- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов...не благодаря,имам си по-важна работа
ДОбреееммм...винаги ми е било интересно да чуя мнения по този въпрос:
1.Според вас има ли подходящи и неподходящи моменти за любов(връзка имам впредвид, не само секс)
2.Смятате ли, че любовта винаги идва неочаквано или когато не я искаме, не я очакваме и не се оглеждаме за нея няма как да я намерим?
3.Гръм и трясък...или-само аз ли различавам още от първия поглед дали ще има тръпка и въобще...дали си струва дори да се спи с този човек, а камо ли по-късно да имам продължителна и пълноценна връзка с него...
4.Смятате ли, че връзката с човек ойто си пасвате би пречила на ежедневието ви или точно обратното-напротив-би ви помогнала? (аз тук съм твърдо "за" че помага)
5.Ако една любов е нежъзможно...значи не е вашата..или точно обатното-зарязвате всичко и се оставяте да бъдете водени от любовта? :Р
)))
1.Да има
2..Да,вярвам..Но не само любовта,а като цяло..Всичко се случва,когато най-малко ги очакваш
3.Случвало ми се е..Но по-често излиза,че не съм разбрала правилно
4.ПОМАГА
5.НЕ е моята..Макар и да страдам,но няма начин да бъда с него..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
1. да, има и подходящи, и не подходящи моменти. ако даден човек е затрупан с проблеми и няма време да се обърне, едва ли му е до любов. ако пък е самотен и има нужда от половинка, момента е подходящ напълно.1.Според вас има ли подходящи и неподходящи моменти за любов(връзка имам впредвид, не само секс)
2.Смятате ли, че любовта винаги идва неочаквано или когато не я искаме, не я очакваме и не се оглеждаме за нея няма как да я намерим?
3.Гръм и трясък...или-само аз ли различавам още от първия поглед дали ще има тръпка и въобще...дали си струва дори да се спи с този човек, а камо ли по-късно да имам продължителна и пълноценна връзка с него...
4.Смятате ли, че връзката с човек ойто си пасвате би пречила на ежедневието ви или точно обратното-напротив-би ви помогнала? (аз тук съм твърдо "за" че помага)
5.Ако една любов е нежъзможно...значи не е вашата..или точно обатното-зарязвате всичко и се оставяте да бъдете водени от любовта? :Р
2.да
3.да, с приятеля ми беше любов от пръв поглед, гръм и трясък, както казваш, не съм го очаквала, но веднага разбрах, че той е човека..
4. помага, разбира се.
5. оставям се да бъда водена от любовта. няма невъзможни неща
Имало едно време..
Първоначално написано от Lili555
Разбира се, че има. Примерно си в болницата с бъбречна криза, каква любов, какви 5 лева?!
Не винаги. Зависи в какво настроение си, какво харесваш и с кого се срещаш.
Някои любови стават с времето. Постепенно.
Зависи за какво и колко си пасвате.
Зависи каква й е степента на невъзможност и какъв тип невъзможност е това.
Good luck, Bad luck, Luck...
1.Да има![]()
2.Любовта идва тогава когато трябва,независимо търсиш ли я или не
3.Еми да преценявам дали ме привли4а,дали има тръпка и обикновено го разбирам от "пръв поглед"
4.Помага
5.Няма невъзможни неща,но не бих зарязала вси4ко и да се боря за може би обре4ена кауза.
1. Не. Любовта е винаги с мен.
2. Така е, за жалост, аз постоянно я търся и не мога да си наложа да престана.
3. Какво ?!
4. Ще помогне.
5. Бих оставил всичко за една истинска любов...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
1.не
2.не
3.не
4.не
5.не
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
1.Според вас има ли подходящи и неподходящи моменти за любов(връзка имам впредвид, не само секс)
Когато не си преживял предишната си връзка, няма смисъл за започваш нова.. поне според мен.
Нещо средно.. ако се натискаш на всичко мъжко рано или късно ще намериш нещо свестно,ама преди тва ше те е минал целия град, че и околностите.. А има и късметлии на които им идва каго гръм от ясно небе
Ако няма привличане още в началото-няма смисъл. Рядко се пораждат чувства в мен към хора които не ме привличат.. сексуално.
Зависи..
5.Ако една любов е невъзможна...значи не е вашата..или точно обатното-зарязвате всичко и се оставяте да бъдете водени от любовта? :Р
Истински влюбения човек няма глава на раменете си. За това си е казано, че сърцето само си поднася и вино, и отрова.
1.Не. Нещата просто се случват.
2.Да.
3.Не си само ти.
4.Не съм убедена. По някога се промъкват "бъгави" мисли и спомени,няма как ...![]()
5. Хубаво е да имаш граници и да знаеш кое си струва и кое не. Не е никак забавно да започнеш битка,която е приключила.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Не.Когато се случи - тогава.1.Според вас има ли подходящи и неподходящи моменти за любов(връзка имам впредвид, не само секс)
Мисля,че да.2.Смятате ли, че любовта винаги идва неочаквано или когато не я искаме, не я очакваме и не се оглеждаме за нея няма как да я намерим?
