.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Есе по Английски !!!

Здравейте!!! Трябва ми есе на тема / да опиша деня си в Дневник (-.-) един ден от живота ми. Минимум 80 думи Максимум 100 думи. Или някой да ми преведе есето което ще напиша на български. ^^ Благодаря предварително!!! ^^

Dear diary, ( нататък да го преведете )
    Днес след като се събудих и закусих отидох до училище да чакам госпожата и приятелите ми, за да отидем на състезание по бадминтон. Те дойдоха след 10-20 минути и тръгнахме към БСФС-то. Там бяха много други състезатели. Ние отидохме да се запишем. Състезанието почна, но първо се състезаваха момичетата. След известно и ние почнахме да играем. Един от противниците ни бе национален шампион и загубихме този мач. За щастите другите играчи не бяха толкова добри. Ние не спечелихме нито една купа при момчетата, но за сметка на това момичетата взеха 2 място.

Мега фен Аватара на Chacho
    Dear diary,

After I woke up today I had breakfast and went to school to wait for my teacher and friends to go to the badminton competition. They came after some 10-20 minutes and we left for the БСФС. There were many other competitors. We signed in. The competition began but the boys played first. After a while came our turn. One of the rivals was a national champion and we lost the match. Luckily, the other opponents weren't that good. The boys didn't win any cups but the girls placed second.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си