.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Забременяване,Възможно ли е

Здравейте,искам да попитам,тъй като много се притеснявам защото съм едва на 17 години,как мислите дали съм забременяла.Ще изчакам малко и ще си взема тест но все пак искам мнение.Случея е такъв: Аз и моят приятел правихме секс,той се драпна за да не свърши и да продължим но аз усетих в момента които се драпна (бяхме прави) нещо мокро по крака долу ниско,и де да знам тъй като бяхме леко пийнали не бяхме пияни савсем лека подпинали да се не е усетил ли незнам, и продължихме веднага. Аз много се наплаших и пих вода със оцет ми бяха казвали на втория ден.Но на втория ден усетих лека пронизваща болка долу ниско в корема за секунди,и след обяд имах по гащите нещо като кръв не точно.и аз много се оплаших, и след това ми и дойде,но ми подранява сус 7-8 дена ноермално ли е това? дали е възможно да съм забременяла?

Направи си теста и ще знаеш дали си или не
    Но ти сама каза по краката, не по путката тъй че .. незнам.
    Бургас

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: Забременяване,Възможно ли е

Цитирай Първоначално написано от Azzzz
    Аз много се наплаших и пих вода със оцет ми бяха казвали на втория ден.

Извинявай, не се сдържах просто.

На кой ден от месечния цикъл стана това?
    Колко дни ти е МЦ и кога беше последната ти редовна менструация?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ами 7-8 април някуде требваше да ми дойде,а то ми дойде вчера два дни след половия акт

Град
    пространството на Дисе
    Ох, оплетох се...
    Моме, питах за последната ти редовна менструация, не за последната изобщо /тази, която ти е подранила/!
    След като си пила оцет /Бог знае защо!/, явно си се притеснила! Затова те питам за дата на последна редовна менструация и за продължителност на МЦ.
    След като менструацията ти е настъпила, не мисля, че трябва да се притесняваш от евентуална бременност. Стига, разбира се, менструацията да е с характера на предходните.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

около 7-8 март. продалжителност около 5 дена

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Azzzz
    продалжителност около 5 дена
    Пак не ме разбра! Както и да е, аз си го сметнах. От 7-8 март до вчера- 29ти март, са 21-22 дни МЦ, така че ти ми казваш продължителност на менструацията, не на цикъла!!! Вероятността да си забременяла на 19-20 ден от МЦ е нищожна, а и за капак менструацията е настъпила. Та, тя различава ли се по цвят, по количество от предходните?

Ами не. мерси за съвета

А да не говорим , че тая течност може да е от теб, не от него .... И все пак избягвай да правиш секс без презерватив, едва ли на тази възраст ти се дондурка бебе Направи си тест, за да си 100% сигурна.
    П.П : Стана ми интересно оцета за какво служи ?

така ми казаха пък и се поразрових из интернет и май някъде го срещнах. иначе да ще изчакам и ще си направя.

Град
    In my own head...
    съгласна съм с kalpazanka, при положение, че ти е дошло, рискът да си бременна е минимален.
    за друг път обаче имай предвид, секс без презерватив, на пияна глава, крие особено големи рискове: предекулационна течност, изпускане... липса на спомени...
    а тия глупости с оцети, соди и витаминчета просто ги забравете...
    Too much energy, too little time...

Супер фен Аватара на Shia
    Аз си мисля,че това мокрото са ти били възбудените сокове.

Вие за предпазни средства чували ли сте?Водата с оцета няма никво значение,един Ескапел да беше изпила след като смяташ че е свършил в теб

И според мен това, че си почувствала, че ти е мокро може да се дължи на теб или по течно на твоите секрети....нормално е когато си възбудена да се отделя такава течност....пък и няма как дори и да си бременна да усетиш веднага...че даже и болка...това е абсурдно...няма такава космическа бременност !!! За водата с оцета съм се смяла от сърце ....то ако беше така, всеки си има оцет в тях...ще ръга оцета и няма да ползва презервативи и никакви предпазни средства...мн мн глупаво, а каза че си на 17, което значи, че трябва да знаеш, че това е най-налудничевата глупост, която някога може да същесствува. Така де...това че ти е дошло по-рано не е повод за притеснение...на 17 си, нормално е да не ти идва винаги навреме. Исках да те попитам колко пъти си правила секс с момчето...в смисъл правили сте го мн пъти...или не? Защото и на мен първите няколко пъти след като правих секс за първи път ми се е появявало слабо кървене.

Ами за водата с оцет... Правили сме го доста пъти пък и тои не ми е първия.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Може да се е разтекло нещо от теб, а не от него. Тестчето върши чудесна работа. Ако пък много се съмняваш - няколко теста, на различни фирми и .. окей.

I'm inlove with a criminal...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си