.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Голям фен Аватара на play23

Проблем с микрофон

Вчера ми преинсталираха уиндоуса, че го бях задръстил отвсякъде Само има един проблем, май съм го имал и преди, ама кой да помни как се оправя Като си включа микрофона на работи. Там като отворя долу в дясно за управлението на звука, въобще не ми излиза за микрофон, цъкам и на свойства, ама я няма тази отметка за микрофон, а преди да се преинсталне я имаше. Някой, има ли си на идея, как да го оправя?

Блогодаря !

От драйвера на звуковата ти карта настройваш съответния Вход (по цвят) в който си включил микрофона! Така ще ти се покаже тази отметка за която говориш!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    От драйвера на звуковата ти карта настройваш съответния Вход (по цвят) в който си включил микрофона! Така ще ти се покаже тази отметка за която говориш!
    това дето говориш ти го има само на по новите компютри(около 2007)
    И така аз на братовчетка ми на компа пробвах така и го направих както трабва и не тръгна микрофона.А на старите компютри(дето е моя2005г.)
    директно го включваш и с AC97 Audio configuration даваш на S/PDIF-OUT и OUTPUT DIGITAL ONLY и така ако микрофона ти работи(не е прецакан) ще ти работи

Цитирай Първоначално написано от koko95
    На "по-старите" компютри си има определен вход за микрофона! Обикновенно е или червен или розов цвят!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от koko95
    На "по-старите" компютри си има определен вход за микрофона! Обикновенно е или червен или розов цвят!
    Моя е 2008г.Долу също нямам мик,както е описал автора,ма си работи перфектно.

Само въпроса ми е .Защо като говоря с баба ми в Турция ,тя ме чува идеално от поне 1м. разтояние на микрофона,а след минутка като и затворя и се обадя на френда ,който живее над мен ,казва да си ръгам микрофона в устата ,че да ме чува ???
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Само въпроса ми е .Защо като говоря с баба ми в Турция ,тя ме чува идеално от поне 1м. разтояние на микрофона,а след минутка като и затворя и се обадя на френда ,който живее над мен ,казва да си ръгам микрофона в устата ,че да ме чува ???
    Проблема според мен не е в твоя микрофон, а в намаления звук на компа на "френда" ти!

П.С. - От настройките на "Скайп" можеш да си увеличиш ръчно микрофона до желаното ниво! В реално време можеш да провериш колко добре улавя звука твоя микрофон! Примерно микрофона който аз използвам е вграден в Уеб камерата ми и мога да се разхождам из цялата стая, като лови всичко в радиус 4-5 метра!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Проблема според мен не е в твоя микрофон, а в намаления звук на компа на "френда" ти!

П.С. - От настройките на "Скайп" можеш да си увеличиш ръчно микрофона до желаното ниво! В реално време можеш да провериш колко добре улавя звука твоя микрофон! Примерно микрофона който аз използвам е вграден в Уеб камерата ми и мога да се разхождам из цялата стая, като лови всичко в радиус 4-5 метра!
    Код:
    Проблема според мен не е в твоя микрофон, а в намаления звук на компа на "френда" ти!  :)

Не той си го овеличава до дупка...Но пак не съм сигорен...

Код:
    П.С. - От настройките на "Скайп" можеш да си увеличиш ръчно микрофона до желаното ниво! В реално време можеш да провериш колко добре улавя звука твоя микрофон!

Да ти изглеждам на тъпак ,който не го знае това

Код:
    Примерно микрофона който аз използвам е вграден в Уеб камерата ми и мога да се разхождам из цялата стая, като лови всичко в радиус 4-5 метра!  8)

И аз имам.Но като го включа ,тонколоните ми полодяват...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Не той си го овеличава до дупка...Но пак не съм сигорен...
    Нека увеличи звука и от настройките на Скайп!

Да ти изглеждам на тъпак ,който не го знае това
    ...Как да ти отговоря на този въпрос?!?! Не се познаваме, че да знам какво ти е ясно и какво не...

И аз имам.Но като го включа ,тонколоните ми полодяват...
    Какво имаш предвид под "тонколоните ми полудяват"? - Винаги ли го е имало този проблем с микрофона на уеб камерата ти?

Голям фен Аватара на play23
    Проблема е решен !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си