.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    и после защо не зачитам тия след 94 ..
    кажи ти кой набор си,да престана и аз да те зачитам.
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Повече от фен

Re: тъпи момчета

Цитирай Първоначално написано от gir
    Цитирай Първоначално написано от silvana95
    .. знечи с едно момче се харесваме много пищем си ала бала вижда ме се понякога ама в смисъл ... много е тъп няме ме целуни ми се се прай не че не ме харесва аз съм сигорна той много пъти ми го е казвал ама що нище незнам ..

може ли ми кажете как да го целуна аз в смисъл какво да кажа преди тва за да не изглежда после тъпо или пък той да говори нещо и а з изведнъж нали ??

мерсии

__________________________________________________ _______

Обичам те !

Виж сега, Силвана. Първо абстрахирай се какво ти говорят тези мракобесници тука. Те нищо не разбират.
    Аз още като прочетох първото ти изречение и веднага разбрах, че не си на толкова години, колкото си написала в профила си. Защо? Щото вярно, че годините не важат много, ама при тебе толкова ВИСША МИСЪЛ се откроява, че просто ПОНЕ 20 години трябва човек да е живял, за да го стигне това ниво. Ти просто си НАДРАСТНАЛА всички нас тук и...е естествено да не те разбират хората.
    Второ - не знам какво не ти харесват на изреченията! Тоя въпрос ще ме мъчи минимум 2 месеца. Особено се впечатлих от това как :

-започваш изречение с многоточие, съставено не от три точки, както е прието, а САМО ОТ ДВЕ! Ами, че това си е ИНОВАЦИЯ (изобретение), което може да ни служи само за пример!

-после след това УНИКАЛНО "многоточие" казваш "знечи". А това си е нова дума! Не просто "ЗНАЧИ" а "ЗНЕЧИ"...Тази нова дума мога да я сравня само с такива оригинални хрумвания като тези на журналиста Димитри Иванов с неговата "мутрокрация".

-Това ще го подчертая дебело с едно момче се харесваме много пищем си ала бала вижда ме се понякога ама в смисъл ...

ТУКА АЗ ИЗПАДНАХ В ЕКСТАЗ. ПОЧУВСТВАХ СЕ ЕКСТАТИЧНО, или както казват тъпаците "ИЗПАДНАХ В ДУХОВЕН ОРГАЗЪМ"...Защо?
    Ами щото ти просто си открила, че освен многоточията други препинателни знаци НЕ НИ ТРЯБВАТ ...Просто това е не само литературно-лингвистическо откритие. Това тепърва ще заслужи Нобелова награда за икономика, понеже ще спести толкова мастило при отпечатването на книги, вестници, списания. Просто сметни колко много точки, запетайки, двуеточия, скоби и какво ли не се слага! А ти дори и многоточието си го пишеш понякога само с две точки...Според мен директно НОБЕЛОВА ЗА 2011-та година в троен размер да ти се присъди, а не да се стискат от Комитета! (изви нявам се за прекалената си емоционалност, но просто съм превъзбуден; не всеки ден може да се прочете нещо такова!)

-изключително много радва това "вижда ме се понякога"!!!

Аз, ако съм ти учител по литература направо ще ти пиша 6 за срока! Щото това е НОВА ФОРМА НА ИЗКАЗ! (даже не съм сигурен дали колегите-логици не биха открили нова логика тук!) Значи хем те вижда, а хем се виждате! Виж само как звучи "Вижда ме се понякога!" КАКВО БОГАТСТВО ОТ СМИСЛИ! Това е като да се опитваш в тримерен свят да си представяш 5-измерен обект!

- Много умилително ми звучи това "Нямя ме целунИ"...И след това ОТНОВО НОВО БОГАТСТВО ОТ СМИСЛИ В "ми се се прай не че не ме харесва"...
    Както ти казах те тея тука не могат да те разберат. Не са ти на нивото! Но аз мисля, че те разбирам. Ти си искала да им кажеш, превеждам:

"Ами все се прави/преструва/, че не ме харесва /макар и не точно/!"

Както виждаш - пълна олигофрения сме тука - толкова много думи са ни необходими, за да изразим нещо, което ти си го пишеш с няколко знака! Пък после някой разправя, че с 0 и 1 можело, бинарно, всичко да се запише! Може и да може, АМА не толкова точно и ясно, както ти го постигаш! Гений си ти, гений!

И сега да преминем към най-екзистенциалния ти въпрос, който конкурира дори Хамлетовото "ДА БЪДЕШ ИЛИ ДА НЕ БЪДЕШ?" ИМАМ ПРЕДВИД ВЪПРОСА ТИ:
    ама що нище незнам ..
    Ето и сега ще поразсъждаваме върху ама що нище ?

