.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Крем...

Фен Аватара на cskavd
    Град
    Vidin

Крем...

Здравейте. Чух от един мой съученик за някакъв крем, който гори космите по тялото. Искам да ви питам знаете ли за нещо подобно и да ме ориентирате към марка и цени.
    Благодаря
    Man United Forever

Град
    Шумен

Re: Крем...

Казва се крем депилатор. (надявам се говорим за едно и също, защото не знам други такива кремове)
    На Вийт са най-хубави. Около 10 лв.
    Значи то той има същия ефект като самобръсначката, всмисъл държи пак толкова време, само че се мацаш там нали.
    Намазва се и вътре има в кутията една шпатула и след 5 мин като изчакаш(или колкото пише на опаковката) го остъргваш с шпатулата и космите остават по нея.
    Само че не мисля, че има особен смисъл. Става по-бавно и по трудно от бикче (и не винагии става всъщност) пък и е доста по -скъпо.
    Може да се получи и обрив от по евтини марки, нали там от съставките дето изгарят космите може да повлиаят зле на кожата.

И все пак не твърдя, че ти е говорено за крем депилатор
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Фен Аватара на cskavd
    Град
    Vidin
    Точно за това ми е говорено. Мерси
    Man United Forever

Оуу изобщо не го използвай ! Нищо не става.. а и щипе.. По-добре си отиди на една кола маска.. И тфа е.. Ще дадеш повечко пари, но ефекта ще е по-траен..
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Цитирай Първоначално написано от MyAll
    Оуу изобщо не го използвай ! Нищо не става.. а и щипе.. По-добре си отиди на една кола маска.. И тфа е.. Ще дадеш повечко пари, но ефекта ще е по-траен..
    Не щипе.

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    мерише ужасно
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Това ри обясниха какво е по горе, но според мен са излишни пари за него.Купуваш си една съмобръсначка и върши същата работа, а даже и е по-лесно, защото няма да се мацаш с шибаният крем.Но все пак най-добре действай с кола амска или епилатор или ленти(които са като кола маска)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си