.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: объркан

объркан

Здравейте.
    В началото на учебната година, на моя етаж сложиха едни осмокласници. (аз съм 10 клас, момче)
    Та веднъж веднъж бях останал сам в нашата стая и си цъках нещо на телефона. И по едно време влезе едно момиче от осми клас и почнахме да си приказваме. По-скоро тя ме питаше, щото аз си гледах играта.
    И тръгна си тя, аз не я питах как се казва. Не ме интересуваше.
    Обаче, не щеш ли на 12 февруари ми пише валентинка и ми казва ,че ме харесва ,че иска да се видим и да я приема на сериозно. Аз малко се учудих щото не съм свикнал да получавам валентинки но карай.
    Та на 16 февруари отивам аз в нейната стая и я викам да излезем в коридора щото много народ вътре. Излиза тя и по нея някаква нейна приятелка. Питам я ти ли ми прати валентинка? Тя, не знам какво й стана
    и каза "не". Аз й отвърнах "ясно, значи съм сбъркал".
    Мина там една-две седмици и гледам като изляза в коридора тя ме заглежда. Нищо не направих. Само някой път й намигвах. Викам си може пък да ме харесва.
    В петък, голямото междучасие аз със мои приятели отиваме да си вземем нещо за ядене и я гледам и тя с нейните приятелки пред нас.
    Влизаме всички в магазина, редя се на опашка и само чувам как приятелките й викат "ей, това е той няма ли да му кажеш?" , а тя се притесни и излезе.
    Сега окончателно бях сигурен че ме харесва. За съжаление не се засякохме докато бях на училище а и тя имаше по-малко часове от мен.
    Обаче не щеш ли, тръгвам си аз и по-едно време как си вървя реших да се обърна назад. И какво да видя, виждам я на 20-30 метра от мен.
    Викам си кво толкова, сега е сама, да пробвам да я заговоря.
    Връщам се, и тя сякаш се оглеждаше за някого. Застанах до нея и й казах "Здрасти, кво става?". Тя ме погледна и ми каза " Чакам една приятелка, остави ме намира...." и тръгна по тротара. Аз й казах "чакай, недей така...." В този момент тя пресече и отиде отдругата страна на улицата. На всичкото отгоре продължаваше да ме гледа. Аз се обърнах и си тръгнах. Чувствам се ужасно, не знам къде сбърках.

И аз не виждам къде си сбъркал. Щом ше се прай на интересна, не се занимавай...
    И за пореден път се убеждавам, че жените не знаят какво искат...
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Осмокласничките не знаят какво искат.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

според мен не е справи на интересна, а просто мн се срамува и напраоо като те види си глатва езика, че и глупости раси от рода на "остави ме на мира ...."

Град
    Пулпудева
    Относно първия път когато сте се видяли - спомняш ли си какво е казала че тъси (т.е. поводът да дойде), когато е влезнала в стаята? Възможно е да те е харесвала от преди и да е търсела удобен момент да поговори с теб (явсно е срамежлива щом е чкала докато останеш сам).

Възможно е наистина да не е написала валентинката (може да я е написала нейна приятелка от името на девойката и без тя да знае, а и от случката в магазина знаеш, че е казала на приятелките си за теб), но това не означава че написаното е лъжа. Когато си влезнал в магазина си чул че една от приятелките й да казва "ей, това е той няма ли да му кажеш?" и щом е изленала значи се е притеснила (отново показва че е срамежлива). Ти обърна ли внимание на походката или израженито й? Имам предвид дали има нещо, което да ти подскаже дали е била ядосана или засрамена.

После като си се обърнал и си я видял (на улицата) видя ли дали тя върви в твоята посока, дали се спира рязко или въобще не се е била обърнала към теб? Възможно е това с приятелката й да е било просто извинение и от притеснение да е изръсила това "..остави ме намира..". Mоже да е отишла от дугата страна на улицата понеже й е станало неудобно от казаното. Ти също така спомена, че не е спирала да те гледа докато е пресичала. Явно е искала да види дали ще й се разсърдиш или нещо подобно.

Така че и според мен просто е срамежлива и проблема не е, че не знае какво иска, а че незнае как да го получи.

Всичко това са предположения и мой разсъждения. Може напълно да греша и всичко да е на обратно , но за да разбереш трябва внимателно да наблъдаваш действията й.

Надявам се да съм бил полезен. Успех!
    И видях, и ето блед кон, и името на яздещия на него беше Смърт, и адът вървеше подире му...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Shely
    Ми.. Аз съм момиченце.. и с открито и закрито сърчице, си признавам, че не знам какво искам. И го осъзнавам.. И така желая да узная какво е нещото, което искам.. Ама.. Шанс.. и мозък..

PS. Наистина мисля не малко на тази тема, но все се връщам в началната точка, от която съм тръгнала. Е*аси..

А по темата: Не виждам къде си сбъркал. Не си длъжен да правиш нищо, но ако ти тежи - поговори с това момиче.. Всичко ще се оправи ! Спокс !!!
    Колко прекрасно нещо е простотата [!]

Тогава, тя просто влезе седна на стола до мен и ме гледаше как си играя на телефона. Пита ме какво ще имаме следващия час, какво играя. Друго по-така не ми каза.
    Това на улицата стана случайно . Не вървеше в моята посока , но определено щом се обърнах тя ме загледа и си продължи, но забави ход.
    И по-едно време спря до едно дърво и сякаш чакаше някого. Направи ми впечатление че не ме погледна в очите. Докато ми каза това.
    Нарочно се върнах щото беше сама и няма кой да ни притеснява, ама уви явно за да говори с мен трябва да изляза от стаята.

