- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- мек молив за очи
препоръчайте ми някакъв,но да е мек,защото го слагам под миглите
ami na BROOKLIN sa strahotni osobeno 4erniq i sa dosta meki a i ne sa skupi![]()
No matter where you go, there they are...
Ми най-хубавия молив е на манхатън,но е по-скъпичък... иначе имах един на miss claire който е наистина страаашно мек и не е мн пари !
Golden Rose хем евтин ,хем качествен.Имам чувствителни очи и често ми сълзят,но дори и тогава той не се размазва.А няма да говорим колко меко се нанася.Опитай нищо няма да загубиш (1лв и ст.),най-много да спечелиш![]()
на Golden Rose хич не ми харесваама тоя на BROOKLIN е мн як и не е скъп
![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
И аз съм на мнение че на Бруклин молива е най подходящ
Да..и затова като го сложа и след има-няма половин час и вече го нямаПървоначално написано от kPaCuHka
![]()
хаха така си го сложилакакто вече казах очите ми сълзят,и дори така след 8 часово дежурство само леко дооправям в краищата на окото.
и аз мисля че тозо на avon е много хубав![]()
На Бруклин става за това да,но на Манхатън е по-мек(струва точно 8лв,но пък върши работа)
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
аз имам на avon двоен и съм доволна много ! слага се лесно и отдлоу черен а отгоре бял ста страхотно и е евтин има и др на avon само 4ерен kajastick много е хубав една фр си го поръ4а а и е мнго голямо коли4ество и не се размазва !!!!
Аз имам на AVON и съм много доволна ..преди използвах на Golden Rose.. но въобще не ми харесва.. 1-во което е много са твърди както каза rali4ka91 и 2-ро след като го сложа и се погледна в огледалото след 1 - 2 часа.. виждам че все едно преди това не съм си слагала молив
![]()
![]()
При мен е още по-зле след 10 мин го няма защото когато го слагам и очите ми леко се насълзамат и той се махаПървоначално написано от christina_aguilera
![]()
на golden rose са много твърди.. бруклин наистина са меки, но лесно се махат
CHANEL
Този -> http://di1.shopping.com/images1/pi/f...1g_0_03_oz.jpg
Това е най-мекият молив,който съм имала.По-добър е от "Бруклин".
А и гъбичката е мн.добра и става за опушен грим.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
^не всеки има пари за Шанел(вярно че са много добри,но все пка...)
На Буклин има един златист и много мек,но на мене не ми харесва...разтича се
Защо пак почнахте да изкарвате теми от преди 2-3г.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
този на Манхатън е супер .. но този на Бруклин нещо не ми допада твърде много се разтича
Абе темата е стара...
Ама който го интересува на Бруклин наистина са меки, ама не знам колко са хубави.
какво като е стара ..![]()
Аз сега съм с Бруклин мек е и е евтин аз го взех за 2.00лв. :P
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Просто повечето отговарят на авторката, която ввече сигурно не си и спомня за темата.Първоначално написано от Zaritu