Цитирай Първоначално написано от newitooo
Здравейте, казвам се Невена и съм обикновена ученичка . . . е да ама не! Напоследък съм много депресирана и моля ви ПОМОЩ!
Сега накратко ще ви разкажа моя шибан живот.
Аз съм зубър (ама не ония очилатите и скучните ) и всички мои съученици не спират да ми се подиграват. То да беше само тфа! Най-лошото е че аз съм пуло българка пуло рускиня ! Тфа, че не съм като останалите ми създава огромни проблеми в даскалото. Всички ми се подиграват и се държът с мен все едно съм извънземно . Родителите ми ми казват, че с това тряя се гордея (не да се фукам), ама аз немога и ужасно се срамувам от това.

Всички мои приятели се възползват от мен. Все едно съм някакъв предмет за тях. Имам само една приятелка ама тя е голяма кифла и когато съм с нея се чувствам така все едно и аз съм като нея.Представете си кфо е да се разхождаш с човек който ти се пише за fr, а ти е като враг.

Преди 2 месеца се влюбих в едно момче. Аз го харесвам и то мен също, но много ме е страх като разбере каква съм дали няма да ме отреже ?

Живота в даскалото и с приятелите ми куца, но и с родителите ми постоянно се карам . Миналата седмица исках да си сложа пиърсинг на усната, а те не ми дават. Понякога имам чувството, че съм затворена като канарче в клетка. Те казват, че правят всичко тфа за мен . . .

Имало е момен в който вече не издържам всички тези подигравки, бъзици и сякфи такива И МИ Е ИДВАЛО ДА СЕ САМОУБИЯ

В такъв момент човек има нужда от приятели, но никой не ме разбира.
След 7 клас правя планове да се местя в друго даскало и да започна нов живот, но вече неиздържам тука. Става вече като ад.

Дайте ми някакви съвети как да се измъкна в това положение моляяяя?
аз също имам руски гени-и изобщоооо не мее срам,даже напротив
и сега може да почнеш всичко наново-и кажи на тея,които ти се подиграват,че задръстеняците в училище стават велики-а "модерните фешани" дундуркат бебе на ръце на бала си