- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол.29/
Това го казах като му бях сърдита...и кво..Първоначално написано от golf_5_r32
и кво показвам?!
До оня ден не се сърдеше за тва...ама ся нещо ти даде мозъка на късо и се прайш на много важен и на сърдит..ми ок..няам намерения да се мазня на който и да е...кат не нервя,просто не ми чети постовете,не ми пиши..а бе просто не ми обръщай внимание.. никой не та кара да се занимаваш с мен ;]]
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Eм..такъв е животаПървоначално написано от hlopar
![]()
WindScar <3333
щом искаш така добре нямаш проблемиПървоначално написано от xPafx
не си единствената в тоя измислен интернет свят
Пък и ти почна се дътржиш малоумно така, че на мене ми е все едно пък още повече не ми пука кво мислиш
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Кат не ти пука,кво си се заразправял от половин час?!
WindScar <3333
Петре за тебе всеки който има собствено мнение ,не лиже гъзовете на останалите и си казва всичко квото има директно го мразиш?
Не знам с твойте постъпки много ми падна в очите а повярвай не само в моите![]()
Стига се карахте![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
ами от сега почна да не ми пука щото не очаквах, че като се скараш с миро и ще дотичаш до следващия и после като вс мине пак при него... после що си нямала авер ми нормално дето имам нерви аз лично не те бих издържал... ще видим и Миро до къде ще еПървоначално написано от xPafx
Ентусиазиран НЕпукист™
Ауу много интересно кой ти подсказа, че да вземеш това решение Хенрието.. а пък знаеш ли как ме ебе за мнението на 14 годишни пикли дето не стават от компютъра и дето за тях живота е розовПървоначално написано от ByK
Ентусиазиран НЕпукист™
Това,че един ден не ми е вървяло и съм се държала гадно със всеки,не означава ,че всеки ден съм се държала така с теб,не се изкарвай мъченик...и никой не те кара да ме търпиш.. ;]]Първоначално написано от golf_5_r32
Някои ги търпиш милион пъти,други не..въпрос на личен избол.. ;]
WindScar <3333
ми като не те ебе за 14 годишна пикла кво се дръвчиш? Обирай си крушите и хикса от горе .. никого не задължавам да пише с мен а в случай ти се заяде.Първоначално написано от golf_5_r32
Няма ли да престанете с караниците![]()
"You were deceived"
нали ти казахПървоначално написано от Kandrobs
![]()
![]()
тези някой 1-во е 1 и се казва МартинаПървоначално написано от xPafx
иу след като и написах името и вече стана не знам 8-ма световна... ко.. много ти смъкнах нивото ли че от твоето име върнах пак нейното
и точно тоя ден как ли се съвпадна с това а мноого ми е интерено искам да разбера ь.. как точно след тоя ден почна да се държиш малоумно пак ми е супер интересно... но естествено сега ще кажиш, че не си била в настроение
ама знеш ли мойто дете ходи си при Мирко вземе той да не те нервиама гледай на кой ще се мазниш като се скарате пак... (нямам да съм аз) ама следващия може да не те изтърпи да ти кажа
Ентусиазиран НЕпукист™
искаш да знаеш защо ли...искаш да знаеш защо?!
Еми добре...да кажем просто ,че оня ден целия ми свят се срина,да кажем просто ,че научих някой неща за семейството ми и за родителите ми...да кажем просто,че вече аз няма да съм същата...
Е на радвай се.. :]
WindScar <3333
чакай малко е детенце това, че имаш 3946792385735 мнения и се мазниш на админите не означава, че ще ми казваш какво да правя пък и и най-спокойно може да натиснеш хиксчето горе... ако го знаеш къде еПървоначално написано от ByK
Ентусиазиран НЕпукист™
Първоначално написано от xPafx
![]()
"You were deceived"
ми можеше да кажеш тогава и това да го няма.. нито съм щял да кажа нито нищо ама се стига до такива неща и естествено вече когато е върха тогава се показват вс карти е да ама не и когато съм в настроение да помагам до някъде никой не го осъзнава а като се вдигнат нервите на всички тогава се разбира...Първоначално написано от xPafx
и за какво да радвам.. ако беше споменала можеше да не се карам с толкова хора щото не само с тебе съм се карал от тогава
Ентусиазиран НЕпукист™
Това определено не е повод за радост но всеки си има такива моменти а някои по често от колкото трябваПървоначално написано от Luci
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
Кво да ти кажа,сякаш щи пука...и без тва знаеш повече за семейството ми от повечето ми добри приятелки
WindScar <3333
мненията не са ми важни ,още сега ако искаш ще си направя друго ацц ,но не искам да имам нова регистрация понеже тази е от април..Първоначално написано от golf_5_r32
тва ,че помагам из раздела мазнене ли е? щото някои влизат тука да го оспамят и излезнат и после ние дишаме прахта ,нали?
И колкото до последния ти намек с хикса .. вместо да ми изкопираш постта по умно нещо не можа ли да роди умствения ти багаж.. ако не те кефат хората тука ,кво се чудиш? Добре посочи ми 5 човека дето комуникираш тук постоянно.. да видиш ,че и толко нямаш ,а иначе си голямата работа на раздела.. осъзнай се ; ) Не намеквам ,че съм повече от тем (щото съм убедена ,че ще го помислиш) просто ме нервиш от мухата слон да правиш и да плюеш по всички![]()
ами тогава определено щеше да ми пука повечеПървоначално написано от xPafx
но ти от къде да знеш нали все пак всички знаят повече от мен какво мисля
Ентусиазиран НЕпукист™
аз ли мога 5 а ги изброя а ти ми изброй 5 които не говорят зад гърба ти.. след като го направиш ще ти кажа и моитеПървоначално написано от ByK
Ентусиазиран НЕпукист™
lenito_sf
girlche
lilituuuuu
TheOnee
Beb0oy
evalongoriq
още?
дамПървоначално написано от ByK
Ентусиазиран НЕпукист™