.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

храна + упражнения,бягане ?

дали като се храня пълноценно .. смисъл без газирано и боклуци от магазина .. а само домашно направени храни и сладкиши .. плюс тичане или колело,заедно със стягащи упражнения ще ми се запази теглото или поне да не се напълнее толкова ..
    защото аз обикновенно искам да напълнея ,но да не се отпусна .. това ще подеиства ли ? ..

и ако може някое примерно меню моля

ще бъда благодарна на всички

По принцип ме няма никаква в препоръките точно в тази област, но се съмнявам с доммашно направени тестени курабийки, кексове и т.н, както ги нарече "следкиши" да си стегнеш тялото. Да, разбрах, че искаш малко да понапълнееш, но да си стегната, но начинът не е да се тъпчиш. Но доколкото знам трябва да ядеш месо. НО недей да се влияеш от моето мнение, защото има хора в този форум, които знаят по-добре.

Успех!

Голям фен Аватара на play23
    За да напълнееш и съответно да не се отпуснеш ти трябват упражнения + високо протеинова храна и същевременно с минимално количество мазнини.

Град
    Горна Оряховица
    И аз подкрепян - недей да се тъпчеш, спортувай си. Тялото има уникалната функция на дагажда апетита към това, което изразходваш - ако ядеш колкото ти се яде, бе да преяждаш, няма да мърдаш много на тегло

double facepalm :/
    Имало едно време..

Мега фен Аватара на Infinity
    Не се храни с боклуци !
    Ти , като спортуваш той апетита ще си дойде сам и ще си ядеш досаттъчно , не е нужно да се тъпчеш , за да напълнееш.
    Ще качиш мускулна маса ,ако правиш нещата , както трябва ,
    мисля , че това е целта - да се качи мускулна маса , а не мазнини!
    Яж ядки , млечни продукти , нетълсто месо , риба , плодове и зеленчуци разбира се. Не ограничавай напълно сладкото ,ако не може , но не се тъпчи с цел напълняване , като може да качиш мускулна маса.
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си