- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лигаво гадже?
Първоначално написано от vesinka899
Забавен - да.
Лигав - не.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
АбсолютноПървоначално написано от britzy
![]()
![]()
![]()
![]()
Yeah the bad boys are always catching my eye
I said the bad boys are always spinning my mind**
[h] Мартиии [h]
Ми те по-големият процент от женски същества са лигави,но някой знаят кога да се лигавят и с кого,и кога да спрат,други не се усещат и стават противни![]()
мойто бебе е голямо лигавенце и така си го обичам![]()
Просто аз
Естествено. Какво лошо има в това да се лигави човек? Все пак не съм на 40 и важното е да ми е забавно и ... лигаво.. а не да си говорим за политика и постоянно да се караме за сметката за тока, не мислите ли? Айде сега.. къде сме тръгнали да се правим на големите и сериозните! Аз пък напарво си мечтая за някой, който няма да спре да дрънка простотии..![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Много умна ли се почувства, че го написа?Първоначално написано от Jessie
Не, не бих при никакво положение. Ако нещо най-много ме дразни, то е лигава жена.
Е едно е да е забавен и да ви е весело,ама да е друго да е лигльо.Първоначално написано от loliii
Поне аз както си го представям.
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
офф имах едни приятели .. тва беше някакъв ужас .. то бива лигня ама тяхното беше през къра!не можеш да си представиш за кво става дума .. добре че скъсаха .. тия хора ме стресираха до живот
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Да е лигав, но умерено, да знае до къде да спре.![]()
А ти какво разбираш под "лигльо"?
all day... all night... what the fuck?!
Ще му купя лигавник и ще го возя в бебешка количка. <3
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
НЕ ..
но си има моменти дето насаме трябва да има малко лига .. но да не се прекалява![]()
![]()
зависи-ако е умен,стабилен човек,с който ми е приятно да си прекарвам времето и харесвам защо не-на някои хора им отива.
има други случаи когато е по-скоро депресиращо и тъжно да гледаш уж пораснали момчета да се лигавят като бебета на 3,и да имитират бебешки глас![]()
отново блесна с простотия ... не личи по изказванията ти да си джентълмен ..Първоначално написано от kypo
по темата: защо не?! аз не обичам сдървеняци а такива когато ми е кофти да успеят да ме разтоварят ... рзбира се всичко в рамките на нормалното![]()