- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да си го бръсна ли?
Имам простичък въпрос: Да бръсна ли пенисът си или не. Знам че е по модерно да го бръсна но все пак искам мнения. мерси![]()
Да
Но може и да си питаш гаджето![]()
Зависи... Ти как предпочиташ да е иии съответно ако имаш приятелка и двамата водите полов живот, тя как предпочита... Ако няма претенции - както ти искаш.
Nike...
da
Ами според мен е по-добре да го обръснешАко имаш приятелка питай и нея,но така е по-хигиенично и ще иглежда по-голям
![]()
Аз лично го бръсна 2 пъти в седмицата
![]()
![]()
![]()
Абе то и аз го бръсна редовно, ама като почнете с тая "хигиена".....хората сигурно са измирали от болести допреди няколко години.. Ако се къпете 1-2 пъти месечно бръсненето няма да ви оправи хигиената.![]()
"По-модерно"![]()
Да, избръсни го.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Според мен се обръсни и след това питай приятелката си тя как предпочита. Моя приятел така направи и му казах че ми е неестествено без косми![]()
Да, много ясно(бръсненето не е най-добрия вариант)![]()
Браво,браво доста се поддържаш!Първоначално написано от vankata_kz1991
![]()
Много малко е батка ....Първоначално написано от vankata_kz1991
![]()
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
ХАхаХАХа и аз това прочетох затова ми стана интересно!Първоначално написано от c0ci
Да, избръсни го.
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Ем напълно достатъчно си е,да няма всеки ден да се стържаПървоначално написано от LSFC
![]()
няма смисъл
С крем за бръснене го намажа и после със самобръсначка gillette с 3 ножчета го минавам и е екстра
![]()
![]()
и накрая му сложа малко крем за след бръснене
![]()
![]()
![]()
Според мен е по - добре да си го бръснеш![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Първоначално написано от Wikzinka
О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!
хммм,мен май не ме попита дали да си го бръснеш миличъкПървоначално написано от vankata_kz1991
,но както и да е,така си ми харесва,пък допреди няколко години хората не са обръщали такова внимание на тези неща
![]()
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg
Бръсни го, естествено...![]()
" ... но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
както на тебе ти харесва,обаче лично мое мнение е че "скинхед" си е най добре![]()
Може би свързваш мнението му със своя собствена дилемаПървоначално написано от c0ci
![]()
Westside rollin' all day, every day