.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Как да го впечатля?

зрдавейте ходих на един купон и там се запознах с едно момче-е не си говорихме много но ... и скоро ще ходя на още един купон на който ще е и той и се чуда как да го впечетля ... как да си облека и какво да говоря с него дали ще е уместно да го целуна
    плс помогнете ...

т.7
    krem4et0
    Бъди себе си!

ееее дай малко йнфо на колко си той на колко е какво е партито кога е а у, а и май е било по добре да пишеш в раздел "любов"

еми аз съм на 13 а партито е след около седмицаа :P
    Бъди себе си!

той е на 14-15
    Бъди себе си!

Град
    Таити
    Представям си какво парти ще е но както и да е не мисля че ние трябва да ти казваме какво да си говорите иди заговори го питай го как е що е и после каквото дойде
    There is no right or wrong, only fun or boring

... прави се на тъпа момчетата го харесват

__________________________________________________ __

Обичам тее !

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от silvana95
    Глупости-мега много даже се дразнят като се хилиш лигаво и се прави на ултра тъпа и го питаш малоумни въпроси-най-много да ти махне с ръка (жест за ари бегай ) и дотам
    по-добре си поговорете всичко подробно изяснете и тогава може да го целунеш
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Толкоз ли си нямаш приятелка, която да те посъветва какво да облечеш?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

__________________________________________________ __

Обичам тее !
    това беше едно от най-тъпите ти мнения

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    тук,нито сме семейството ти,нито приятелите ти
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Това какво да облечеш зависи от настроението ти ! Според мен момчетата не обичат лъскавите момичета ... зависи много от самото момче. Облечи нещо което да ти е удобно, и все пак да изглеждаш добре. Гледай да си поговорите ... и да разбереш дали той има някакви симпатии към теб, ако в крайна сметка, продължаваш да мислиш разни работи... решавай и мисли на момента дали да го целуваш или не ! Успех !!!
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Бъди себе си !Облечи се така,както ТИ най-се харесваш,дръж се така както се държиш с приятели ...Недей да изграждаш някакwa фалшива "личност" само за примамка защото,когато стане ясно всъщност каква си, става много кофти ... ... Все пак успех ;]

Да, много харесваме някой да ни се прави на тъп и да ни можем да завържем разговор, заради нейните реакции

Дръж се естествено и бъди себе си
    Нали я знаеш тази теория, че момчетата трябва да предприемат първата стъпка... Не е нужно да ходиш да му се натискаш, защото не се знае как ще го приеме. В смисъл може да си помисли, че умираш едва ли не за него и си готова да му играеш по свирката. Затова най-добре покажи някакъв интерес към него - поглед, жест, непринудена усмивка - и виж как ще реагира. Ако се интересува от теб ще поеме нещата в свои ръце и ще те покани я на кафе, я някъде другаде.
    За облеклото - облечи нещо удобно като за купон. Много къса пола ще е радост за мъжкото око, но ти няма да се чувстваш комфортно ако някой постоянно те зяпа от кръста надолу

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си