- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съгласни ли сте, че
"Любовта си е любов, а сексът си е секс"
Това е една поговорка. Някои хора я споделят. Мислят, че любовта може да е без секс. Сексът може да е без любов. А може и да си има секс + любов.
Вие как мислите?
И имали ли сте тези 3 комбинации? Секс без любов, любов без секс и любов със секс?
Good luck, Bad luck, Luck...
И в трите ситуации съм изпадала.
Любовта без секс е някак непълна, нещо все не достига
Сексът без любов си е просто упражнение.
А любов + секс е най-хубавия и желан вариант. Ако и сексът е добър...![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Единственото, което съм преживявала е любов без секс, поради простата причина, че съм едва на 15. Две години сме заедно и любовта не отшумява, въпреки, че не правим секс. В интерес на истината обаче, мисля че секса е една много важна част от една напреднала връзка. Ако бях готова за това бих го направила с удоволствие и предполгам връзката ни би се задълбочила още повече.
В общите случаи, според мен, единственото, което не може да съществува е любов без секс.![]()
Могат да съществуват отделно, но аз вече ги търся само в комплект.
Любов без секс е по-скоро за връзки от порядъка до 1-2 години зависи от търпението.
Секс без любов си е чист спорт.![]()
А секс със любов си е красиво ...![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Да... изпадала съм в 3-те ситуации. Най-хубавата, разбира се, е любов +секс. Невероятно е!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Секс без чувства може.Любов без секс не върви..Тва е според мен.
Първоначално написано от merediana
Бате Митко, ако не си играе с момичета под 14 няма какво да се притеснява. Говорили сме го и по-рано. Възрастта на валидното сексуално съгласие в Бг е 14 години (навършени). По стария бг-закон е била и по-ниска - 13 години, но днес е 14. ОТДЕЛНО, човекът - бате Митко - от скромните ми наблюдения е учен и може, като учен, да има над 10 мотива да пише в младежки форуми, не е задължително да е само от любовно-сексуална гледна точка.
А и не сме хора с предразсъдъци. Ейджизмът (че някой като е по-голям не може да е с по-малък или, че като някой е по-малък е задължително-тъп и пр. измислици) е кофти-дискриминация и цивилизованите хора гледат да избягват неща като:
-Ейджизъм
-Расизъм
-Зодизъм
и др., включително и Lookism (Лукизъм), което е трудно.
Остави всички, независимо от преди колко време са родени, колко са живели, ДА ПИШАТ тук, поне докато не нарушат законите на държавата!
Аз лично за себе си съм намирал полезни мнения на бате Митко, така че мисля, че е полезен за нас, в случай, че не нарушава някакви закони и не ни поставя в опасност. Това се отнася до всички.
Нещо подобно и аз мисля. Да речем, че в това отношение, имаме припокриване на над 99 %. Добре казано.Първоначално написано от LadyDi
Не се притеснявай за моето душевно и психическо здраве. Жената до мен е мой набор. Пиша само в тези 2 раздела, защото само в тях намирам теми, в които 14-15 годишни все пак се опитват да разсъждават като зрели и могат да провокират интереса ми с нещо.Първоначално написано от merediana
Любов без секс за мен е абсолютно невъзможна комбинация. Няма как да съм влюбена в някого, а да не искам да правя секс с него. За моите представи, това не е любов.
Секс без любов, обаче, може.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
За сега съм попадала само в ситуацията любов без секс .. и определено си ми харесва!!![]()
единствената ситуация, която ще се старая да не се случи е секс без любов ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Това се казва Iron Maiden !Първоначално написано от Hilary_
Имаше и такава група едно време, не ги знам дали още са живи...
Живи са, живи са. Нали щяха да идват уж в България, ама май отпадна. 2007 издадоха албум и имаха концерт тук.
Хилъри, девствена ли си?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Аха живи саПървоначално написано от gir
И на турнета ходят и преди няколко години бяха в България
Извинения за спама.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Всъщност има ситуации и ситуации. Дори сексът без любов, ако се прави с подходящ човек, може да бъде страхотно удоволствие.Първоначално написано от Hilary_
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Девствена е и ВСЕКИ ЗНАЕ ТОВА!Първоначално написано от Wrathchild
Не.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Може да ги има и трите. Но естествено най-важно е да има секс и любов. И най-интересното е, че от трите съм изпитвала само две - секс без любов и любов без секс. Никога не съм имала късмета да обичам този, с когото правя секс. Може би ако срещна такъв човек няма да го пусна.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
не ми харесва идеята,че ще го бутам на оная и ще съм 300 и поредният,поредното число.
не ми допада и идеята да не и го бутам,но така по-става,ако има силна любов.
комбинацията ми допада.
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Не ми се карай деПървоначално написано от gir
Аз не го знаех.
Което обяснява думите й.
~
Секса върви всякак но любов без секс никак
There is no right or wrong, only fun or boring