.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Как да се набавим с енергия?

Кажете ми какво да изям, какво да изпия или какво да направя сутрин, след ставане, за да имам енергия за целия ден... Незнам дали ме разбрахте всмисъл да съм зареден през целия ден с много енергия...

Може би мед след сън или някакви плодове или зеленчуци..

Мега фен Аватара на ZipFail
    Като стана преди да ям правя лека загрявка, след това разтягане и дихателни упражнения..при мен действа идеално(естествено съчетано и правилно хранене през деня)

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Като стана преди да ям правя лека загрявка, след това разтягане и дихателни упражнения..при мен действа идеално(естествено съчетано и правилно хранене през деня)
    а може ли да ми кажеш упражненията които правиш

Яж 5 пъти на ден лека храна
    Простите въглехидрати(шоколад, захар и т.н.) са бърз източник на енергия

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от HHristov
    Яж 5 пъти на ден лека храна
    Простите въглехидрати(шоколад, захар и т.н.) са бърз източник на енергия
    а сутрин след сън да изям ли някакъв плод?

Закуси нещо
    Важно е да имаш 3 основни хранения и 2 междинни демек няква вафла или нещо такова

Мега фен Аватара на Chacho
    Бавни въглехидрати.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ами защо не бавни и бързи ?

Мега фен Аватара на ZipFail
    Щото бързите имаш енергия за 30 мин и след това увисваш

Зависи
    ядеш сложни преди тренировка и прости след нея

Град
    Kyustendil
    Спане и много ядене .. разбира се и тренировки
    [b][color=black]Espa

Супер фен
    Я сега да видим кой не знае елементарен български език? Глаголът НАБАВЯМ нещо за себе си се използва с частицата СИ. НАБАВЯМ СИ, А НЕ НАБАВЯМ СЕ. Набавям си нещо,резервна част за колата,някакви хранителни продукти,сладкиши и пр. И се казва НАБАВЯМ СИ ЕНЕРГИЯ,а не НАБАВЯМ СЕ С ЕНЕРГИЯ. Казва се ЗАРЕЖДАМ СЕ С ЕНЕРГИЯ. Но НАБАВЯМ СИ ЕНЕРГИЯ е без С.

Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Я сега да видим кой не знае елементарен български език? Глаголът НАБАВЯМ нещо за себе си се използва с частицата СИ. НАБАВЯМ СИ, А НЕ НАБАВЯМ СЕ. Набавям си нещо,резервна част за колата,някакви хранителни продукти,сладкиши и пр. И се казва НАБАВЯМ СИ ЕНЕРГИЯ,а не НАБАВЯМ СЕ С ЕНЕРГИЯ. Казва се ЗАРЕЖДАМ СЕ С ЕНЕРГИЯ. Но НАБАВЯМ СИ ЕНЕРГИЯ е без С.
    А пък "си" не се нарича частица, а възвратно местоимение. И ми е през хуя честно казано, щом всички дотук сме разбрали какво иска да каже.

HHristov, всеки вижда нещата по различен начин. Простите въглехидрати според мен са само за интервалът от половин-един час преди тренировка и непосредствено след. Когато следех какво ям, правилото ми беше, да ям бързи въглехидрати, само когато не мога да ги заместя с бавни.

Здравата музика се отразява много добре на резултатите в залата (и извън нея, зависи къде тренираш). Яко адреналинче.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Да бе Прав си ама не може само с тях да се храниш

Разбира се, че не може. Сладоледът е изкушението на живота ми. Циците и стегнатият задник също, но те са друга бира. Ах, да! И бирата

рано лягане
    10 часа сън
    5-6 хранения на ден, не докато се натъпчеш а докато спреш да си гладен
    плодове
    чисто месо
    Red Bull
    разгрявка сутрин

kadishona, нали знаеш, че чистото месо всеки ден не излиза много евтино

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    А пък "си" не се нарича частица, а възвратно местоимение. И ми е през хуя честно казано, щом всички дотук сме разбрали какво иска да каже.

HHristov, всеки вижда нещата по различен начин. Простите въглехидрати според мен са само за интервалът от половин-един час преди тренировка и непосредствено след. Когато следех какво ям, правилото ми беше, да ям бързи въглехидрати, само когато не мога да ги заместя с бавни.

Здравата музика се отразява много добре на резултатите в залата (и извън нея, зависи къде тренираш). Яко адреналинче.
    затапи го шибаняка

Град
    Пазарджик
    Вика му се Високо въглехидратна диета...и един хубав сън поне 8 часа.Тия red bull-и ги махни...
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си