Трябват ти родители. Процедурата продължава м/у 10 и 40-50 минути. Не боли, под упойка си
    Боли след това и имаш обилно кръвотечение и се изписват антибиотици, които ТРЯБВА да се пият.
    Последиците са физическа и психическа травма. Може да продължи дълго време, а може и да отмине бързо.
    Ако има усложнения, след време, когато решиш да имаш деца има възможност да имаш проблеми....

НЕ питай за абортите колко струват,а се замисли кога ще си отваряш краката
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

Град
    в съня на елфите
    ако си непълнолетна ти трябва родител или настойник, който да поеме евентуалните лоши последици. прави се попринцип с пълна упойка и не усещаш нищо. след това също не боли ако си пиеш хапчетата. ако пиеш всичко както трябва, кръвотечението е със силата на нормален цикъл и продължава с рамките на 2-3 дни. много е важно месец, а най-добре два, да не правиш секс. цените са с много голяма разлика, зависи къде го правиш. в поликлиника аборт + упойката излиза мисля около 120-150 лв, на частно е над 300.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Аборта струва между 200-300 лева, трябва ти позволението обаче на родител/найстоиник последиците може да са големи... може да станеш бездетна.

Айде че не боли

Имам три приятелки,които са правили и едната е раждала преди това и ми каза,че раждането не е било толкова болезнено!

Иначе...ето малко инфо...
    www.antiabort.free.bg

Град
    Хасково
    Една моя приятелка направи аборт преди 1 седмица, но тя е пълнолетна. Ако не си пълнолетна трябва да си с поне единия от родителите си ако искаш да го направиш легално. Медицинския аборт не е за препоръчване, защото може да ти навреди много повече. Аборта струва от 80 лева нагоре. На моята приятелка и струваше 80 лв. Самата процедура не траеше дълго, но трябва да останеш в болницата поне 3-4 часа. Значи връзват ти краката за магарето да не риташ без да искаш и ти бият упоика. Събуждаш се и бебето го няма. Но никой не може да ти гарантира, че след това ше можеш да имаш деца. Много е рисковано. Успех

Град
    в съня на елфите
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Айде че не боли

Имам три приятелки,които са правили и едната е раждала преди това и ми каза,че раждането не е било толкова болезнено!

Иначе...ето малко инфо...
    www.antiabort.free.bg

ами може би си опира до издръжливостта на болка на самия организъм.. а може би след раждане е по-болезнено.. аз от личен опит ти казвам че не ме е боляло изобщо щото през целия период на възстановяване (около 10 дни мисля) бях на хапчета и болкоуспокояващи.. та даже и да е имало болка е нямало как да я усетя.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Аборта струва между 200-300 лева, трябва ти позволението обаче на родител/найстоиник последиците може да са големи... може да станеш бездетна.
    Това може да бъде и последница от слушане на "компетентни" мнения по форумите и предписване на лечение от 16-годишни "акъллийки"/Справка раздел за здравни проблеми/!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

hottie
    Guest
    Болката си е до човека Моя приятелка въобще не изпита грам болка. Иначе минава бързо, но както някой спомена психическите травми може да са доста големи, защото се чувстваш виновен.

[quote="sladky2008"]егати смешната
    И кое и е смешното?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    ... Some happy place ...
    Awe shto sichki vie "macki" deto hodite i se e*ete bezrazborno ne se nauchite da polzvate prezervativi I vse pak vinagi moje da stane nqkoi gaf , ama taka kato gledam v toq forum naposleduk mnogo "gafove" pocnaha da iznikvat
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    егати смешната
    Каза курвето,което искало да прави четворка с 3 момчета за да има кой да й запуши всяка дупка

П.П.Вместо да се смееш на авторката вземи се сети,че и на теб скоро сигурно ще ти се наложи да правиш и най-интересното ще е когато вашите те питат от кого си бременна и ти им кажеш "Миии може да е от Сашо,Пешо или Гошо ... Поне последно с тях се е*ах "

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    егати смешната
    Абе айде трай бееее курвооо Кво се смееш?! Все едно в една твоя тема не казваш,че ти се прави секс на 15,а?! Ти си смешницата.

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    егати смешната
    Абе айде трай бееее курвооо Кво се смееш?! Все едно в една твоя тема не казваш,че ти се прави секс на 15,а?! Ти си смешницата.
    +1

Още нещо важно - след аборт (както и след спиране на противозачатъчни) се забременява МНОГО по-лесно!

не боли с упойка е но можеш да останеш за в бъдеще без деца :-

Град
    Hidden Village of Konoha
    За цена - различно във всеки град. Ако си в по-малък град - между 80 и 100 лв. Ако си в голям, може и 200-300 лв да удари. Мен лично въобще не ме боля след това, а по време на самия кюретаж си с пълна упойка. Става за около 15 минути. След това има кръвотечение, за което се пие метергин и антибиотик. Какво друго да ти кажа - риск винаги си има, но не е чак толкова обезпокоително голям, но лекарите са все пак длъжни да предупредят.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    po prinzip ima i nezakonen zbort koito e okolo 400-500 lv tam ne trqbva da si s nastoinik
    a otnosno
    егати смешната
    mila,sme6na si ti 6tot ot si4kite ti mneniq vuv foruma se vigda 4e si nekva kuha kurvi4ka i si mn galka osven tova

егати смешната
    da znaesh che ti mi lazish po nervite ma kurvo ti za kvo si mislish ako produljavash po sahtia nachin da se ebesh bezrazborno da znaesh togava sha razberesh kvo e abort piklo takava
    sl@durcheto_11

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    hoi si reji putkata ot sq
    GTA Stunting

sladky2008 написа:
    егати смешната

Oх,ти бял ден не виждаш от ебане,а търсиш кусурите на другите,
    не заслужаваш да ти се обръща никакво внимание,защото си под всякаква критика!!!

Град
    Sofia
    Против абортите съм

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sladurcheto_11
    егати смешната
    da znaesh che ti mi lazish po nervite ma kurvo ti za kvo si mislish ako produljavash po sahtia nachin da se ebesh bezrazborno da znaesh togava sha razberesh kvo e abort piklo takava
    ili AIDS

Стига стези глупости който е правил аборт той да пише а не да казва ам моя позната или така нататък .Аз лично съм правила абор и мога смело да кажа че ме беше толкова шубе че щях да припада аборта ми беше 150 лв.в часна клиника в бургас а в орб е 70 лв с упойката за изнасилени момичета които са забременяли е 50 лв аборта в орб. няма нищо страшни воабше не боли аз след като абортирах на 3 час се вихрих в къщи аборта траеше 10 минути .това мога да кажа че НЕ БОЛО И НЕ ИЗПИТВАШ НИКАКВА БОЛКА освен че кървиш това е а за това дали сте против или не или пък кои къде си отваря краката не е така аз не си го отварях караката на ляво и дясно но по стечение на обстоятелствата прябваше да го направя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си