.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Не съм сигурна в чувствата си ...

Здравейте!

Няма да изпадам в излишни любезности,а минавам направо към проблема.

На 16 съм и направо се срамувам от себе си.Мислех си,че съм много зряла и порастнала,а вчера разбрах,че съм напълно объркана.От близо 2-3 месеца започнах да изпитвам странно влечение към мой приятел,когото познавам от близо три години(в един клас сме).Явно той също има чувства към мен,но всичко си беше наред-говорехме си,закачахме се,с една дума-флиртувахме.Снощи излизахме сами и той ми призна,че има по-силни чувства към мен,аз разбира се останах потресена от този факт,но след 2-часово премисляне осъзнах,че аз самата съм подхранвала надеждите му,дори с най-невинното хващане за ръката,погалване или дори прегръдка.Той ме попита дали изпитвам нещо,а аз не успях да му дам задоволяващ отговор,тъй като аз самата не знам и не исках да го обърквам още повече.Не ми е присъщо да не знам какво да кажа и мразя това чувство,но снощната вечер се почувствах като малко дете,което си е изпуснало близалката и си я иска обратно,само където не може да лапнеш мръсната близалка от земята,нали...?Проблемът с него е ,че не искам,първо,да си развали отношенията,които и без това са трудно изградени и второ,че го познавам достатъчно добре...той лесно се влюбва и остава разочарован и наранен.Просто е по-емоционален.

Днес в училище си беше нормално,държахме се както преди,всичко си беше наред.Освен факта,че ми каза,че ме е сънувал,но като цяло си беше поносимо.Мислих си и реших,че може би трябва да прекратя тези "по-интимни" отношения с него,за да не го нараня.Не съм сигурна в чувствата си и не искам по никакъв начин да го залъгвам.Лично на мен ще ми бъде трудно,но съм сигурна,че ще се справя.Просто съм по-силна от него,за съжаление.Щеше да ми е много по-лесно да го прилъгвам и да ми е добре на мен,но просто го обичам много(не съм влюбена,приятел ми е) и не искам да го поставя в това положение.

Чувствам се доста объркана и несигурна и се извинявам за детското държание,аз самата не съм го очаквала от себе си.

Ако някой има мнение по въпроса нека даде съвет.Благодаря,Ви!

Не прави нищо,докато не си изясниш твърдо чуствата си!Отбягвай го дотогава.Щото тебе хем те сърби,хем те боли.Ако само ще си играеш с него,просто се откажи-явно неискаш да го нараниш и си намери друг,който да ти върви по свирката.Ако пък го обичаш (в което се съмнявам) действай но не го разигравай!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Никакви други чувства ли не предизвиква в теб? Няма никакъв шанс да изпиташ някакви по-различни симпатии към него, така ли?

То приятелството ви никога не би било същото. Дори и да не предприемете нищо.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

за съжаление е така.. щом единия се влюби вече не е същото.. какво да ти кажа, ако наистина го обичаш само като приятел не му давай празни надежди или за известно време се отдалечете един от друг, макар че като сте в един клас .. не знам и все пак успех!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

А защо просто не му кажеш каквото каза и на нас....кажи му че не изпитваш същите чувства и искаш да останете приятели (колко изтъркано)...
    Дано не си развалите приятелството в което силно се съмнявам..

преди известно време и аз бях в подобна ситуация с малката разлика, че влюбената бях аз та с момчето и до сега сме си бфр.. от много неща зависи, но е възможно да останете приятели
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Re: Не съм сигурна в чувствата си ...

Цитирай Първоначално написано от L
    От близо 2-3 месеца започнах да изпитвам странно влечение към мой приятел
    Снощи излизахме сами и той ми призна,че има по-силни чувства към мен,аз разбира се останах потресена от този факт
    Малко си противоречиш, нали? Но, както и да е, не съм аз човекът, който трябва да те обвинява....
    Няма смисъл да си с него само, за да не го нараниш. Щом нямаш чувства му кажи истината. И тогава ще го заболи, щом е по-емоционален, но едва ли толкова, колкото, когато го лъжеш в очите и си с него без да има тръпка
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    толкова сте сладки
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Ами прегръдки, хванати ръце ... какво да ти кажа. За един влюбен човек това не е намек - това си е цял билборд.
    Както и да е. Но пак премисли дали нямаш симпатии към него. Имам странното усещане,че след като му откажеш нещата ще се обърнат и друг ще е влюбеният.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Няма какво да си потресена от това. Факт е, че повечето (да не казвам всички) момичета на тази възраст сте такива. Това ви е в природата - не знаете какво искате.

Давайте, феминистки, изяжте ме за този пост. :P :P

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ltgreen
    Няма какво да си потресена от това. Факт е, че повечето (да не казвам всички) момичета на тази възраст сте такива. Това ви е в природата - не знаете какво искате.

Давайте, феминистки, изяжте ме за този пост. :P :P
    Това си е характеристика на възрастта, не на половата принадлежност.

Опа, моя грешка, трябваше да пропусна "на тази възраст"

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ltgreen
    Опа, моя грешка, трябваше да пропусна "на тази възраст"
    И щеше доста да сгрешиш. Жените много добре знаем какво искаме. Просто не всеки може да ни го даде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си