.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Един въпрос..

Здравейте на 11 години съм и ми предстои така да се нарече първата целувка... Четох какви ли не работи и кво ли не... общо взето плашат само... кажете нещо се пак... има ли нещо деликатно или по-специфично ?!?

Мега фен
    Град
    <3
    Не,нищо по-специфично няма.

Едит: Само вълнение и евентуално разочарование. След това само хубави работи. Нищо плашещо и страшно. Оо Дори и да не ти хареса поне ще е нещо ново и вълнуващо от което ще ти останат приятни спомени предполагам.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на dimi93

Re: Един въпрос..

Цитирай Първоначално написано от troksolin
    Здравейте на 11 години съм и ми предстои така да се нарече първата целувка... Четох какви ли не работи и кво ли не... общо взето плашат само... кажете нещо се пак... има ли нещо деликатно или по-специфично ?!?

Затваряш очи и оставяш емоцията да те води! Повярвай ми това е най добре! Допирате устни..... и от там нататак си ти! Прави всичко както натеб ти харесва, а не както си гледала по филмите!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не, няма ..

Град
    ForSaken city (:
    Няма нищо страшно..

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    НЕДЕЙ! ХВАЩАТ СЕ БАЦИЛИ,НИКОЙ НЕ ТИ ГО КАЗВА,АМА ГО ИМА.
    СУПЕР ГНУСНО Е.
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Цитирай Първоначално написано от Molzinka

Какви целувки те гонят?! 11 години, тогава повечето от нас са играли навън, а не са мислили за подобни неща Ми ти сега започни с целувки, на 15 какво дете ли ще имаш?! Вместо да питаш тук във форума, попитай майка си, трябва да имате силна връзка Липсва ви всякакъв контакт с родителите

А бе немогаа да разбераа що за злобари сте вие, тя ви моли за помощ, а не да и се подигравате .. Боже, ние никога неможем да бъдем народ .. !
    Относно тематаа .. Няма нищо страшно, само не се притеснявай, защото ще настъпи паника и ще се получи кофтии .. Не ги слушай тея злобари, слушай сърцето си ! Успех !
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Поредната повтаряща се тъпа тема от поредната малолетна курвичка. Вземай барбито и отивай да го приспиваш.

I'm inlove with a criminal...

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от pentxayc
    СУПЕР ГНУСНО Е.
    Дам... задник си

Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    А бе немогаа да разбераа що за злобари сте вие, тя ви моли за помощ, а не да и се подигравате .. Боже, ние никога неможем да бъдем народ .. !
    Относно тематаа .. Няма нищо страшно, само не се притеснявай, защото ще настъпи паника и ще се получи кофтии .. Не ги слушай тея злобари, слушай сърцето си ! Успех !
    Не се подиглаваме, но тя щом на 11 се натиска насам-натам, какво остава за 15?!

Цитирай Първоначално написано от miki95
    нищо тогава пак ще и се подиглаваме

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Поредната повтаряща се тъпа тема от поредната малолетна курвичка. Вземай барбито и отивай да го приспиваш.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Абе, @Jessie, тя да не иска съвети за това как да прави свирки? Става въпрос просто за първата й целувка. Защо да е малотна курвичка? Взимай си ти барбито и си играй кротко в ъгъла...

Цитирай Първоначално написано от Rounder
    Да, но тогава заглавието ще бъде същото, а проблемът и ще бъде `Мама разбра, че съм бременна!ПОМОГНЕТЕ!!!`

Да, но тогава заглавието ще бъде същото, а проблемът и ще бъде `Мама разбра, че съм бременна!ПОМОГНЕТЕ!!!`
    И теб тъз раУта к'во те топли ? ае спирам се с ОТ

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Цитирай Първоначално написано от Pa3yMeH
    Цитирай Първоначално написано от pentxayc
    СУПЕР ГНУСНО Е.
    Дам... задник си
    хах кефиш ме

а по темата, няма какво да се притесняваш, нищо сложно няма, никой не може да ти обясни или даде "урок" . . ще разбереш със самата целувка ^^ айде успех ^^
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

няма нищо плашещо . ако е с подходящия човек .. всичко ще бъде 6 .. :P ето нещо за забавление .. Не четете отговорите преди да отговорите на въпросите, иначе няма да ви е интересно 1.Напиши името на човек от срещуположния пол. 2.Кой е любимият ти цвят от тези:жълт,черен,червен,син или зелен? 3.Първият ти инициал:А-К,Л-Р,С-Я. 4.Месецът ти на раждане. 5.Кой цвят харесваш повече,черно или бяло? 6.Напиши името на човек от същия пол като теб. 7.любимото ти число? 8.Калифорния или Флорида? 9.Кое харесваш повече:Езерото или океанът? 10.Напиши желание. . . Отговорите: 1.това е името на човекът,в който си истински влюбен. 2.Ако си избрал: Червено-Ти си жив и изпълнене с любов Черен-Ти си скромен и агресивен Зелен-Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие Син-ти си човек със спонтанен характер Жълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора 3.Ако инициалът ти е: А-К-имаш много приятели и любов в живота Л-Р-Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне С-Я-Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро 4.Ако си роден в: Януари-Март-Годината ще е много добра и ще разбереш че си се влюбил в този който не си очаквал Април-Юни-Ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго Юли-Септември-Ще имаш незабравима година с много промени Октомври-Декември-Годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа 5.Ако избереш... Черно:Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях Бяло:Ще намериш приятел който ще ти се доверява и ще направи всичко това,номоже и да не го разбереш 6.Това е най-добрият ти приятел 7.това са броят на близките приятели,които ще имаш в живота си 8.Ако избереш... Калифорния-обичаш приключенията Флорида-романтична душа си 9.Ако избереш... Езерото-верен си на приятелите си и си малко резервиран океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора 10.желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^ Тъп/а си.

По темата: Не, няма нищо страшно. Освен ако човека, с когото се целуваш, не реши да те всмуче. Ама няма страшно. Рядко се случва.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

И теб тъз раУта к'во те топли ? ае спирам се с ОТ
    Ама и да го напише това на 15г. .. нейн си проблем, всички имаме глави на раменете си.. тя после ще си патии ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си