.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

споделяме или..

Това не е въпрос само за момичета..но те са по-близки с майките сии..Имам един въпрос споделяте ли с тях ? Ако споделяте всичко или??

Аз не споделям. Моята е клюкарка, а и не се разбираме кой знае колко добре/просто сме различни/. Аз на приятелките си не споделям кой знае колко, пък на майка ми ли...
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Родителите ми са много заети.Почти не се прибират.
    И да искам,няма как да им споделям особено.
    Като стане нещо по-важно,само тогава.. и то предимно ако майка ми ме попита.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Моите родители са страхотни.Мога да им имам доверие никога не са ме предавали и винаги са ми давали хубави съвети.Не ми се карат нито за оценки,нямам и ве4ерен 4ас,абе имат ми голямо доверие Споделям им доста неща,но не и за мом4ета нз защо ми е неудобно да говоря с тях на тази тема....

Град
    Холивуд ;]
    Не всичко споделям с майка ми. Има неща, които нямам намерението да й казвам, а и тя самата не пита..не е незаинтересована, а просто знае кво значи лично простраство и не рови там, където не тряа
    ``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]

За жалост не мога да разговарям свободно с нито 1 от двамата . .
    Защото , ако споделя с майка ми тя през цялото време мълчи и след това, ако не направя нещо както трябва следва натякване, че вместо да и говоря глупости за някой си в училище или за моите проблеми да хвана и да направя всичко както трябва
    Е после . . защо не мога да разговарям с тях . .

П.п аа за баща ми просто няма да коментирам
    I don`t care .. ;] ..

Когато евентуално се засечем в къщи и ако случайно съм плакала ме познава и ме пита .. казвам й, но без много подробности .. иначе избягвам!

Град
    million miles away (:
    Споделям си,предимно с майка ми. Всякакви мои дребни проблеми и нещица й споделям,клюкарстваме си заедно .. Абе,всичко е супер. И на мен ми е много добре така. Поне на нея мога да имам доверие,и то на 100%,че никога няма да ме изклюкари. И също така нито един път не ми е натяквала това,което съм й споделяла. Прекрасен човек е,направо съм благодарна,че я има.

А с баща ми мнн рядко разговарям,той е от ония вдървени мъже,направо ми е чудно как е успял да забърше чувствената ми майка. Anyway. Но винаги ми помага финансово или ме утешава,като види,че плача. Абе,общо и от двамата получавам необходимата ми подкрепа и самочувствие. Обичкам си ги. <33
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Да, споделям
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Не,споделям..като кажа нещо на майка си или само мрънка,или нищо не казва.А Баща ми все още ме мисли за неговото малко момиченце.

По-скоро с леля си.. която е на моя акъл и супер яко лъжем майка ми ((: иначе съм сигурна, че и майка ми ще ме разбере, но не ми се рискува ;д

Мега фен
    Град
    <3
    Не споделям с никой. Моето си е мое и си е само за мен. Само щастието споделям според зависи.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: споделяме или..

Цитирай Първоначално написано от veri313131
    Това не е въпрос само за момичета..но те са по-близки с майките сии..Имам един въпрос споделяте ли с тях ? Ако споделяте всичко или??
    мда.... момчетата са чувствително и определено ще си излеят чувствата пред мама....

Супер фен

Re: споделяме или..

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Цитирай Първоначално написано от veri313131
    мда.... момчетата са чувствително и определено ще си излеят чувствата пред мама....

К'во разпразвяш всеки път мама ми духа носа докато рева след поредната неспоука в живота ми

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Споделям..но не всичко!И повече с майка ми..

Като по-малка много споделях с майка ми,когато си беше в къщи.От много години насам нещата се промениха.И тя е по-заета и аз съм по-заета апък и аз не споделям с нея нищо.Нямам желание,защото винаги се опитва да наложи нейното мнение по-въпроса кое е правилно и кое не. Дори с приятелките ми не споделям много.Общо взето,когато ми се случи нещо лошо го обмислям сама.Свикнала съм сама да взимам всички решения,нашите през повечето време почти ги няма в къщи така,че . .
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    За секс или за по-лични неща от връзката ми не говоря с наще. Всичко друго разказвам на майка ми. Просто съм свикнала да й се обаждам по 2 пъти на ден когато нямам време да мина да се видим (живея сама) а ако съм си в нас поне 2-3 часа си бъбрим. С пастрока ми също си говоря и знае доооста неща но не споделям директно. По-скоро мама му казва ако има неща важно или интересно или ако ме попита чак тогава споделям. Изобщо и с двамата съм в много добри отношения

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Споделям й,но не всичко
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Шумен
    Споделям с майка ми, предимно главните неща. Да е в течение с събитията, но не и да се бърка в тях. Например знае, че има приятел и толкова .. за другото просто загатва ..
    пък и нямам особено мерак да говоря с нея, понеже е от тези с по старомодно поведение, за които постъпките на тийновете в днешно време са 'луди'..
    А и тя не си прави труда да споделя с мен, различни характери.. различно мислене. Не винаги(в повечето случаи) не се съгласяваме един с друг, затова не си искаме мнението.
    Баща ми не живее с нас и я се чуем на седмица, две .. там не може да се говори дори че го познавам много, камоли за споделяне.

и все пак не страдам от липса на споделяне. Имам прекрасна приятелка - Вяра, на която когато ми е кофти мога да споделя и тя ще ме разбере. Същото разбирателство може и да очаква в замяна разбирасе .
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Град
    София
    избирам си какво да кажа и какво не.но общо взето не.тва само би ни развалило отношенията още повече,защото майка ми ще намери всичко,което правя за НЕДОПУСТИМО и неподходящо за възрастта ми..на баща ми понякога му казвам,той ме разбира,но при някой скандал го използва срещу мен..
    One thing bout music-when it hits u feel no pain!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Когато евентуално се засечем в къщи и ако случайно съм плакала ме познава и ме пита .. казвам й, но без много подробности .. иначе избягвам!

Като бях по-малка всичко си споделях с майка ми, но сега вече съм достатъчно голяма, за да си преценявам сама кое е правилно за мен.. Не, че сега не споделям с родителите ми(повече с майка ми), но по-рядко, когато имам сериозен проблем или съм много разстроена.. Много им се кефя на родителите ми, защото са много печени и отворени хора и винаги са проявявали разбиране и са ме подкрепяли, защото знаят, че разсъждавам правилно над нещата.. а и съм им доказала през годините, че съм сериозна, отговорна, и че може да ми се има доверие.. И затова никога не съм имала никакви проблеми с тях.. :}}

Ами с майка ми споделям от време на време, но повечето важни неща си ги пазя за себе си или ги казвам на приятелите си. А с баща ми по принцип сме много близки, но с майка ми са разведени :( и с него и да искам не мога да споделям,защото се виждаме много рядко :( Но иначе горе долу споделям с родителите ми ;]]

Мега фен
    Град
    <3
    Не споделям. Повече ми се иска на мен да споделят...близките ми...да ми говорят като на голям човек (макар,че не се чувствам напълно такава)...Винаги има какво да научиш от по-големите...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Споделям доста. Но все пак има някои неща, които мога да споделя само с приятелки.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си