.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 155

8 клас класно

Здравейте! Искам да попитам членовете на форума дали знаят кои са най - честите теми за класно за 8 клас ( 2-ри срок ) и ако знаят да ми помогнат със план Мерси предварително

Re: 8 клас класно

Цитирай Първоначално написано от apo96
    Здравейте! Искам да попитам членовете на форума дали знаят кои са най - честите теми за класно за 8 клас ( 2-ри срок ) и ако знаят да ми помогнат със план Мерси предварително
    Крадецът на праскови,Дервишово семе и Скрити вопли мисля че това бяха

помощщщщщщщ

някой може ли да ми даде преразказ от името на вида.. този който беше на изпита мин. година в 7 клас ;сссссссс

Трябва ми есе на тема "Безсилието винаги поражда злоба" по "Преди да се родя" на Ивайло Петров. Благодаря предварително.

П.С. Алтернативна тема "Материалното благополучие винаги е било по - убедително пропагандно средство от словестното"

Повече от фен
    Добър деннн !!
    Ще ви помоля за лис ~ ОБИЧАИ И НЛАВИ В ПРЕОБЪРНАТИЯ РОДОВ КОСМОС В ПОВЕСТА ПРОДИ ДА СЕ РОДЯ

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНОООО :} ;pp
    (sun)~{}*

Повече от фен
    Добър деннн !!
    Ще ви помоля за лис ~ ОБИЧАИ И НЛАВИ В ПРЕОБЪРНАТИЯ РОДОВ КОСМОС В ПОВЕСТА ПРОДИ ДА СЕ РОДЯ

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНОООО :} ;pp
    (sun)~{}*

трябва ми трансформиращ преразказ на '' по жицата '' . От името на Моканина.

Фен Аватара на atm
    Град
    Видин
    Хора трябва ми коментар върху "Човека в калъф" или анализ квото намерите.В петък ми е класното но БЕЛ Благодаря предварително!

1.Трябва ми спешно интерпретативни съчинения на теми "Един есенен ден по шосето - Диалогът с другия монолог със себе си"
    2.Дервишово семе "На кръстопитя между повелите на рода и избора на сърцето"
    3.Крадецът на праскови " Една истинска любов сред ужасите на войната"
    АКО МОЖЕТЕ НЕЩО ДА НАМЕРИТЕ МОЛЯ ВИ ПОМОЩ !!!

Ако някой може да ми даде есета на тези теми ще съм благодарен!
    1."Краткия път между осанна и разпни го"
    2. "Никой не е пророк в собствената си страна"

хора много съм я загазил трябва ми тема на Пространо Житие детството и мислите или нещо подобно много ще съм ви благодарен ако ми помогнете =D> =D> =D> =D> =D>

Моля Ви помогнете мии - трябва ми Есе на тема "Къде е съвременният Стамбул за Гергана"

Здравейте!
    Спешно ми трябва тема за "Човекът и природата в творчеството на Христо Ботев"
    Нещо като ЛИС.
    Ще съм ви адски благодарен ако ми помогнете!
    Поздрави.

Град
    sofia

есе

плс искам есе на тема "безсилието винаги поражда злото"

Помощ!!

Трябва ми есе по география за сряда. Задължително да не е копвано от нета!! Теми за избор:
    "Природата не търпи лъжи"
    "Икономическа печалба тук и сега или природна екологична катастрофа в бъдещето"
    "Европейският регион- опасност за световната природна хармония"

Град
    България
    Спешно ми трябва коментар върху "Разни хора,разни идеали" върху отказаз от него... '
    Вярвай в Бога, никой път не съм бил опозиция. На, питай когото щеш. И на господина Стамболова съм подавал палтото и сега пак го подавам на нашия министър. Аз имам добро сърце аслъ, хич не съм горделив. Колкото за строг — строг съм: писарите и разсилните ги мачкам като Фелд Фебел.

Трябва ми анализ на "Вълшебница" на Пейо Яворов. Моля, помогнете!!! Обърнах целия Google с глявата надолу, и... нищо

Моля Ви дайте ми някакви насоки за ЕСЕ или Съч.-разсъжд. на тема:
    "Всеки трябва да си има по една бяла лястовичка (Дамян Дамянов).
    Въпрос на оценка м/у 5,50 и 6,00. Дали са го персонално на сина ми.Помогнете моля, трябва ни 6 заради кандидатстването след 7 клас.
    Това име на Дамян Дамянов ме обърква, за какво е дадено там

много ви моля

можели две лис на тема 1)Нов поглед кам патриархалното в повеста преди да се родя
    2)Творецат и неговото об6тествено призвание според стихотворението
    Японския филм
    sty

Имам дадени 3 теми за Есе, а в петък имам класна по литература, но съм много зле в областта с разсъждаването по дадена тема и ако може малко хелп
    1.Пътища към възхода
    2.Завистта
    3.Светът е тресавище и ние трябва да се стараем да не затъваме в него
    If you love me then, thank you!
    If you hate me then, fuck you!...

Добър ден ако може някой да ми даде анализ на тема Традиций и модернизъм Светите застъпници

резюме

МОЛЯ трябва ми резюме на "В далечна страна" от Джек лОНДОН.По въможност до довечера ако може.Благодаря предварително.
    моля помагайте

Здравейте, трябва ми анализ на "Юноша" и "Тълпте".
    И Доклад на тема "Водещите световни компании".Ако някой намери нищо ще съм благодарна
    ^_^

трябва ми спешно сбит преразказ на 2ра глава от немили-недраги мс предварително

съчинение на английски език на тема описание на хотел??
    Последно редактирано от malkiabonbon : 12-08-2011 на 17:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си