абре моме сигурна съм че на никой не му е толкоз странно че си наполовина рускиня ... тва за никой нормален човек не е проблем .. проблема в случея е хората около тебе са намерили перфектния начин да си избият комплексите ... мн ми напомняш на мене преди и ще ти кажа: НЕ повтаряй моята грашка ... ако сега някои те унижава, подиграва ти се ... а и ако отидеш в гимназията положението е същото .... недей да им мълчиш (в нкакъв случай)... аз тогава бях на принципа "убий простака с мълчание" е да ама не ... качиха ми се на главата и от 8-ми клас (а сега съм 10-ти) повечето гледат на мене като мухлата дето да си изливат помията на нея ... и сега 3-4 пъти им са озъбих и вече няма такова нещо (жалко че не го направих по-рано) ... Идеята ми е че трябва да бъдеш мила само с хора които го заслужават, видиш ли грубо отношение от някой няма да чакаш той да те напада веднага го отрязваш (не си мисли че не можеш... всеки го може) .... БЪДИ НЕПОВТОРИМА И НЕ ЖИВЕЙ ЗА ХОРСКОТО ОДОБРЕНИЕ, не хората живеят твоя живот
тоя съвет дето ти го давам не си длъжна да го следваш ... това е просто предложение а може и дасе посъветваш с родител