Re: объркан

Цитирай Първоначално написано от iceman101
    Здравейте.
    В началото на учебната година, на моя етаж сложиха едни осмокласници. (аз съм 10 клас, момче)
    Та веднъж веднъж бях останал сам в нашата стая и си цъках нещо на телефона. И по едно време влезе едно момиче от осми клас и почнахме да си приказваме. По-скоро тя ме питаше, щото аз си гледах играта.
    И тръгна си тя, аз не я питах как се казва. Не ме интересуваше.
    Обаче, не щеш ли на 12 февруари ми пише валентинка и ми казва ,че ме харесва ,че иска да се видим и да я приема на сериозно. Аз малко се учудих щото не съм свикнал да получавам валентинки но карай.
    Та на 16 февруари отивам аз в нейната стая и я викам да излезем в коридора щото много народ вътре. Излиза тя и по нея някаква нейна приятелка. Питам я ти ли ми прати валентинка? Тя, не знам какво й стана
    и каза "не". Аз й отвърнах "ясно, значи съм сбъркал".
    Мина там една-две седмици и гледам като изляза в коридора тя ме заглежда. Нищо не направих. Само някой път й намигвах. Викам си може пък да ме харесва.
    В петък, голямото междучасие аз със мои приятели отиваме да си вземем нещо за ядене и я гледам и тя с нейните приятелки пред нас.
    Влизаме всички в магазина, редя се на опашка и само чувам как приятелките й викат "ей, това е той няма ли да му кажеш?" , а тя се притесни и излезе.
    Сега окончателно бях сигурен че ме харесва. За съжаление не се засякохме докато бях на училище а и тя имаше по-малко часове от мен.
    Обаче не щеш ли, тръгвам си аз и по-едно време как си вървя реших да се обърна назад. И какво да видя, виждам я на 20-30 метра от мен.
    Викам си кво толкова, сега е сама, да пробвам да я заговоря.
    Връщам се, и тя сякаш се оглеждаше за някого. Застанах до нея и й казах "Здрасти, кво става?". Тя ме погледна и ми каза " Чакам една приятелка, остави ме намира...." и тръгна по тротара. Аз й казах "чакай, недей така...." В този момент тя пресече и отиде отдругата страна на улицата. На всичкото отгоре продължаваше да ме гледа. Аз се обърнах и си тръгнах. Чувствам се ужасно, не знам къде сбърках.
    Ти нищо не си объркал, АМИ ТЯ Е СБЪРКАНА.

По-точно - поведението й е проява на амбитендентност.
    Good luck, Bad luck, Luck...

По първото изречение - точно тъй!
    По второто - ще ми се и аз да кажа така, но си спомням разни китайски притчи и рядко давам съвети за избор на действия...
    За третото - това, че въпросното момиченце е амбитендентно, не значи, че всички са така. ЖЕНСКИТЕ, както и МЪЖКИТЕ индивиди си имат 4 типа темперамента, 4 кръвни групи, 3 раси и т.н., затова не е редно да се правят генерални индукции от типа на "Всички жени са тъпи" или "Всеки мъж е Супермен!"
    Ами че тя (да е жива и здрава) може да е с някаква шизофрения, да речем, може да чува гласове, примерно...И заради едно болно момиче да изкараме всички човешки, без-пишкови (т.е. женски) същества откачалки, някак си не върви...
    Good luck, Bad luck, Luck...

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna

Аз си мисля ,че те харесва или те е харесвала и едвам се е наканила да те заговори и явно се е отказала като те е видяла да си играеш по телефона без да и обърнеш внимание .. абе вкарала се е в некви филми .. но ти не си виновен от къде да знаеш , че те е харесвала и после си се държал добре ама тая просто незнае кфо дрънка ..луда работа

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    ми според мен или е мн срамежлива и й е трудно да те заговори, или се прави на интересна и те разиграва..

защо не се опиташ да намериш скайп или фейсбук.. там никой не е срамежлив

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Никъде не си сбъркал. Тя се е почувствала неловко, от постъпката на приятелката й. Сега я е срам, страх и подтиската чувствата си (ако въобще ги има).

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Не си сбъркал никъде, проблемът е в нея. Или се опитай да поговориш с нея, за да си изясните нещата, или не се занимавай повече с нея.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен
    Град
    <3
    Става за романтичен филм ^_^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

е момичето сигурно се е притеснило просто.Не е нужно да реагирате все едно всички момичета са лицемерки.Той сам написа,че е получил валентинка и после в магазина приятелките са и казали нещо, а тя е избягала,което значи,че се притеснява бе!!!
    а ти трябва да поговориш с нея.Най-лесно ще е в скайп защото няма да се притеснява толкова.Питай я какво е станало и защо те отбягва.Може да звучи тъпо,но съм почти сигурна,че ще подейства.

Ок ,утре ще опитам да и взема скайпа да поговорим. Пък ще видим какво ще стане.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Незряла работа. Не се шашкай.
    The reasons of love... <3

Срам я е, мисли явно, че ще я отблъснеш и не иска да изрази чувствата си.А тези нейните приятелки се опитват да направят нещо, ама хич не помагат.Намери и скайпа и и кажи, че искаш да поговориш с нея в училище насаме и да не се притеснява за нищо.

Благодаря на всички, които отговориха на темата.
    Реших да оставя нещата така както са си. Не съм говорил с нея. Явно няма смисъл и да опитвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си