- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Dance workout
Хора, моля ви дайте линк към някакви упражнения за разтягане.
http://www.youtube.com/watch?v=BaDXNjFjjnUПървоначално написано от WaterLilly
Аз не искам да отслабвам, а само да стана малко атлетична... Да пробвам как изглеждам така.Значи, ако го правя (Пъмп ит ъп), трябва ли да ям малко повече от обикновено, за да си запазя теглото?
Изтеглех си го преди 1 час.
Преди малко го пробвах,интересно еХарах до трийстата минута и го спрях.Просто почнах нищо да не им схващам к'во правят.Ще ми трябва една седмица докато схвана добре всички стъпки.
А вие защо го правите само 2 пъти в седмицата?Аз не че имам нещо за сваляне,но ще го правя всеки ден,просто ми е забавно.И за фитнеса съмм забелязала че само по 2-3 пъти ходят хората?Но можете ли да ми отговорите защо? Да няма някво претоварване или незнам..нещо от тоя род?
А междоругото,не че има че има нещо общо с пъмп ит ъп,но пак е за режимите...40-50км. каране на колело на ден много или малко ви се виждат?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
хората ходят по 2-3 пъти в седмицата(според мен 4 е най-добре),защото иначе възниква опасност от прегаряне и мускулна умора,все пак човек има нужда и от възстановителен период.Отделно,че ще започне да ти омръзва,особено ако си начинаещ-тръгваш с един огромен ентусиазъм...а после ще станеш майстор на оправданията.Първоначално написано от December
40-50км вело на ден...опитай само за един ден и после сподели как се чувстват коленете ти...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Имаше един период през лятото, когато карах колело всеки ден(или през ден,зависи дали имам работа) и не съм забелязала нещо да ме боли или пък друго.Карах от Тошево до Добрич и после пак се връщах в Тошево.Това е около 45-50км.Като казах на една приятелка тя каза че е много,гаджето й пък каза че е нищо особенно и че с приятелите му карали много повече.И ми стана интересноВсе пак те са момчета де...Това лято пак ще карам.Този път ще се опитам да отида до Варна,но ме е страх, че ще се загубя
А и от моят град до Варна има към 100км., почти съм сигурна че няма да издържа. А и тировете и полицията са голям проблем, грр
това не знам,нека някой друг да се пробва и да каже.Аз всеки ден(без зимата разбира се) карам колело и съм свикнала.Но може да се пробвам със 100км.Интересно ми...сигурно ще съм смазанаПървоначално написано от Glamour92
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Аз питах в другата тема, но забравих, че преди това писах в тази та да си повторя въпроса:
След като правихте упражненията получиха ли ви се стрии?![]()
Оу..от два дена съчетавам Пъмп ит и скачане на въже и има страхотен ефект..
15-20 минути на въже,потиш се повече от колкото с Пъмп ит..Страхотно е..сега отивам да тичам..![]()
Нямам представа как издържаш. Сега направих 10 минути от Pump it up и корема адски ме боли, но явно не съм постигнала баш искания ефект, защото почти не съм се изпотила (какво да се прави, толкова издържах). Това е убийствено. И аз искам да го правя, за да се стегна малко, защото ми писна да съм с такива пилешки мускулчета.Първоначално написано от Steff9423
кажете че и аз искам да знам ... тези които са я правили нека споделятПървоначално написано от blackeye
![]()
Стриите се получават при рязко напълняване,отслабване или израстване на височина... от упражненията според мен няма как да се получат![]()
Аз правих Пъмп ит ъп понеделник и вторник.Сряда не го направих супер бързо се изморих..Мислех,че като ги правя тези упражнения и на другия ден ще имам мускулна треска ама нищо подобно,след упражненията си взимам душче и после съм като нова доста тонизиращо ми действат.Другата седмица ще ги правя всеки ден тъй като ще имам повече време,дано да има резултат
![]()
ако смеся pump it up с тае бо смисъл и двете да ги правя всеки ден за около един месец ще мога ли да сваля, обаче и да си личи ?!?![]()
inloveee
