.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен Аватара на Callisto

Секс с тризнаци

Здравейте!
    Вчера ми се случи едни момчета да дойдат у нас да помагат на дядо. Бяха съученици на братовчед ми и то тризнаци. Много си ме харесаха и всеки път като излизах от нас ги чувах как си подмятат изрази от типа "Абе тая има ли телефон"? За момент се сетих за форума и се зачудих-някой би ли правил секс с тризнаци/тризначки?
    Аз не бих, понеже си имам сериозен приятел, но ми е интересно, какво е вашето мнение?

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Не съм правила, не бих правила . Даже и не ми се иска. Но идеята е хитра И все пак, като си го представих сега - трима да ти скочат , и то братя ... Неее, не искам .

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq

Re: Секс с тризнаци

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Здравейте!
    Вчера ми се случи едни момчета да дойдат у нас да помагат на дядо. Бяха съученици на братовчед ми и то тризнаци. Много си ме харесаха и всеки път като излизах от нас ги чувах как си подмятат изрази от типа "Абе тая има ли телефон"? За момент се сетих за форума и се зачудих-някой би ли правил секс с тризнаци/тризначки?
    Аз не бих, понеже си имам сериозен приятел, но ми е интересно, какво е вашето мнение?
    Жалко ако гаджето ти те обича

Цитирай Първоначално написано от radybt
    Здравейте!
    Жалко ако гаджето ти те обича
    Кое да е жалко?
    Аз съм си с него и нищо нередно не съм правила, няма и да правя. Нито съм казала, че искам да правя секс с тях, нито съм казала, че съм го правила с тях. Просто ми стана любопитна дали някой от вас е...това е!
    И да гаджето ми ме обича и аз го обичам също и никога не съм правила нещо нередно, което да разклати връзката ни.
    Аз си стоях далече от тризнаците, понеже знаех, че са ме харесали още от братовчед ми и ги избягвах, но сега не можех да не чуя някои исказвания като излизам от нас или като стаята ми е точно над тях.

И какво като я обича гаджето й, тя с фередже ли да ходи?
    С тризнаци ще ми е малко трудно да смогна, но чисто хипотетично, да.
    А ти, принципно, ако се абстрахираш от факта, че си имаш приятел, би ли?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    И какво като я обича гаджето й, тя с фередже ли да ходи?
    С тризнаци ще ми е малко трудно да смогна, но чисто хипотетично, да.
    А ти, принципно, ако се абстрахираш от факта, че си имаш приятел, би ли?
    Ако нямах приятел може би бих се замислила за флирт, но само за закачката нищо повече. Обичам да мъча момчетата и да знам, че ме гледат, но не могат да пипат. Сега с тризнаци е малко кофти. Даже и да имам връска с един от тях те са еднояйчни и са напълно еднакви. Ще взема аз един ден да целуна единия и на другия по погрешка да целуна другия..не си е работа.

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Аз се занимавах със близнаци, т.е. само с единия, но още ги бъркам, кой кой е ... За секс с тях едновременно, било близнаци или тризнаци - определено НЕ! Даже и закачките са опасни, ако не можеш да ги различиш! Но найстина ми стана интересно , някой дали го е правил... ама то предполагам е да си легнеш с трима ... дали тризнаци, братя , приятели или просто познати ... май няма разлика !
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Толко много еднакви определено ще ме объркат

Ами може би мъжете си мечтаят да си легнат с тризначки (например Вяра,Надежда и Любов)..за жените се съмнявам

Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    Ами може би мъжете си мечтаят да си легнат с тризначки (например Вяра,Надежда и Любов)..за жените се съмнявам
    И аз предположих, че ще са подобни отговорите. Мъжете често си представят секс с 2 жени, но момичетата няма много да се радват да ги направят на нищо в леглото. На мен лично с 1 си ми е перфектно и ми е лесно, но с повече няма да мога да се справя, а и не искам.
    Наистина е трудно да ги различиш усобенно, ако са напълно еднакви на външен вид и с еднакви дрехи. Аз самос и вървя по коридора и срещам единия и викам "здрасти", вървя 2 крачки напред и срещам още един като него и се замислих как е възможно да се напия от 1 бира, че чак да почна да халюцинирам. Малко по-късно видях и още 1 такъв по коридора и съвсем се ушашавих...добрече беше братовчед ми да светне, че са тризнаци.

Не знам колко трябва да си мразиш оная работа, за да го вкараш на тея селянки ;д
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

И аз предположих, че ще са подобни отговорите. Мъжете често си представят секс с 2 жени, но момичетата няма много да се радват да ги направят на нищо в леглото. На мен лично с 1 си ми е перфектно и ми е лесно, но с повече няма да мога да се справя, а и не искам.
    Наистина е трудно да ги различиш усобенно, ако са напълно еднакви на външен вид и с еднакви дрехи. Аз самос и вървя по коридора и срещам единия и викам "здрасти", вървя 2 крачки напред и срещам още един като него и се замислих как е възможно да се напия от 1 бира, че чак да почна да халюцинирам. Малко по-късно видях и още 1 такъв по коридора и съвсем се ушашавих...добрече беше братовчед ми да светне, че са тризнаци.
    Хаахах забавно е било
    А иначе, що пък не, 3 за щастие нали така

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Не знам колко трябва да си мразиш оная работа, за да го вкараш на тея селянки ;д

Не знам колко плюс 1 да ти дам... тия ме отвращават.. и като начин на говорене, и като външност... отвратителни са..

@темата - не, не бих.
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

аз бих опнал тризначки

Здравейте!
    Всички, които нямат против груповия - биха. Но е по-интересно с по-различни генетически. Както казваше един полувиентнамец-полубългарин:

"ИСКАМ ЕДНА ВИЕТНАМКА, ЕДНА КОРЕЙКА И ЕДНА ЯПОНКА!"

Good luck, Bad luck, Luck...

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Не бих, извратено ми се струва.

I'm inlove with a criminal...

по-скоро с близнаци бих пробвала! 3-ма еднакви ще ми дойдат в повечко, а и не познавам тризнаци!
    FUCK-тически не ме интересувате..

С тризначки.... ще е забавно
    It's too late...

Аз бих правила абсолютно всичко с тризнаци, ако са хубави!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си