1) Вариант

Усеща, че не ти е на нивото! Казва си "Какво бъдеще мога да имам с бъдеща лауреатка на Нобелова награда?"...А може и да е наистина тъп, както казваш, да не е чувал за лауреати и за Нобел и само да си казва:
    "Бе къф шъ гу дървйъ с тъз въ?!"
    Това обаче не е от значение, щото по съдържание мисълта му е в тоя дух!

2) Вариант

Много е срамежлив и чака ти да го целунеш, след което да се разтопи от удоволствие като мартенски сняг на августовско слънце!

Ето защо и правилно питаш как да го целунеш?

Според мен нещата трябва да ги съгласуваш с майка си и баща си, а ако нямаш (то не всеки има такива хора), тогава с най-близкия възрастен човек, който се грижи за теб! Мисля, че малко след като споделиш въпроса си ще получиш дълбоко-проникновени погледи, а реакцията, която ще последва би заслужавало да се заснеме!...

Накрая - много е интересна психологемата :

той да говори нещо и а з изведнъж нали ??

Много ще е интересно, да. Като в някой филм - той си говори и ти го целуваш! Романтика, романтика...

Тъй че...,ако вашите са съгласни, направо го питай : "Имаш ли желание да му ударим една целувка, бе, пича?"

Такъв един по-народен и по-пряк подход предлагам аз!

Поздрави на всички и много целувки!
    уби ме или по-скоро "Оби мЪ" колкото и да се опитвам, няма да настигна авторката, тя е оригинална и единствена

.. можИ ли;; простУ дЪ си зЪмАлчЪ ?

ти си много зле ..>;!?+=--
    Would She Hear Me If I Calls Her Name?
    Would She Hold Me If She Knew My Shame?

.. знечи с едно момче се харесваме много пищем си ала бала вижда ме се понякога ама в смисъл ... много е тъп няме ме целуни ми се се прай не че не ме харесва аз съм сигорна той много пъти ми го е казвал ама що нище незнам ..

може ли ми кажете как да го целуна аз в смисъл какво да кажа преди тва за да не изглежда после тъпо или пък той да говори нещо и а з изведнъж нали ??

мерсии

Обичам те !
    Не всички момчета са тъпи, а само тоя където те е направил.

Защо Господ ни наказва с такива.."неразумни" същества..
    Ти какво очакваш от момчето, че и тъп бил?! Обясни ми, защо е тъп? Защото не иска да те целуне?! Може да те възприема, само като приятелка, а ти да се заблуждаваш..Просто го попитай, колкото и неловко да е.

уби ме или по-скоро "Оби мЪ" колкото и да се опитвам, няма да настигна авторката, тя е оригинална и единствена
    Гениите никога не могат да бъдат копирани, но оставят светла диря и светъл път, по който да вървим. Сещам се за един стих от некролог:

"Добрите хора нивга не умират
    Не се превръщат в пепел или в дим.
    Но винаги оставят светла диря!
    И светъл път по който да вървим!"
    Good luck, Bad luck, Luck...

Град
    В бурканче Nutella ;дд

мерсии

Как може да има толкова неграмотни хора като теб .. с извинение
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Град
    |На 3еМяТ@|
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Даам.

Определено ние сме тъпите.

Ти си пример колко точно остри са жените.

На 14 години толкова ли ти е акъла?
    И искам да ме научиш на такъв правопис ...
    К`во толкова? Хвани го и го цункай .

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Какво ти е виновен правописът ми?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    |На 3еМяТ@|
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Какво ти е виновен правописът ми?
    Говорех за нейния.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

мерсии

Обичам те !

Тъпата си ти. Не момчето.

I'm inlove with a criminal...

Фен Аватара на MilenMns
    Град
    Sofia
    Абе по - добре не се занимавай... а залегни малко над учебниците , че се излагаш..

Град
    бълХаристан
    тъпи, тъпи, ама им боцка хуя
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Купи му близалка и го целуни по бузата ;]] .. Еми кажи му , че го харесваш и го целуни сложно ли е ?? ( Незнам дали аз съм тъп , ама ти определено си ;])

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    ти си моя богиня моя пример за подръжание

искам да съм като теб
    ОДИН!!!

Мега фен
    има супер много тъпи момчета, на всяка крачка са направо :д иначе за проблема ти- въобще не разбрах кво си написала, така че не мога да ти помогна.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Дълбините на канала :D
    Еми надали изгаря от желание да те целуне,като те гледам ква си ми проста..смятай с тоя език с който говориш,с него и се целуваш все пак ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    целуваш го и тва е....кво толкова му мислиш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    София
    Нямам думи.. Глупава,неграмотна с плоско чувство за хумор,че отгоре и нахална... просто се чудя от кое село си... Ию ър дъ бест копеуе

Мега фен
    Град
    Earth...
    Ние сме били тъпи...

значи не искаш да видиш какви момичета ми ходят по гъза!

да.. ти го целувай насила ако искаш абе целуни го ако виждаш че и той го иска..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си