Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
Първото, което ми идва на ум, е да се опиташ да я предразположиш да поговорите. Постарай се да сдържаш гнева си, поне пред нея. Другото, за което се сещам, е да я понаплашиш за бременност, болести и т. н.
В много деликатна ситуация се намираш, а ако "изтървете" хлапето, нещата могат да станат още по-зле.
Вариантът татко ти да сплаши келешчето е удачен, лошото е, че след това самочувствието на сестра ти ще е смачкано, защото подобни ситуации се раздухват и не убягват от вниманието на подиграващи се мършички /но това май е по-малкото зло/.

П. С. Трия спама.
Да, но тя е на 12 и родителите изобщо не са говорили с нея за секс.Не са и обяснили нищо, както и на мен. Аз съм вече на 20 и веднъж не е ставало дума за секс, камо ли пък да ми обяснявят кое трябва и кое не, което смятам, че е огромна грешка! Така никога няма да споделям нищо по-интимно пред тях.
За сплашването - баща ми не е от онези властни хора или всяващи ужас и страх,ако щете. Така, че това не мисля, че ще свърши работа. Майка ми пък най-много да й се скара.
Искам аз да я "просветля", но не знам как да я накарам да се отпусне и да ми сподели, още повече пък да се вслуша в думите ми.