- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Dance workout
ох малее...пот пот и пот.адски съм изморена
днеска сутринта направих отново пъм ит ъп цялото,ноо...
сега като "танцувах"(или по-точно много подскоци мяткане на ръце и въртене на тялото) на това http://www.youtube.com/watch?v=lKQ3d...eature=related умрех
Изтанцувайте го бясто 2-3 пъти и ще видите резултат.Но казвам бяснооо!Представете си,че сте палка(ъъъ не знам как точно се казват тия неща към барабаните) която удря барабаните.Представете си,че дръма в трака е вашето тяло и всеки удар е едно движение(оемджи все едно съм някакъв от ония терапевти шарлатани,само как обеснявам ;д)
Пуснете си каквато и да е габба или хардкор.Вършат страшна работа <33
И все пак да попитам защото днеска се сетих нещо...
имаше преди едно предаване май че с кармен електра.нещо като аеробика.даваха го по битиви преди години рано сутрин.
някой сеща ли се?искам пак да го видя...
дано се сетите ((:
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Аз правя Pump it up от 2 дена и съм много изморена, боли ме всичко. Ама пък е много яко, и го правя цялото, разбира се с почивки,че просто не издържам. Тази седмица сигурно заминавам на море и няма да мога да направя пълни 2 седмици.... но след това. Яд ме е,че няма да бъда стегната за морето,но какво пък. Важно е изживяването. Аз по принцип съм слаба и аз искам да се стегна.
Сега си тегля Pump it up beach body.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Я,може ли линк нещо...Защо не го намирам в замундаПървоначално написано от kukli4kata001
![]()
Ти откъде си го дръпна?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Изглежда интересно и доста сте доволни .. ще го пробвам![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Хора, някой случайно да е чувал за Pussycat dolls workout?Във vbox7 ги има клипчетата, но ми се иска да намеря линк за цялата програма. Някой ако може да помогне ще съм много благодарна.
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()