.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Оргазми

Оргазми

Понеже съм девствена и ми е интересно искам да попитам момичетата, клиторния и вагиналния оргазъм .. едно и също ли е усещането? .. Aко ви се стори въпросът тъп - не отговаряйте ! Не искам критикиии !
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Не е едно и също усещането или поне при мен не е.Сега къде е разликата не мога да ти обясня то това може само да се усети

Цитирай Първоначално написано от art
    Не е едно и също усещането или поне при мен не е.Сега къде е разликата не мога да ти обясня то това може само да се усети
    [/i] Знам, че неможе да се обясни къде е разликата, аз само попитах дали е едно и също .. Мерси все пак

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ми не е едно и също

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Не, не е едно и също. До клиторния, например, се стига по-лесно.

I'm inlove with a criminal...

ддз
    Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!

Цитирай Първоначално написано от deep94
    ддз

Като незнаеш не казвай нищо, лесно е.

Не, не е едно и също както по горе казаха до клиторния наистина се стига по лесно .. но и аз немога да ти обясня каква е по точно разликата ..
    Бургас

Голям фен Аватара на Callisto
    Гаджето ми ме докарва до оргазъм адски бързо, но странното е, че при мен по-лесно се стига до вагинален, а не клиторен оргазъм.

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Гаджето ми ме докарва до оргазъм адски бързо, но странното е, че при мен по-лесно се стига до вагинален, а не клиторен оргазъм.

Наистина странно ..
    Бургас

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Все едно да питаш дали има разлика между вагиналния и аналния секс
    Естествено,че усещането е различно!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Сигурнаа съм, че при клиторния по-бързо се стига .. Благодаря на тези, които се потрудиха да ми отговорят .. Просто ми е любопитноо

кво ти пука нали кеф си правиш

Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Сигурнаа съм, че при клиторния по-бързо се стига .. Благодаря на тези, които се потрудиха да ми отговорят .. Просто ми е любопитноо
    Не е съвсем така. С приятеля ми като правим секс много по-лесно стигам до вагинален отколкото до клиторен

Незнам... Момче съм... на мен само клитурен оргазъм ми се получааааа
    It's too late...

Цитирай Първоначално написано от art
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Не е съвсем така. С приятеля ми като правим секс много по-лесно стигам до вагинален отколкото до клиторен
    Е не на всеки е еднакво . .

Вагиналния се постига когато онова нещо на момчето е в теб (във вагината ти), а клиторния-може и без да имаш нещо в теб,може и сама (името идва от "клитор"), просто го галиш или ти го галят както ти е най кеф Яко е, можеш да стигнеш до клиторен оргазъм и без да си правила секс - пробвай

Град
    Варна
    определено имат разлика...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си