.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 106

Тема: Dance workout

И аз в началото издъхвах.А колко пъти съм спирала плеъра докато схвана някоя стъпка... Първите няколко пъти може да не се прави цялото или някой неща може да се прескачат, но без загрявката разбира се.. иначе аз го правех всеки ден, когато имах врене, но се е случвало и един път в седмицата да го правя.. различно.

А и исках да питам.. знаете ли къде се продават малки гирички ? Такива от по 1-2 кг.. или пък някъде бях чела, че може с бутилки, но не е ли много неудобно ?

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Хораа, аз съм фенка на този тип упражнения. Има още едни мн добри- Turbo dance, а най- ефективни са според мене на Jillian Michelles.
    Гирички има в спортните магазини.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Във фитнес магазините, но аз съм виждала дори в Пикадили ( беше някаква промоция ) . Попринцип цените вървят към 10 - 15 лв, но зависи от самата гиричка.

Иначе аз ще го правя в продължение на 1 - 2 седмици, само за разтоварване.

Супер фен Аватара на m1nik
    Евала за темата
    )

оооооооооооо супер мерси много за линковете, да сте ми живи и здрави свалих си вече няколко филмчета
    днеска ще пробвам Pump it :P

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    Аз правя Pump it up!
    Много ме кефи.Цялото го правя.

Re: Dance workout

Цитирай Първоначално написано от BlackKeys
    Цитирай Първоначално написано от rozov0
    Цитирай Първоначално написано от BlackKeys
    Не намерих такава тема, ако има заключете я. Значии сещате се за видеата с аеробики, танци, тае-бо, и т.н Казвайте тези, които сте пробвали и са ви харесалиии .. Ето най-доброто, което съм пробвала:

http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1

супер добро е.. за 2 седмици си с почти перфектно тяло. Ама първите пъти е доста трудно.. Аз не можех да го направя цялото до 5-ия път то е час и 17 минути май..
    Това Pymp It Up ли е, че ме мързи да влизам в Замундата?
    И ти как си го правила по.точно? Колко дни в седмицата, по колко време... И си си оформила тялото или свалила мазнини?

Аз Pump It Up го правих преди като имах време, обаче само до втората част, някога и малко от нея, че ме мързеше. Ама спрях, защото ми писна. Иначе е трудно първите няколко пъти, защото правят стъпките без д обясняват, ама после се свиква.
    Значии правя го все още. Понеделник, петък и неделя-тогава имам време. В бедрата първо почнах да отслабвам, после свалих и дупето и корема. Килограмите-- свалих 4/5, но видимата разлика беше огромнааа..
    Надявам се няма да стана много нахална, ако те попитам още някой неща. Предполагам и другите ги интересува.

Ти имаше ли някъде излишми мазнини и тях успя ли да свалиш?
    И от колко време го правиш?
    Цялата програма ли правиш?
    Спазваш ли някакъв хранителен режим?
    И то попринцип колко висока си и колко кг беше? защото все пак тези, които имат повече да свалят, свалят по-лесно.
    Имах излишни мазнини на бедрата, дупето и на кръста. Тях успях да сваля/ За сега от 2 седмици го правя. Първо не можех цялата програма, но постепенно започнах и цялата.Не мога да кажа, че спазвам точно хранителен режим, просто не се тъпча с вафли, кроасани, кола, чипсове и т.н . И избягвам да ям по-късно от 19:30. Висока съм 1,69 и бях 54 кг. Сега съм 50 и се чувствам перфектно. Но не е всичко в килограмите..

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Това Pump it up е стархотно!Вече 2ри ден го правя и с правилното хранене от вчера съм свалила половин килограм..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Голям фен Аватара на magicfairy
    Извинявам се, ако повтарям въпроси, но..
    1. Висока съм около 1 и 57-58 и тежа околооо 46-47 кг, нооо имам коремче малко и от бедрата имам да свалям, както и паласки, опитвам да си създам режим- без сладко, мазно, газирано и т.н., но се поддавам Та въпроса ми е за колко време ще успея да се стегна хубаво при положение, че днес като свалих Pump it up на 11-тата минута издъхнах.
    2. Имам време в нас да правя цялата програма, но нямам толкова сили, може би ще успея малко по-натам като свикна, но все пак вие по колко пъти седмично го правите и по колко минути. Аз мога да си дам зор, защото не се понасям така и искам да си стегна тялото, но си е доста натоварващо..
    3. Също така моля споделете от колко време го правите и какви са резултатите.

пс Също така момичето в началото спомена, че трябва да се пие много вода, но аз лично като преглеждах клипа не видях някой да пие вода. Е.. може да съм го пропуснала тоя момент, но вие пиехте ли вода и колко често?

Благодаря предварително.

Еми те не пият вода, зашото просто са ги снемали отделно частите, а не наведнъж и после е монтирано всичко.Така че си пият, но не докато се снима.Иначе аз пия, когато се изморя много и спирам за няколко секунди, пия и пак продължавам.

Аз го правя от 3 дена,първия ден едвам стигнах до 30та минута,2рия го направих цялото,но с почивка ,а днес цялото без почивка

И аз изтеглих Pump it up! Още на 8мата минута се бях изпотила, но "цаката" му е да не се отказваш, дори като си изморен, защото следващите упражнения по-някакъв начин ти вземат умората. Отпочиваш си...

Аз правя вече само преди часта : Pump it up и преди : dance it out или нещо такова беше.. поо 4 минутии .. и изпивам по чаша и половина водаа..

А горе-долу кога се забелязва видим ефект от упражненията

И аз го изтеглих и издържах до 50 минута после вече се отегчих
    започвам от днес след няколко дни ще пиша как е хавата само лошото е че някои стъпки не са обяснени добре иначе бива не е изморително

Цитирай Първоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
    2 седмици, ако е с правилен режим на храненето.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Емии след 2 седмици забелязах първите ефекти ..

Цитирай Първоначално написано от Ambrosia
    Аз правя Pump it up!
    Много ме кефи.Цялото го правя.
    И аз така Миналата година Май месец бях доста напълняла в областа на корема и паласките особено.. За 2 седмици станах перфектна направо.. Сега го правя 2-3 пъти в седмицата щото ме кефи много :P
    Fuck is good,
    Fuck is funny,
    A lot of people fuck for money,
    If you think the fuck is funny,
    Fuck yourself and save your money!!!

Емии след 2 седмици забелязах първите ефекти ..
    Как след 2 седмици Ефекта се забелязва на 2-рия ден !
    Fuck is good,
    Fuck is funny,
    A lot of people fuck for money,
    If you think the fuck is funny,
    Fuck yourself and save your money!!!

Охх мина ми нещо ентусиазма и почна да яко да ме мързи да го правя Особено като не виждам кой знае какъв ефект от цялото бъхтене

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    колко калории се горят с цялата серия ?
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от OneGirl
    soni4kuu може ли да го качиш Pump It Up - Beach Body някъде да мога да си го сваля, че от този сайт, които си дала не мога пише ми ГРЕШКА
    ами аз в момента го нямам на компютъра си,но и други хора ме питат и ако намеря ще го постна

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    И аз това искам да попитам.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    И аз това искам да попитам.
    и аз ..
    Неприлично Щастлива .. : )

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Моля ви, качете другите части, аз имам "Pump It Up - Dancemix" и само тва има в замунда , а другия сайт който пратихте не иска да ми се отвори ...

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си