- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Балсам оцветител/шампоан оцветител/лекарства за цветен кичур
Хора..знам,че има някоя такава тема-но това е друго.
искам да ви попитам..
На руса коса,понеже ще правя косата на една приятелка,ще хване ли - розов,лилав или син кичур? и кое най-много ще ходи.
тя е навита за лилав,но има ли такава боя,оцветител или балсам оцветител?
ДА СЕ ОТМИВА! ДА СЕ ОТМИВА,СЛЕД 3-4 ИЗМИВАНИЯ!
също - коя марка е най-подходяща,поразрових се из козметичните магазини наоколо-видях само на Pallete..добър шампоан ли е?
относно тези лекарства: Розово-Фуксин
Лилаво-Пиоктанин
Зелено-Гранофорин
ТЕ ИЗТРИВАТ ЛИ СЕ СЛЕД ИЗМИВАНИЯ,ИЛИ СА ПРОСТО КАТО БОЯ?
Помогнете,моля - след 2-3 дни ще и цапам косата,спешно е.
Аз знам от личен опит, че от лекарства мн бързо се измива. Обаче си ги правих с др лекарство. След като се измиха ги направих с боя лилави ии не мръднаха доста време (за жалост). Пробвай с лекарство и питай фармацевта/фармацевтката дали знае след колко време се отмива. Проучи всичко, за да не стане беля.
окей,тенкс.
само че да питам,тези лекарства - особено за лилавия цвят,откъде се купуват,също и за цена..
м друг потребител,да е ползвал а-у
споделяйте , моля ви .
не искам да я оклепам,че после ще мрънка XD
Ъъъ аптека? Аз оттам си го взех, но беше преди 2 години. Тва лято пак исках ама ми казаха, че вече не си произвеждало и за тва направих грешката с боята.
лошо,лошо.Първоначално написано от twilightHeart
първо-тенкс,че се отзоваваш.
второ - за колко дни ти се изми боята? (лилава,мисля беше)
Значи НЕ С БОЯ!! Недей, защото не се отмива с месеци. Мойта беше лилава на палете за кичури. После, заради у-ще се мацах с хиляда простотии и бои, за да се махнат.Първоначално написано от silwinka
Лекарството,което ползвах не е нито едно от изброените, така че не се притеснявай, че го няма. Пробвай с фоксин. И задължително говори с аптекаря.
към twilightHeart - тенкс много,само че до колко измивания се маха,и става ли само на един кичур примерно?
към tonitta - яко и се е получило,а после кога може да се махне този цвят?
Амии с лекарството се изми след 3-4 измивания. Може и по-малко не помня. Но не гарантирам,че и за фоксина ще е така,защото наистина беше некво др лекарство мойто.
за име,нещо..сещаш ли се?Първоначално написано от twilightHeart
Не искам да ги чувам вече![]()
![]()
![]()
Преди няколко дена си взех шампоан оцветител уж черен и русите ми кичури станаха синииии много синиии![]()
Първоначално написано от Daqn4eto0o
![]()
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Една от моя клас с какво се беше боядисвала и тя беше станала синя - цялата коса. Но май беше с някакво лекарство.Първоначално написано от Daqn4eto0o
МОЛЯ ВИ , ДАЙТЕ МИ ОКОНЧАТЕЛЕН ОТГОВОР
- КАК СЕ ПРАВИ КИЧУР С ПИОКТАНИН / ФОКСИН
- МАЦА ЛИ МНОГО
- КОЛКО ВРЕМЕ ДЪРЖИ НА РУСА КОСА(НАЙ-ВАЖНИЯ ВЪПРОС)
На руса коса ще държи повече. То и аз съм руса ама по-тъмно.Първоначално написано от silwinka
тенкс.
някой друг да каже нещо по въпроса?
!!! първо за да го използвате трябва да ви е светла косата или изсветлена!!!! Пиоктанина може да се използва с балсам за коса понеже е мн течен и цапа ако искате кичур го смесете с балсам и се намажете и го увиите в някво фолио безцветно ,може и с найлон.ам също ако пък не искате с балсам с тампон напоявате косата си и после се увива защото мнннн цапа .тря с ръкавици да работите 40 мин се стои но зависи от процента аз ползвам 2 % и така дано да съм ви помогнала
![]()
![]()
гранофорина вече не се произвежда и като цяло тези не6та се изливат за около седм и не6то ам въобще хората със светли коси са щастливци но както жс не е мн за дъ;лго
Аз се правих с пиоктанин,преди това си изрусих няколко кичура,смесих го с балсам и с едни ръкавициси намазах кичурите,но издържа само 2-3 дни
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ам толкоз за съжаление то и аз знам 4е толкова време издържа аа междудругото за син цвят съм чувала за метиленово синйо използва се аквариума но сиг тря да става![]()
а,някой рус да е пробвал,да каже след колко време се маха цвета и не оставя следа?!
След колко време се трият абсолютно всичките следи от боята и т.н
зависи.
аз съм с черна коса,хвана ми лилав - но се задържа до 2 дни..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
за боите не сам много на ясно ,но на руса коса най- много ще отива розов кичур(като на Аврил)!
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
Пиоктанин.Първоначално написано от anna93
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()