[quote="December"]Имаше един период през лятото, когато карах колело всеки ден(или през ден,зависи дали имам работа) и не съм забелязала нещо да ме боли или пък друго.Карах от Тошево до Добрич и после пак се връщах в Тошево.Това е около 45-50км.Като казах на една приятелка тя каза че е много,гаджето й пък каза че е нищо особенно и че с приятелите му карали много повече.И ми стана интересноВсе пак те са момчета де...Това лято пак ще карам.Този път ще се опитам да отида до Варна,но ме е страх, че ще се загубя
А и от моят град до Варна има към 100км., почти съм сигурна че няма да издържа. А и тировете и полицията са голям проблем, грр
![]()
За това се кара през нощта![]()
И аз правих Pump it up окло 12 пъти първата седмица не всеки ден а втората , абсолютно всеки ден цялото мн. ми харесва , но и много проблеми ми докара краката така започнаха да ме болят , коленете да ми пукат , нощем единия крак ми се схващаше по няколко пъти , а през деня не спираха да ме болят мускулите на пръстците и направо беше ужасно, като ходех и ми сълзяха очите от болка , добре че вече ми се оправиха и не ме болят .Харесва ми , но не съм сигурна дали да го започвам отново , абе ще си помисля , но като цяло ефекта е много добър , ако се навлечеш с няколко тенискипотенето е по силно и ефекта по-бърз , но пръстците стават много груби аз такъв мускул направих , че ми странаха като камъни
![]()
![]()
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Правя Pump it up всеки ден поне по 30 мин, понякога успявам да го направя и цялото. Наистина има страхотен ефект. Започнах го от 3 седмици, а вече свалих 4 кг. Не знам дали са много или малко за три седмици, но лично аз съм изключително доволна. Е, опитвам се да го съчетавам и с правилно хранене, не някакви строги диети- просто ограничавам хляба и сладкото до минимум. Надявам се да сваля още килограми и съм убедена, че Pump it up-a помага, препоръчвам го на всички.
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
А спазвате ли някакъв специален хранителен режим и ако да - какъв?
Е добре.. Защо си мислите, че като се потиш повече и отслабваш повече? Потта е вода и минерални соли. Мазнината не излиза през ръцете, гърба или пък мишниците. Не тя се маха, когато се потим. Ако беше така, то като се пипнеш- все едно пипаш олио. Не е така, нали? Бях чела, че някой докато бягат си овиват корема с фолио, за да се потят повече. Пълна глупост! Окей.. 1,2 часа корема ще е по-малък и след това пак ще си върне предишната форма. Потенето не е начин за премахване на мазнини..
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
и аз да споделяправила съм pump it up общо около 5-6 пъти ама не редовно а така като ми скимне тъй че няма как да се е появил ефект при мен , но ме съмнява че бих ги правила тези у-я като някои всеки ден, защото само от няколко пъти слушане вече ми става лошо като и чуя гласа на водещата пък камо ли от 30
![]()
^И на мен ми е много смешна.![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Здравословна хранене, 2-3 пъти този Уъркаут и през останалите дни от седмицата ориенталски танци от Ютуб или курс за тези танци, и общо взето така оформям тялото и поддържам фигурата![]()
naistina mn natovarvat no mislq che ima efekt a kolkoto do myskolnata treska ima q purvite nqkolko dena sled tova izchezva.. az razvih takiva myskoli na rucete samo za edna sedmica ..molq ako nqkoi znae ot kude mogata da se izteglqt i dr takiva yprajneniq neka pratqt link - mss![]()
![]()
Аз се сетих много късно за Pump it up имам около една седмица само и после заминавам на море.Според вас ако го правя цялото всеки ден дали ще има някакъв ефект за толкова малко време?Искам да си оформя талията и да сваля малко от вътрешната част на бедрата.Искам и стягане на тялото като цяло.Намерих и някакви хавайски упражнения които пренират най-вече корема и ако не се предам от Pump it up ще ги пробвам и тях.Просто тая седмица цялата за спорт ще я използвам.Не се тъпча с храна и пия много течности.Според вас дали ще има ефект?
Първоначално написано от Nadunda
И аз ще пробвам първото ...![]()
Направих го цялото с 2-3 почивки от 1-2 минути и едно изпито шише вода.Доста напрежение има на места...Но ми хареса.