- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с тризнаци
Здравейте!
Вчера ми се случи едни момчета да дойдат у нас да помагат на дядо. Бяха съученици на братовчед ми и то тризнаци. Много си ме харесаха и всеки път като излизах от нас ги чувах как си подмятат изрази от типа "Абе тая има ли телефон"? За момент се сетих за форума и се зачудих-някой би ли правил секс с тризнаци/тризначки?
Аз не бих, понеже си имам сериозен приятел, но ми е интересно, какво е вашето мнение?
Не съм правила, не бих правила . Даже и не ми се иска. Но идеята е хитраИ все пак, като си го представих сега - трима да ти скочат , и то братя ... Неее, не искам .
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Жалко ако гаджето ти те обичаПървоначално написано от Callisto
![]()
Кое да е жалко?Първоначално написано от radybt
Аз съм си с него и нищо нередно не съм правила, няма и да правя. Нито съм казала, че искам да правя секс с тях, нито съм казала, че съм го правила с тях. Просто ми стана любопитна дали някой от вас е...това е!
И да гаджето ми ме обича и аз го обичам също и никога не съм правила нещо нередно, което да разклати връзката ни.
Аз си стоях далече от тризнаците, понеже знаех, че са ме харесали още от братовчед ми и ги избягвах, но сега не можех да не чуя някои исказвания като излизам от нас или като стаята ми е точно над тях.
И какво като я обича гаджето й, тя с фередже ли да ходи?
С тризнаци ще ми е малко трудно да смогна, но чисто хипотетично, да.
А ти, принципно, ако се абстрахираш от факта, че си имаш приятел, би ли?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ако нямах приятел може би бих се замислила за флирт, но само за закачката нищо повече. Обичам да мъча момчетата и да знам, че ме гледат, но не могат да пипат.Първоначално написано от Wrathchild
Сега с тризнаци е малко кофти. Даже и да имам връска с един от тях те са еднояйчни и са напълно еднакви.
Ще взема аз един ден да целуна единия и на другия по погрешка да целуна другия..не си е работа.
![]()
Аз се занимавах със близнаци, т.е. само с единия, но още ги бъркам, кой кой е ... За секс с тях едновременно, било близнаци или тризнаци - определено НЕ! Даже и закачките са опасни, ако не можеш да ги различиш! Но найстина ми стана интересно , някой дали го е правил... ама то предполагам е да си легнеш с трима ... дали тризнаци, братя , приятели или просто познати ... май няма разлика !
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Ами може би мъжете си мечтаят да си легнат с тризначки (например Вяра,Надежда и Любов)..за жените се съмнявам![]()
И аз предположих, че ще са подобни отговорите. Мъжете често си представят секс с 2 жени, но момичетата няма много да се радват да ги направят на нищо в леглото.Първоначално написано от Alex4o0o
На мен лично с 1 си ми е перфектно и ми е лесно, но с повече няма да мога да се справя, а и не искам.
Наистина е трудно да ги различиш усобенно, ако са напълно еднакви на външен вид и с еднакви дрехи. Аз самос и вървя по коридора и срещам единия и викам "здрасти", вървя 2 крачки напред и срещам още един като него и се замислих как е възможно да се напия от 1 бира, че чак да почна да халюцинирам.Малко по-късно видях и още 1 такъв по коридора и съвсем се ушашавих...добрече беше братовчед ми да светне, че са тризнаци.
![]()
Не знам колко трябва да си мразиш оная работа, за да го вкараш на тея селянки ;дПървоначално написано от Alex4o0o
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Хаахах забавно е билоПървоначално написано от Callisto
![]()
А иначе, що пък не, 3 за щастие нали така![]()
![]()
Първоначално написано от LovelyGirl
Не знам колко плюс 1 да ти дам... тия ме отвращават.. и като начин на говорене, и като външност... отвратителни са..
@темата - не, не бих.
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Всички, които нямат против груповия - биха. Но е по-интересно с по-различни генетически. Както казваше един полувиентнамец-полубългарин:Първоначално написано от Callisto
"ИСКАМ ЕДНА ВИЕТНАМКА, ЕДНА КОРЕЙКА И ЕДНА ЯПОНКА!"
![]()
Good luck, Bad luck, Luck...
Не бих, извратено ми се струва.![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
по-скоро с близнаци бих пробвала! 3-ма еднакви ще ми дойдат в повечко, а и не познавам тризнаци!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
С тризначки.... ще е забавно![]()
![]()
![]()
It's too late...
Аз бих правила абсолютно всичко с тризнаци, ако са хубави!![]()