- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Шибания ми тийн живот . . .
Това че се справяш добре с оценките не те прави зубър. Вече зубъри няма.Аз съм зубър
И какво? Най-много да се харсаш повече на някой, който си пада по рускини.(такъв като менеНай-лошото е че аз съм пуло българка пуло рускиня)
... те прави уникална, което е хубаво.Тфа, че не съм като останалите
Покажи им че не ти пука за тяхното мнение и евентуално ще спрат.Всички ми се подиграват и се държът с мен все едно съм извънземно
Кажи им, че осъзаваш, че това се случва, и започва да ти писва. Ще има резултат.Всички мои приятели се възползват от мен.
Няма от какво да те е страх. Щом те отреже, значи не те обича и си спестяваш ядовете. А и да те отреже, спокойно, има още много риба в морето.Преди 2 месеца се влюбих в едно момче. Аз го харесвам и то мен също, но много ме е страх като разбере каква съм дали няма да ме отреже
Не си видяла още нищо от живота, рано ти е да се самоубиваш.И МИ Е ИДВАЛО ДА СЕ САМОУБИЯ
Да това е шанс да започнеш нов начин на живот, но не бъди крайна.След 7 клас правя планове да се местя в друго даскало и да започна нов живот
Надявам се да съм ти помогнал с нещо. Това са мои мнения по въпроса, не си задължена да ме слушаш. :P