.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тя е гадна! ..

Проблема е следният: Една от моите приятелки ходи с бившото гадже на друга. Той някак супер много я променя, а тя се отдалечава от нас. Това другото момиче се опита да преглътне факта, че тя ходи с бившия и, но естествено не и е особено леко. Та просто искам съвет какво да правя... защото от цялата работа излязох виновна аз за едно мое изказване та сега не ми говори нито това момиче нито гаджето и. Първоначално си мислех, че ще е добре да я обедя да се разделят все пак постъпва много гадно, но тя не ме слуша много се е променила за не повече от месец

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Не се бъркай в чужди връзки и взаимоотношения, ти работа там нямаш.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Така става като си вреш носа там където не е твоя работа .. следващия път се замисли преди да се намесваш в отношенията на странични хора!! ..

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Поговори с приятелката ти! Оправи отношениятя си с нея,това че тя е с това момче теб не трябва да те бърка. На нея и е явно добре с него. А ти каза, че това момче е "бивш" на другото момиче , така че незнам каде е проблема. Ти просто поговори и с двете и гледай да излезеш от положението на виновната ... все пак ти за нищо не си виновна ! Успех!
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Не знам дали го осъзнавате,но когато тръгнете с приятел/ка на бившия/ата си,несъмнено ще преобърнете тяхните отношения и те ще се скарат.Винаги става така!!А от друга страна,това момиче,което ОЧЕВИДНО не ви е истинска приятелка,след като ходи с бившия на приятелка и се отчуждава от вас...така че всеки по пътя си!Тя не ви заслужава.Явно е някоя тъпа к***а.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Остави онова момиче да си гледа живота, а ти и твоята приятелка си гледайте своя.

А и... какво ти пука, че те мисли (и те е изкарала) виновна? Така или иначе вече не играе почти никаква роля в живота ти, остави я да се развива.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Tуко що си оправихме отношенията с него. Да може би сте прави би било редно да я оставя..

Но въпросът е там, че за мен той я използва колкото в момента да не е сам и когато прецени, че вече няма нужда от нея ще я отреже. Това тя разбира се не го осъзнава понеже той бил специален, защото е първото момче към което има нещо след една доста болезнено провалена връзка. Някак си се чувствам длъжна да направя нещо...

Град
    in the reality : )
    Някак си се опитваш да избягаш от ролята на страничен наблюдател и да се намесиш в отношенията им, а после мрънкаш защо ти се сърдят. Ако толкова искаш да си в центъра на събитията изпокарай се с всички.
    Като момичето е хлътнало нека си гледа живота. Ако наистина гаджето й я използва накрая тя сама ще си е виновна. Тебе какво те бърка толкова? Че чак се чувстваш длъжна...
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

__________________________________________________ _________
    Обичам те !

Град
    Таити
    Длъжна си да я оставиш да изживее връзката им независимо дали той е просто ей така с нея или не... щом тя иска да са заедно нямаш право да ги разделяш.. постави се на нейно място и някоя твоя приятелка да иска да те раздели с момчето в което си хлътнала Длъжна си да си до нея и ако наистина я прецака да и помогнеш по леко да го преодолее
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Не се меси ^^ Всичко ще се уреди рано или късно ..
    :P
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Priceless

Не се меси в чуждия живот.
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    щом такава не те слуша,do the math.
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Поговори с приятелката си..Обясни й,че си искала да направиш нещо добра за нея..
    +
    Наистина нямаш право да се бъркаш в чужди взаимоотношения..Остави ги..Каквото и да стане,те самите ще са виновни,а не някой друг (в случая ти)
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от radybt
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Така става като си вреш носа там където не е твоя работа .. следващия път се замисли преди да се намесваш в отношенията на странични хора!! ..
    Ти друга работа немаш ли ве шматка

Просто ги остави да се оправят по между си.Щом тази твоя приятелка има толкова малко акъл, че тръгва с бившия на една нейна до колкото разбрах доста добра приятелка-нейна си работа.Но има и нещо друго - любовта е сляпа, не пита.Никой няма право да я съди, нека да правят каквото сметнат за добре, а зрителите, тоест ти освен да си мълчат и да говорят зад гърбовете, което също не е много добре, друго не могат да направят

парен каша духа. според мен не е правилно да се месиш. ако я използва, приятелката ти ще си научи урока и ще внимава повече.
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Не им се бъркай. Тя скоро сама ще разбере.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си