Такаам значиии започвам отначалото. 8 клас съм нови приятели ново даскало (е вече не са нови де ама..) намерих си две яки приятелки смяхме се радвахме се и изведнъж те започна да ходят с другите. Смисъл не ми се сърдят или нещо но просто почнаха да се сближават с тях. Сичко ок и аз ходех с тях забавлявахме се и тн... Обачеее ето го проблема изведнъж започнаха да ме изолират и то без никаква причина нз може би защото понеже сме около 7 човека и те започнаха да се разделят ли нз.. Аз разбира се не се предадох ходих при всички опитвам се да се включа в разговорите ама НЕ те просто не ми позволяват Примерно аз съм била до тоалетната връщам се и викам О хора кво става за кво си говорите? Те продължават да си говорят сякаш не са ме чули. Отиват си до стола до (има едно кафене до даскало) навсякъде без мен.. аз разбира се веднага хуквам след тях и такаа... Чудя се обаче къде е проблема и какво мога да направя.. Не съм типа хора без чувство за хумор нито съм неква която се сърди старая се винаги да съм усмихната и вече нз какво да направя така че да не ме изолират и просто знам че ако не направя нещо и то бързо напълно ще ме изолират и ще остана без приятели и няма как да си намеря други приятели от другите класове просто няма как и това съм го отписала като вариант отдавна.. вече нз какво да направя