АХАХ, Sham май попада в декадентско настроение.. *

Ква полза от вярването?
Аз ако досега не се бях кълчила бясно на някви глупости, щях да ви развия мизантропична и апокалиптична картина на СВЕТЪТ ПРЕЗ МОИТЕ ОЧИ, но слава на Бога, оправих си настроението.

Светът през моите очи е грозно място. Всъщност, не че е, просто хората го правят такъв. И аз няма да използвам форма "ние", щото се имам за свестен човек.
Даже да съм "промяната", която искам да видя в света, то тая "промяна" е мачкана и задушавана от тъпа българска чалга-простотия, от злоба, пълна в душите на тинейджърите, от нафуканото им високомерие, което забележете, просто ме отвращава, без да ме докосва.

Искам с това си да кажа, че не е нужно да си антисоциал, който го мразят другите, за да видиш колко са объркани тъпите младежи.
Честно казано - нямам идея за промяна за тях. Те ако се променят, и светът ще се промени.
Но.. нямам планове и идеи, защото мисля, че са непоправим случай. Философите мислим така.. каквото е смотано, такова ще си остане - просто няма начин да се докосне до нещо по-високо от капацитета му.
Единственият начин такива олигофрени да стоят със затворени усти и да не шават много-много, е чрез насилие и някакъв комунизъм и адската цензура. Но един разумен човек не би харесал такава система, не би я и приложил дори на такива шимпанзета и подчовеци, защото в него има нещо все пак, наречено донякъде хуманизъм и утопични шибани мечти.

Та, да, помийна яма.
Но зависи и от настроението. Ако не мислиш много-много, и се фокусираш върху природата - всичко си е перфе

*без ирония, радвам се./аз наиситна не съм злобен човек/