- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- първа среща
ходила съм на много срещи но никога с момче което познавам бегло.кво да правя - смисал като го видя да го прегърна ли или просто да си подам ръката???
Зависи от това какви са ти намеренията.
Би било да си подадеш първо ръката, а прегръдките ги остави за по-късно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Изчакай да видиш неговия подход... Все пак той като момче ще подаде ръката си първи, или ще те прегърне първи...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
По-скоро бих подала ръка, а когато се опознаем по-добре, може би прегръдка![]()
Аз макар да не съм момиче ще ти дам един съвет. Защо не му подадеш ръка първо и спрямо това какво стане после като си тръгваш си правиш сметка дали ще го прегърнеш или ще му подадеш ръка![]()
Най-добре е първо да си подадеш ръката..Пък ако нещото потръгнат тогава ще "използваш" прегръдките
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от Wrathchild
Така си е![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Направо застани на колене и... Това ще ви сближи много по-бързо и повече несъмнено.![]()
Според етикета жената винаги подава ръка първа и то само ако иска!![]()
Аз на първа среща прегръщам само ако човека ми е симпатичен и ако мисля че ще го приеме добре. Ако е някой свитичък и притеснителен много ясно че няма да му се хвърля на врата. Ако обаче е готин ще го прегърна. Зависи... Би трябвало да успееш да прецениш като го видиш.
На първата ми среща с приятеля ми му се хвърлих на врата и той беше супер изненадан но в последствие каза че се радва че съм го направила защото поне е бил сигурен че не ми е антипатичен хахах![]()
Съгласна съм,че е добре да си подадеш първо ръката.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
момчетата подават първи ръка!Първоначално написано от DarknessAngel
по темата. Той ще ти подаде и ти също..няма нужда от друго :P
По-добре първо си подай ръката![]()
по принцип кавалера изчаква дамата да подаде първа ръка.. така че не прехвърляйте отново отговорността за всичко на нас...Първоначално написано от onestar
погледни ми горния пост.. дори ако искаш гугълни, мен са ме учили да изчакам от уважение момичето... и така би трябвало да е, защото.. абе прочети ми горното мнение..Първоначално написано от fgirl14
п.с.: модераторите (ако забелязват) - съжалявам за 2та поста 1 след друг![]()
да така стана и с Владо като се запознахме .. той ме прегърна.. пък еднам се познавахме.. ии от тогава пламнна искрата..Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
![]()
Точно това казах и аз ама кой да чете... Така че момичета ВИЕ подавате първи ръка и то само ако ИСКАТЕ!Първоначално написано от Tempest
Аз съм ЗА прегръдка ако го харесваш дори и само като приятел. Аз даже момчета които за първи път ги виждам на живо пак съм ги предгръщала ако ми се струват готини. Естествено тия сдуханите и стеснителните няма да ги притесня още повече... Както казах и преди прецени ситуацията и действай.
Е не е нужно нито едно от двете.... Просто му намигни примерно и му кажи "Хей" ..Ръкостискане?! Да не сте Путин и Първанов?!
Прегръдка... Хайде сега.. не искаш да си лесна?
.. Давай малко по-загадъчно...
![]()
Пъbertteтьtt e sьsttoянiie, koгаttoO ttи se щэ da sttиsнeш swettа za гушatta, нoO wмestto ttowa... sтiiskaш пьпkata sii ..