- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малкия не стана ...
Ми кво да правиш .. пак ще опитате,ако не стане... пак и пак до като не се получи и накрая ще станеПървоначално написано от anonimen1234
![]()
![]()
Първоначално написано от lucho13
Пентхаус е любимият ми потребител след отговора с меченцата и galenata. Надрусай се с попърс 1-2 часа,и като дойде момичето ..натисни тигър
![]()
Първоначално написано от pentxayc
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от eliyiy
Малкия не стана ...
кофти![]()
може би не си се възбудил много .. може би пък от притеснение.. всичко с времето ще се оправи КЪСМЕТ!
Удари една мастика или започвайте да се целувате страстно!
ол било е конфузно ,сиг е от притеснението един мой фр се застраховал добре знаел 4е има така опасност и просто си бил купил хапчета за 1-вия път ,минало ок а за втория път не взел нищо заштото притеснението го нямало и всичко пак си минало ок , подхода не е бил зле .
Ами следващия път просто се отпусни и се отдай на удоволствието. Недей да го мислиш толкова и всичко ще си дойде на мястото.![]()
Абе аз като ебах за първи пут беше с една кака и нямах проблеми втория пут трябваше да отворя приятелката ми и изглейда бях притеснен за нея и не ми стана , така че е на психологическа основа при положение че пурвия пут ми стана втория не аз се притеснявах да не я боли СПОКО ще се научиш ти кво искаш парвия пут звяр ли да си.
Putki Mutki wikam si ebahti