.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Помогнете ми.. :(

Помогнете ми, моля ви се! Мисля, че вече трябва да нося сутиен на 13 съм. Всичките ми съученички имаг големи гърди и носят сутиени.. не мога да разбера защо в днешно време се смеят за това, че имаш малки гърди и момчетата не те забелязват .. някои от съученичките ми носят сутиен след като нямат нищо (ами след като могат да пъхнат кутия цигари мисля че има още място там) Много ми е неудобно да питам мама.. преди 2 седмици и намекнах, но тя каза, че ми било рано, но аз все си мисля, че имам нужда.. а и ми е много неприятно да говорят зад гърба ми и да ми се подиграват.
    Знам, че има много такива теми, но ще оценя мнението ви.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Тогава си купи сама..Или пък изобщо не обръщай внимание..Какво ти пука какво мислят хората,важното е ти да го искаш,не те
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Отиди в един магазин за бельо, консултирай се с продавачката и й кажи да ти предложи няколко модели сутиени, мери ги и си вземи единият (все пак не струват милиони ) ... И на др ден си го сложи, а колкото до майка ти, може да и кажеш, че вече си достатъчно голяма и че вече се налага да носиш сутиен, за да нямаш никакви комплекси и си готова Нищо не ти коства да опиташ

Град
    М/у kpakaта тii ;] [[xD]]
    Да не ти пука.. Съгласна съм със предните две мнения.. Аз нося сутиен още от 4-ти клас.. Обясни й, че искаш да сложиш сутиен (ако наистина е така) или просто й обясни ситуацията в училище.

Кълna se иmam lи wъzmoжnostt .. nяma Da sse wърnna .. !

Akk0 гosпod e sъss meн da wиdq k0й e sрeщУ meнн !

поговори с майка си и й кажи, че твои приятелки носат сутиен. Обясни й, че не красиво и неискаш да ти се подиграват. :P

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Защо за да си купиш сутиен трябва да искаш позволение от майка си? Събери малко парички и иди си купи сама или с някоя приятелка, за кураж. Продавачката ще ти помогне в избора. Не вярвам майка ти да направи проблем за нещо такова.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Защо за да си купиш сутиен трябва да искаш позволение от майка си? Събери малко парички и иди си купи сама или с някоя приятелка, за кураж. Продавачката ще ти помогне в избора. Не вярвам майка ти да направи проблем за нещо такова.
    \

napylno sum suglasen!

Град
    България
    Трябва да кажеш на майка си, че искаш да носиш. Вече ако тя има нещо против и настоява да не носиш отиди без нея и си купи. След като си си купила, не мисля, че майка ти може да те спре. Би трябвало да те разбере
    АЗ предпочитам да си живея живота така както на мен ми харесва, а не така както ДРУГИТЕ искат!

{ LoVe YoUUUuuuuu :* }

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Здравей!Изобщо не трябва да се притесняваш от това Аз сложих сутиен на 13,но беше много малък размер,защото гърдите ми бяха съвсем малки...Купи си,но като поотраснеш това ще спре да те притеснява,защото гърдите не са най-важното нещо в една жена

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Аз имах същия проблем. Говорих с майка ми, тя е се съгласи да ми купи или да дойде с мен за сутиен, защото съм нямала нужда... но аз не я послушах и отидох да си купя. След като видя, че съм си купила нищо не ми каза... прие го
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си