.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Трайно изправяне

Искам да ви попитам за фризьорски салон във Варна, където правят трайно изправяне. И горе-долу цена да ми кажете. Още по-добре ще е ако сте си го правили в този салон и да можете да изкажете мнение дали се получава добре^^

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Нямам представа, но съм чувала че това е нещо ужасно за косата.После трудно възвръщаш първоначалният й вид.Хора пазете си косите докато ги имате!Не ги мажете с преапарати, не ги пръскайте, не ги дърпайте..изправяйте, камоли трайно.После ще съжаляваш.

Лично мнение.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Нямам представа, но съм чувала че това е нещо ужасно за косата.После трудно възвръщаш първоначалният й вид.Хора пазете си косите докато ги имате!Не ги мажете с преапарати, не ги пръскайте, не ги дърпайте..изправяйте, камоли трайно.После ще съжаляваш.

Лично мнение.
    е как? трябва да сме фешън

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss

Лично мнение.
    е как? трябва да сме фешън

Не съм от Варна, но предполагам, че е повечето фризьорски салони ще има. Изключвам малките квартални баби, които подстригват. Цена - при всеки е различно. В един сайт на фризьорски салон в София на ценоразписа пише, че струва Трайно изправяне-30лв-45лв-60лв (сигурно зависи от дължината на косата.) Препоръчвам ти да си помислиш доста добре преди да го направиш, защото както каза cherrygloss тройното изправяне е доста вредно за косата.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    НЕ причинявай това на косата си..Доста вредно е..След време ще се чудиш как да възстановиш косата си.. ((което наистина е доста трудно))..

За фризьорски салон не мога да ти кажа,не съм от Варна + цените навсякъде са различни..Но предполагам,че ще ти струва около 50-60лв
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Не си го прави,за да няма след това теми ,,ПОМОЩ!Косата ми капе"
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си