.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Град
    in y0ur mind ;]

Дудета .. може ли малко помощ с ДВД-то :D

Значи свързах си ДВД-то към компа чрез 5.1м жак .. и всичко ок ама един недостатък .. освен музиката ми се чува едно гадно шумене и колкото повече усилвам толкова и този гаден звук се усилва .. та аз да ви питам има ли как да го премахна ?
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

провери си връзките някъде ти дава смущения или някъде може да не си бутнал както трябва жака...

Град
    in y0ur mind ;]
    Видех къде ми е проблема .. като махна кабела за нета и сякво пращене спира .. мога ли да го оправя това.Явно от кабела има някви смущения
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

Цитирай Първоначално написано от h0usel0ve3r
    Видех къде ми е проблема .. като махна кабела за нета и сякво пращене спира .. мога ли да го оправя това.Явно от кабела има някви смущения
    Да от кабела който ползваш е проблема! Най-добре си намери екраниран аудио кабел!

Град
    in y0ur mind ;]
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от h0usel0ve3r
    ... екраниран аудио кабел!
    тва какво ще рече .. какво представлява тоя кабел

Нормален, аудио кабел, но с по-специално изолация..
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си