- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблеми с краката
Здравейте на всички. От преди 1-2 седмици започанаха постоянно да ми изстиват краката, без причина. Нито ми е студено, дори през по-топлите дни, слагам дебели чорапи и пак няма ефект
. На ден топля по 4 пъти краката си във топла вода с морска сол, но след 20 минути пак изстиват. До сега не ми се беше случвало това, но каквото и да правя те постоянно са ледени, дори и в училище. Трябва да взема някакви мерки защото започнах да ходя до тоалетна през 5-10 мин., заради студените крака и може да станат други проблеми. Всеки съвет ще е от значение, благодаря предварително!
![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
мисля, че по темата има много изписано по нета.
иначе може да ти звучи странно, но опитай със спорт.
Хмм.. добра идея, ще се пробвам, но не мога да разбера от какво се дължи това изстиване. Преди го нямах, а сега дори когато пече слънце краката са ми лeдeно студени. Когато легна и се завия не мога да ги стопля, а преди това не беше проблем и много бързо ги затопляхПървоначално написано от zoreto
![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!