.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Пърхут?!?

anonymous704272
    Guest

Пърхут?!?

Здравейте. Нов съм тук (като регистриран) и имам много как да го реча "тъп" проблем, но от скоро имам проблеми с кратуната ми и имам пърхут ( и косата ми е страшно мазна все едно съм със олио намазан.)
    Значи пробвах всякакъв шампоан и H&S и W&G ама не стават....
    Къпя се през ден и нищо. Изкъпя се и след 3 часа макс пак ми се появява пърхут.... Помощ.

п.п. Извинявам се ако е грешен раздела

Пробвай Clear много хора са доволни -мисля ги има навсякъде по магазините аз лично си зимам от Метро.Струва некаде 7-8 лева (поне така съм запомнил)

не мисля, че можеш да си сигурен, че е точно пърхут. вземи си едно направление и ходи да те види някой. недей да се самолекуваш от подобно кожно заболяване. само нерви време и пари ще загубиш.

anonymous704272
    Guest
    Ще пробвам Clear
    междодругото съм забелязал че в моя клас всички от момчетата са като мене и се чудя да не е от пубертета?

да вземи си clear и аз го ползвам ,след първото измиване има ефект..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Пърхота може да е много упорит и масово рекламираните шампоани да не помагат. Ако е толкова сериозно положението нека те види дерматолог. Вземи под внимание това, че всички шампоани против пърхот много омазняват косата. Ще се наложи да я миеш едва ли не всеки ден.

Re: Пърхут?!?

Цитирай Първоначално написано от martto14
    Здравейте. Нов съм тук (като регистриран) и имам много как да го реча "тъп" проблем, но от скоро имам проблеми с кратуната ми и имам пърхут ( и косата ми е страшно мазна все едно съм със олио намазан.)
    Значи пробвах всякакъв шампоан и H&S и W&G ама не стават....
    Къпя се през ден и нищо. Изкъпя се и след 3 часа макс пак ми се появява пърхут.... Помощ.

п.п. Извинявам се ако е грешен раздела

И аз преди не можех да се оттърва от този гаден пърхут и мазната коса. Пробвала сам какви ли не шампоани и маски и всички бяха или без или с временен ефект. Препоръчвам ти шампоана SELSUN BLUE , които само с няколко измивания реши проблемите. Струва около 13 лв и се продава само в аптеките. Отдавна спрях да го използвам и пърхута не ми се появява, нито косата ми се омазнява бързо. Дано да съм ти помогнала

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    Катранен шампоан.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Опитай да не се къпеш през ден.Доста често е .. 2-3 пъти седмично някъде.. И да - възможно е да си така от пуберетета.
    Използвай H & S лимон или мента главно. Добри са срещу мазна коса и пърхут ..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Ми винаги ползвам Clear,много съм доволен,нямам такива проблеми като :мазна коса,пърхот,и си я чувствам много добре

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    На мене clear-ът ми докарва повече пърхот.

Аз ползвам SelsunBlue и Nizoral. Те са медицински и без рецепта. Иначе имам и Nexxus Aloe Rid, ама него в България го няма.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Авторе, пърхутът по целия скалп ли е или на петна?!
    В дерматологията има заболявания, които да ти имитират пърхут и ти да се къпеш с какво ли не без ефект. Така че горещо ти препоръчвам да идеш на лекар.
    П. С. Не си губи времето с Клиър, Шаума и не знам какво още против пърхут, а си вземи Низорал.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    |На 3еМяТ@|
    Цитирай Първоначално написано от BurnX86
    Пробвай Clear много хора са доволни -мисля ги има навсякъде по магазините аз лично си зимам от Метро.Струва некаде 7-8 лева (поне така съм запомнил)
    Използвай този

anonymous704272
    Guest
    Еми ще пробвам избраните шампоани от вас и ако не стане си взимам еднопосочен билет то лекара.

0 номер + маркови шампоани няколко месеца и ти е решен проблема.

Колкото и смешно да звучи при пърхут много помага свинския сапун или едно лекаство където си мажеш косата Seboral !! Seboral изключително много помага

Голям фен Аватара на FantaMen
    Цитирай Първоначално написано от kotver
    .... или едно лекаство където си мажеш косата Seboral !! Seboral изключително много помага
    Казаха ви го е тва е решението.. 2 лева стува ама помага адски много.. опитал съм всичко баща ми също (на мен си ми е по рождение този проблем) та.. само това ми помогна след къпане си мажеш косата. с него нито мирише нито нищо... даже има ефект като гел смисъл като си го втриеш разрошиш си косата и така си остава... та опитай без рецепта е.. на мен много ми помага
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си