Не си единствен/а спокойно. Но пък аз преди да тръгна с настоящото ми момче изобщо не мислех за напред,дали ще се получи нещо и не помислих за евентуална раздяла. Даже след това си казах "Еми сега ако се разделим? Ама не може такова нещо да стане! Няма как" ^^ Не стана де и си го обичам страшно много <33.Гръм и трясък...или-само аз ли различавам още от първия поглед дали ще има тръпка и въобще...дали си струва дори да се спи с този човек, а камо ли по-късно да имам продължителна и пълноценна връзка с него...
В какъв смисъл да помага? Ако ти е хубаво с този човек...ще "помогне" да деня ти да е по-щастлив. ^^4.Смятате ли, че връзката с човек ойто си пасвате би пречила на ежедневието ви или точно обратното-напротив-би ви помогнала? (аз тук съм твърдо "за" че помага)
Ако е невъзможна не се занимавам. Това е много крайно нещо все пак "невъзможна" де,но все пак...едва ли ще е кой знае каква любов щом има все нещо което да пречи...от толкова ядове нищо няма да излезе ^5.Ако една любов е нежъзможно...значи не е вашата..или точно обатното-зарязвате всичко и се оставяте да бъдете водени от любовта? :Р
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
1 Ами разбира се че си има и подходящи и неподходящи моменти , когато се чувстваш готова за връзка значи какъв по подходящ момент от този .Първоначално написано от Lili555
2 Не смятам че идва неочаквано , защото като не забелязваш когато някое момче ти намеква и ти не реагираш , когато не излизаш и не се запознаваш , няма как да стане просто така , все едно да стоиш и да чакаш някой да ти почука на вратата докато си вкъщи
3 Понякога на човек му се струва , че може да прецени за друг от пръв поглед , но много често става така , че си се излъгал и просто не познаваш човека добре , не си го преценил правилно
4 Казваш , че е човек , с който си пасвате , в такъв случай по - скоро би помогнала , но много зависи и от ситуацията
5 Ако не преследваш мечтите си , то не си човек , нищо не прави една мечта невъзможна , както страхът от провал , значи преследвам докрай и ако наистина е невъзможна любов , но много обичаш човека , то той винаги ще има място в сърцето ти дори и да не може да сте заедно
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
1. Абсолютно има. Примерно, след някоя по-сложна раздяла имам нужда известно време да бъда сама.
2. Разбира се, любовта нямаше да е толкова магическа, ако идваше, когато я очакваме.
3. С времето човек започва да умее да прави много бърза преценка.
4. Помага. Как би пречила?![]()
5. Не е моята, но аз съм импулсивна и винаги се хвърлям напред, забравяйки за всякаква рационалност. Кофти качество е това.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
1.Според вас има ли подходящи и неподходящи моменти за любов(връзка имам впредвид, не само секс ) .... Еми при мен любоовта винаги се появява в най-неподходящия момент...ноо незнам...винаги съм намирала време за човека до себе си2.Смятате ли, че любовта винаги идва неочаквано или когато не я искаме, не я очакваме и не се оглеждаме за нея няма как да я намерим? .. еми всеки човек иска любов..но да...съгласна съм с това че идва неочаквано
3.Гръм и трясък...или-само аз ли различавам още от първия поглед дали ще има тръпка и въобще...дали си струва дори да се спи с този човек, а камо ли по-късно да имам продължителна и пълноценна връзка с него... еми...аз много бързо преценявам хората(павилно) , но чак от пръв поглед...незнам понякога може би
4.Смятате ли, че връзката с човек ойто си пасвате би пречила на ежедневието ви или точно обратното-напротив-би ви помогнала? (аз тук съм твърдо "за" че помага ) ...еми...от една страна съм на твоето мнение но от друга...например трябва да седнеш яко да учиш...но в главата ти е само той/тя..кофти е..незнам
5.Ако една любов е нежъзможно...значи не е вашата..или точно обатното-зарязвате всичко и се оставяте да бъдете водени от любовта? :Р Зарязвам всичко и се отдавам на любовта...колкото и тъпо и хлапашко да звучи е така...
)))
Защо ли темата ми се струва някак ограничена и клиширана..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
" Любов...не благодаря,имам си по-важна работа "
Според мен това е за хора който не са осъзнали истинската стойност на думата Любов![]()
1.Според вас има ли подходящи и неподходящи моменти за любов(връзка имам впредвид, не само секс Wink )
-- Мисля че зависи от човека![]()
-- Напълно съм съгласна .. ДА смятам !
-- НЕ ..
4.Смятате ли, че връзката с човек ойто си пасвате би пречила на ежедневието ви или точно обратното-напротив-би ви помогнала? (аз тук съм твърдо "за" че помага Wink )
--- Оооо.. помагав никакъв случчей не пречи
-- Ако много обичш човека .. ще направиш така че да бъде възможна.. или поне ще се опиташ и няма да се откажеш ..
дяволски съм съгласенПървоначално написано от ivcheto0o
![]()