- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Dance workout
И аз в началото издъхвах.А колко пъти съм спирала плеъра докато схвана някоя стъпка...Първите няколко пъти може да не се прави цялото или някой неща може да се прескачат, но без загрявката разбира се.. иначе аз го правех всеки ден, когато имах врене, но се е случвало и един път в седмицата да го правя.. различно.
А и исках да питам.. знаете ли къде се продават малки гирички ? Такива от по 1-2 кг.. или пък някъде бях чела, че може с бутилки, но не е ли много неудобно ?
Хораа, аз съм фенка на този тип упражнения. Има още едни мн добри- Turbo dance, а най- ефективни са според мене на Jillian Michelles.
Гирички има в спортните магазини.
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Във фитнес магазините, но аз съм виждала дори в Пикадили ( беше някаква промоция ) . Попринцип цените вървят към 10 - 15 лв, но зависи от самата гиричка.
Иначе аз ще го правя в продължение на 1 - 2 седмици, само за разтоварване.
оооооооооооо супер мерси много за линковете, да сте ми живи и здрави свалих си вече няколко филмчета
днеска ще пробвам Pump it :P![]()
Аз правя Pump it up!
Много ме кефи.Цялото го правя.
Имах излишни мазнини на бедрата, дупето и на кръста. Тях успях да сваля/ За сега от 2 седмици го правя. Първо не можех цялата програма, но постепенно започнах и цялата.Не мога да кажа, че спазвам точно хранителен режим, просто не се тъпча с вафли, кроасани, кола, чипсове и т.н . И избягвам да ям по-късно от 19:30. Висока съм 1,69 и бях 54 кг. Сега съм 50 и се чувствам перфектно. Но не е всичко в килограмите..Първоначално написано от BlackKeys
Това Pump it up е стархотно!Вече 2ри ден го правя и с правилното хранене от вчера съм свалила половин килограм..![]()
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Извинявам се, ако повтарям въпроси, но..
1. Висока съм около 1 и 57-58 и тежа околооо 46-47 кг, нооо имам коремче малко и от бедрата имам да свалям, както и паласки, опитвам да си създам режим- без сладко, мазно, газирано и т.н., но се поддавамТа въпроса ми е за колко време ще успея да се стегна хубаво при положение, че днес като свалих Pump it up на 11-тата минута издъхнах.
![]()
2. Имам време в нас да правя цялата програма, но нямам толкова сили, може би ще успея малко по-натам като свикна, но все пак вие по колко пъти седмично го правите и по колко минути. Аз мога да си дам зор, защото не се понасям така и искам да си стегна тялото, но си е доста натоварващо..![]()
3. Също така моля споделете от колко време го правите и какви са резултатите.
пс Също така момичето в началото спомена, че трябва да се пие много вода, но аз лично като преглеждах клипа не видях някой да пие вода.Е.. може да съм го пропуснала тоя момент, но вие пиехте ли вода и колко често?
Благодаря предварително.![]()
Еми те не пият вода, зашото просто са ги снемали отделно частите, а не наведнъж и после е монтирано всичко.Така че си пият, но не докато се снима.Иначе аз пия, когато се изморя много и спирам за няколко секунди, пия и пак продължавам.
Аз го правя от 3 дена,първия ден едвам стигнах до 30та минута,2рия го направих цялото,но с почивка,а днес цялото без почивка
![]()
И аз изтеглих Pump it up! Още на 8мата минута се бях изпотила, но "цаката" му е да не се отказваш, дори като си изморен, защото следващите упражнения по-някакъв начин ти вземат умората. Отпочиваш си...![]()
Аз правя вече само преди часта : Pump it up и преди : dance it out или нещо такова беше.. поо 4 минутии .. и изпивам по чаша и половина водаа..![]()
![]()
И аз го изтеглих и издържах до 50 минутапосле вече се отегчих
![]()
започвам от днес след няколко дни ще пиша как е хаватасамо лошото е че някои стъпки не са обяснени добре иначе бива не е изморително
![]()
2 седмици, ако е с правилен режим на храненето.Първоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Емии след 2 седмици забелязах първите ефекти ..Първоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
![]()
![]()
И аз такаПървоначално написано от Ambrosia
Миналата година Май месец бях доста напълняла в областа на корема и паласките особено.. За 2 седмици станах перфектна направо.. Сега го правя 2-3 пъти в седмицата щото ме кефи много :P
Fuck is good,
Fuck is funny,
A lot of people fuck for money,
If you think the fuck is funny,
Fuck yourself and save your money!!!
Как след 2 седмициПървоначално написано от rozov0
Ефекта се забелязва на 2-рия ден !
![]()
Fuck is good,
Fuck is funny,
A lot of people fuck for money,
If you think the fuck is funny,
Fuck yourself and save your money!!!
Охх мина ми нещо ентусиазма и почна да яко да ме мързи да го правяОсобено като не виждам кой знае какъв ефект от цялото бъхтене
![]()
колко калории се горят с цялата серия ?
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
ами аз в момента го нямам на компютъра си,но и други хора ме питат и ако намеря ще го постнаПървоначално написано от OneGirl
![]()
И аз това искам да попитам.Първоначално написано от HexGirl
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
и аз ..Първоначално написано от cherrygloss
Неприлично Щастлива .. : )