- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол.29/
мне,сориПървоначално написано от yamaha436
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Пак като никой не е паднал в дупката е добреПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
Явчо,аз попитах как сте ама ти не отговорииначе лека
![]()
ейй кви са били тези мъже с вас..легнали си преди женитеПървоначално написано от evalongoriq
![]()
пък и да не ви придружат да ви пазят да не паднете
![]()
![]()
![]()
![]()
беше голям екшънПървоначално написано от hlopar
мене мн ме е страх в тъмното самичкаа ии особено като съм толкоо пияна
![]()
Габи , как си ? Кво прайш ?![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Лиленцето ми,споделиПървоначално написано от lilincituuuu
![]()
![]()
![]()
ние сичките ни е страх ама като сме заедно е добреПървоначално написано от Fre3stYleR
по едно време даже си палихме огъня ии ходихме в тъмното с едно фенерче за дърва,щях да се пребия
![]()
отдавна не се бях забавлявала така
в 3.30 вече не можех да седя права
такива пиянски снимки напраихме
![]()
![]()
![]()
Габи треало е да напиете някой мъж да иде ви пази поне![]()
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
хе дай насам някояПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
![]()
Fre3stYleR , май само аз не те познавам![]()
![]()
супер,ама искам поне още 3-4 дни на селоПървоначално написано от girlche
днес ми е първия трезвен ден,изпих само 4 чаши бира щото след вчера вечее
ти как си
![]()
![]()
![]()
ми дай да се запознаемПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
![]()
Константин на 14 съм от София приятно ми е![]()
![]()
снимките не са на моя фотоапарат,щото моя е на ремонт и сега си го чакамПървоначално написано от Fre3stYleR
като ми ги пратят ако не са много брутални и срамниии ше пусна
щото така се отрязах чее кои знае къф поглед вадя
![]()
![]()
![]()
![]()
само 4 чашииПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
, аз ако бях изпила толкова щях да летя вече из облаците
![]()
. Ми добре съм
.
Как минава ваканцията :P ?
мислех си че имам всичко, за какво ми беше ти .. мислех си, че съм щастлива, но сега .. сърцето ми умира .. била съм щастлива, защото бях до теб, но теб сега те няма и живота ми е лед ..![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Първоначално написано от Fre3stYleR
аз съм Янна , 13 , Варна
..
скайп?
боже 4 чаши не са нищоПървоначално написано от girlche
вчераа толкова бутилкии изпихмее
![]()
супер,тя още не е минала![]()
![]()
![]()
Добре покрих се в скайп само треа гледам утре да не ме срещне някой познат и всичко е наред![]()
Омг,тия 4 дни толкова яденеее и пиеньее,че съм качила 1 кгама не ми личи,екстра съм
![]()
оки доки,ще чакамПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
![]()
добре , че не е миналаПървоначално написано от evalongoriq
.
Емм изглежда не те хваща лесно![]()
![]()
![]()
![]()
.
С момчетата как върви![]()
Сладурковции,цял ден пътувах и съм скапана,ще ходя да си трия грима,да си оправя багажа и ще лягам че съм като труп,вчера почти не съм спала ..айде![]()
![]()
![]()
нямамПървоначално написано от girlche
![]()
няма ли някое момиче от тук с msn или само tWiLigHtgIrL..![]()
![]()
![]()
хеййй , кво правите сладури ;ppp